Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

slm canım işler yoğun koşuşturuyoz...

heyyy annecik nasılsın....nasıl bir duygu anlatsana...ameliyet çıkışı nasıldı bebeğini kucağın almak ..kime benziyo...

Tinker slm
Sen de büyümüşsün baya az kalmış…
Yani anlatılmaz yaşanır diye ancak buna denir. Ama kesinlikle bayılma derim sana doğumda o anı yaşa üstüne attıkları anı hisset,ilk ağlamasını,doktorun sana göstermesi,Allahım ne kadar güzel şeyler,içerdeyken hiç bişeymiş. İlk gördüğün zaman anlıycaksın beni.hiç bir duyguya benzemiyor. Keşke bir kere daha yaşasam,ya da böyle bişey olduğunu bilsem ölürdüm heyecandan..doğum cok zor geçtı ama değiyor.simdi evden cıkınca ozlemeye baslıyorum,eşim eskisi kadar aklıma gelmiyor artık.
Keyfini cıkar bu zamanların..
aynı babası benimki

Allah aratmasın kimseye ama olunca da sabır lazım tabi boshayallersmile her açıdan etkileniyosun, depresyona girmek için çok müsait zamanlar, Allah kolaylık ferahlık versin sana bitanem :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ee ii bari:)))
Benim 1,5 aydır tünel münel yok.

Oyyyy oyyyy oyyyy yerim kız onu ben boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

ipeğimmmmmmm canımmmmm hoşgeldin....çok özledim be seniiiiiii opuyorumnanaktan bebişin nasıl? oy yer onu teyzesi...kızzz resmini çekip de koysanda görsek ya çok merak ediyorum o güzel meleğini opuyorumnanaktan

ben deeeeee ama ooo daha çok var...

dimi yaaa bu aralar ilk aylara göre ii ama korkuyozzz işteeee

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

kız gülmeee zor oluyo hakketennn senide görcez kuduruk şeyy dün ne yaptınnnn bakalımmmm:jeyyar:

canım allah kolaylık versinnn çalışmakla daha zordur evet ben çalışmıycam ama genede zorlancammm ilk aylar gece yanıma alıcam görümcemiii sanırımmmm bakalım

evet tek tesellim ooo ama umarım tadını cıkarırım bu gobek ve bu sıcak engel olabılır

olsun çıkarırısn çalışmamak bile güzelll boşverrr

NE GÜZECANIM BEN ABLAMDA BIREBIR SAHIT OLDUM O DUYGUYA AMA KENDININ OLMASI BI BASKADIR O DA EPİDURAL SEZERYAN OLDU BEN DE OLE ISTIYORUM ILK SESINI BEN DUYMAK ISTIYORUM...O KADAR HEYCANLIYIMKI ...3 AY KALDI AMA SANKI ZAMAN HIC GECMIYO GIBI...BENCE DE TUM ZORLUKLARA DEGER...ALLAH BAGISLASIN GUZEL YAVRUNU..Bİ GUN RESMINI KOYDA GORELIM TABI NAZAR DEGCEK DIYE KORKUYO DA OLABILIRSIN AMA MERAK ETTIM TOPİĞİMİZİN İLK MELEĞİNİ O BİZİM İLK GÖZ AĞRIMIZ UNUTMA...opuyorumnanaktan

kız gülmeee zor oluyo hakketennn senide görcez kuduruk şeyy dün ne yaptınnnn bakalımmmm:jeyyar:

Önce ayacıklarına aldığım rahatlatıcı kremle masaj yaptım :kedi: ay bi baktım bizimki huylanmaya başladı kaydirigubbakcemile3 meğer etkileniyomuş ayaklarına masaj yapınca yerimseniben tabi yeni bişey keşfetmiş oldum, durur muyum hiç, üstüne üstüne gittim derken :kedi: sonrası da malum tabiiiiiii :kedi: :kedi: :kedi:
Süpper geçti valla :lepi:

elson sana mesaj attım...
okudum ve cevapladım canımmm... yerimseniben
ayyy..çok duygulandımm.. :gitme:
herkese slm.hamiller özlüyo kocişleriini.bebek olana kadar tadını çıkaralım bari:)

hoşgeldin canım...

ay evet ilk göz ağrımızzz.... :ecrin_bebek:

ipeğimmmmmmm canımmmmm hoşgeldin....çok özledim be seniiiiiii opuyorumnanaktan bebişin nasıl? oy yer onu teyzesi...kızzz resmini çekip de koysanda görsek ya çok merak ediyorum o güzel meleğini opuyorumnanaktan

Nanecim ben de sizi o kadar merak ettim ve özledim ki 2. haftam işte ama giremiyorum çok sık herkes birbirinin ekranını kesiyo sanki açık arıyo bugün ortam müsait olunca hemen koştum. Nanecim bütün bebekler melek inan topic te birinin rumuzu var ya cennet kokulum diye aynen oyle bişey.senin cephede olaylar nasıl?

eferin sanaaaaaaa tadını çıkar bugünlerinnnnn:jeyyar:

yok ya burdakı herkes ii niyetli nazardan korkmuyorum ama nete bile zor giriyorum son gunlerde buraya resım gondermedım evdekı pc de.

tinker valla yeni düştü jeton benim.aslında hızlı okumaktan kaynaklanmış. topic in ilk goz agrısı benım bebısım cıddı yenı anladım bunu elson yazınca.sap olun var olun....dogurun da mama tarıflerı verelım.

:asigim: :asigim: :asigim:

yok ya burdakı herkes ii niyetli nazardan korkmuyorum ama nete bile zor giriyorum son gunlerde buraya resım gondermedım evdekı pc de.

ok canım ..sorun diil..bi ara görürüz ne de olsa meleğimizi...evet doğuralımda sizlerden çok sey öğreniriz eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…