Nanecim ben de sizi o kadar merak ettim ve özledim ki 2. haftam işte ama giremiyorum çok sık herkes birbirinin ekranını kesiyo sanki açık arıyo bugün ortam müsait olunca hemen koştum. Nanecim bütün bebekler melek inan topic te birinin rumuzu var ya cennet kokulum diye aynen oyle bişey.senin cephede olaylar nasıl?
iyi yapmıssın canım ya...kesinlikle canım çok dogru sölüyorsun...
bende bu ay itibariyle ara veriyorum 6 ay boyunca sahalardan iniş yaptım...çok yoruldum ve bunaldım tam 14 aydır her ay acaba bu ay tuttumu diye düşünmekten çok yıprattım kendimi...o yüzden bebek olayını erteledik...
2011'de tekrar çalışmalara başlamayı düşünüyorum..kürlerdir felan:)
öyle yani benim cephe beyaz bayragı çekti şimdilik... :)
kızlarrr ben kaçarrr.öpüyom hepiniziiiiiiiiii...
canım sıkılıyor yin eee haticeeeeeeee errrennnnn feeeeyyyyyzzzzaaaaannnnnnuuuuuurrrrrrr ççççiiiiiiimmmmmmeeeeeennnnnnn
canım sıkılıyor yin eee haticeeeeeeee errrennnnn feeeeyyyyyzzzzaaaaannnnnnuuuuuurrrrrrr ççççiiiiiiimmmmmmeeeeeennnnnnn
hayırdır..onlar kimm bizim topikimizde yok öyle birilerii....
GÜLE GÜLE AFİYET OLSUN NE YİCEN BUGÜN...BEN DÜN BİR MELEMEN YAPMISIM AMA TAM YEMELIK ACI MI ACI..EGE DURMADI HIC YEMEKTEN SONRA...ACIDAN KICI BASI YANMISTIR KUZUMUN AMA NAPAYIM COK GUZZELDİ....akannehir
KARDEŞ ANLAMADIM ONLAR KİM...:bbo:
kaydirigubbakcemile3 oy kıyamam..sen nasıl yakarsın egeyiii...tam sopalıksınnnn..
ben taze fasulye yaptımm..ama fasulyeler pek güzel çıkmadı. :umursamaz: neyse mecbur yiycemmm... sempatiksalakcinni
:roflol: Ne tesadüffff.... :roflol:
AH GÜLÜM EEE BENZEMEZ BİZİM SICAK MEMLEKETİMİZE Dİ Mİ ORALARI...:a015:kızlar sıkıntı bastı geneeee hava yağmurlu ve çok soğukkkk
s.a
naılsın kızlar bakalım
kızlar sıkıntı bastı geneeee hava yağmurlu ve çok soğukkkk
ya ayşe nasıl dün bi ara girdim yazamadan çıkdım ama sanırım doktora gidecekdi ayşe merak eddim
gelmedi bugün ben de çok merak ettim ya inşallah sıkıntısı yoktur...bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?