AH GÜLÜM EEE BENZEMEZ BİZİM SICAK MEMLEKETİMİZE Dİ Mİ ORALARI...:a015:
ayy keşke ben orda olsam burasıda sıcak yanıyoruz valla ben neyse canım bebişimde yanıyodur şimdi
feeeeyyyyyyzzzzzzaaaaaannnnnnnuuuuuurrrrrrrrrr ççççççççççççççiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn haaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicccccccccccccccccccccccccccceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
niye yazıyorsun bunları kimseyede cevap vermiyorsun ...sıkıntını anlayamadım ...feeeeyyyyyyzzzzzzaaaaaannnnnnnuuuuuurrrrrrrrrr ççççççççççççççiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn haaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicccccccccccccccccccccccccccceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gelmedi bugün ben de çok merak ettim ya inşallah sıkıntısı yoktur...bilmiyorumkismile
kızlaarr hepinize günaydın.şöyle bir geçmişe baktımda bir arkadaşımız ikiz bekleyebileceğimi söylüyor şu an acayip ürktüm ben (acaba olabilir mi ) eyvahedigeldismile
ipek canım bebeğini almışsın kucağın allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah canım
saol canım.hoşgeldin buarada.sayfalar ucuyo ancak okuyorum
tinker ve cngemn isimleri ne koycaksınız?
:1shok: :1shok: :1shok:
:roflol: :roflol: :roflol:
canım sen bence olmak istediğin topikte değilsin gibi geldi bana....feeeeyyyyyyzzzzzzaaaaaannnnnnnuuuuuurrrrrrrrrr ççççççççççççççiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn haaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicccccccccccccccccccccccccccceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
niye yazıyorsun bunları kimseyede cevap vermiyorsun ...sıkıntını anlayamadım ...
hoşgeldin bacumm....kızlaaaar selaammmmm
kızlar hadi gelin artık yemekten
selammmkızlaaaar selaammmmm
geldim bennn...
AMAAAAN EN İYİSİNİ YAPTIN ...DAHA ÖNÜNÜZDE UZUN YILLAR VAR..KENDİNİ PARALAMAK NİYE Kİ..HAYAT O KADAR KISA Kİ ...ELBETTEKİ DE OLACAK AMA ZAMANI GELİNCE...BRAVO BU KONUDA SANA....Şeniz
OOOH OLSUN YANINADA CACIK YAP BENIM ICIN MIS GIBI...NAPAYIM ALISSIN ACIYA HAYAT ACILARLA DOLU...AMA HAKKETTEN ACI YEDIKTEN SONRA NASIL TEKMELEDI YAZIK KUZUMA...sırnaşık şey
kızlar hadi gelin artık yemekten
saol canım benim... olumunekankayizsmile bende senin gibi düşünüyorum tatlım zamanı gelince nasıl olsa olur bu kadar stres sıkıntıya hiç gerek yok...doğru karar aldıgımı düşünüyorum bendeeee :lepi:
oyyy kıyamam minik ege'mize...sen şimdiden çocuga alıştır acıyı... dogduktan sonrada mamaları begenmez acı ister valla :)))
hoşgeldin en sonunda dayanamadım kibar yolla............:gitme:
daha yemeğe çıkmadımki bennkaydirigubbakcemile3
:roflol: kız yeter güldürmeeeeeeeeee................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?