Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
AH GÜLÜM EEE BENZEMEZ BİZİM SICAK MEMLEKETİMİZE Dİ Mİ ORALARI...:a015:

ayy keşke ben orda olsam burasıda sıcak yanıyoruz valla ben neyse canım bebişimde yanıyodur şimdi

haziranda kazakla patikle geziyoruz yaaaaa ne biçim bir memlekettt :umursamaz:

onlar kim bacım??? :1closedeyes:

niye yazıyorsun bunları kimseyede cevap vermiyorsun ...sıkıntını anlayamadım ...
gelmedi bugün ben de çok merak ettim ya inşallah sıkıntısı yoktur...bilmiyorumkismile

inşallah

kızlaarr hepinize günaydın.şöyle bir geçmişe baktımda bir arkadaşımız ikiz bekleyebileceğimi söylüyor şu an acayip ürktüm ben (acaba olabilir mi ) eyvahedigeldismile

merhaba cnm burda olmana sevindim testte çıkan değer gebelik haftana göre yazan aralığın üstünde kalıyormu

:1shok: :1shok: :1shok:
:roflol: :roflol: :roflol:

canım sen bence olmak istediğin topikte değilsin gibi geldi bana....

niye yazıyorsun bunları kimseyede cevap vermiyorsun ...sıkıntını anlayamadım ...

ay tinker çok güldürdün beni...Allahta seni güldürsünn.. :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlaaaar selaammmmm
hoşgeldin bacumm....

AMAAAAN EN İYİSİNİ YAPTIN ...DAHA ÖNÜNÜZDE UZUN YILLAR VAR..KENDİNİ PARALAMAK NİYE Kİ..HAYAT O KADAR KISA Kİ ...ELBETTEKİ DE OLACAK AMA ZAMANI GELİNCE...BRAVO BU KONUDA SANA....Şeniz

saol canım benim... olumunekankayizsmile bende senin gibi düşünüyorum tatlım zamanı gelince nasıl olsa olur bu kadar stres sıkıntıya hiç gerek yok...doğru karar aldıgımı düşünüyorum bendeeee :lepi:

OOOH OLSUN YANINADA CACIK YAP BENIM ICIN MIS GIBI...NAPAYIM ALISSIN ACIYA HAYAT ACILARLA DOLU...AMA HAKKETTEN ACI YEDIKTEN SONRA NASIL TEKMELEDI YAZIK KUZUMA...sırnaşık şey

oyyy kıyamam minik ege'mize...sen şimdiden çocuga alıştır acıyı... dogduktan sonrada mamaları begenmez acı ister valla :)))

ya elson bu ayşe niye girmedi bugün ..aklıma takıldı şimdi...bu arada benım bacaklarım azcık şiş ..kemık ustune bastırıncaiçine göçük kalıyo etım...bu da ödem var demek oluyo...ama cok degıl...korkuyom ben de ...

yediririz biz de...ama zannetmiyom...anne karnında da acı tadı tatlı tadı ayırt edermıs bebek...mesela anne tatlı yedıgı zaman amnıyo sıvısını yutma sıklıgı daha fazlaymıs. bu demekkı tatlıyı sevıyolar...aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…