Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya kızlar bende ayşeyi çok merak ettim sabahtan beri düşünüyorum naptı bu kız diye...gelsede rahatlasak ya...umarım iyi haberlerle gelir..hiçbirimizdede teli yokki arayıp soralım (

ah sorma....niye telefonunu almadıkk...niye bu hatayı yapıyoruz halaa..ipeğide çok merak etmiştik ulaşamamıştık...keşke tel.ini alsaydık yaaa.tühh... :çok üzgünüm:

ah sorma....niye telefonunu almadıkk...niye bu hatayı yapıyoruz halaa..ipeğide çok merak etmiştik ulaşamamıştık...keşke tel.ini alsaydık yaaa.tühh... :çok üzgünüm:

evet den mesaj atayım dıye dusundum ama ozelıne gıren topıgede gırer dı mı ama..bızı bılgılendırır

ama benim aklıma kötü bişey gelmiyo yaaa..çok iyiydi onun kızı...prensesim benim..ben bile annesinin anlatmalarından çok sevdim onu..Allah onlara bağışlasın onu...

tinker dün seni anlattım eşime..bi sabah uyanıp ege diye seslenmişsin oda tekme atmışşş yaaa..o kadar hoşuma gitmiştikii..muhteşem bişey..eşiminde çok hoşuna gittiii.. boshayallersmile

kuzeninin ikizi varmış. gözünü korkutmak istemem ama ikiz çocuğu olan akraban var olasılık var ikiz için. hayırlısı neyse o olsun canım
gelmedi bugün ben de çok merak ettim ya inşallah sıkıntısı yoktur...bilmiyorumkismile

ayşeyi çok merak ediyorummmmm. inşallah herşey yolundadır

ama benim aklıma kötü bişey gelmiyo yaaa..çok iyiydi onun kızı...prensesim benim..ben bile annesinin anlatmalarından çok sevdim onu..Allah onlara bağışlasın onu...

ben de bırsey olcagını sanmıyom da acaba dr ne dedı belkıde ıstıraat verdı...

tinker dün seni anlattım eşime..bi sabah uyanıp ege diye seslenmişsin oda tekme atmışşş yaaa..o kadar hoşuma gitmiştikii..muhteşem bişey..eşiminde çok hoşuna gittiii.. boshayallersmile

canım benim siz de yaşayacaksınız bunları bak ben sölüyorum yakındır...belki gülceniz ama adını söleyince tepki veriyo..başka bir isim söleyince bekliyo...hep deniyom ole yapıyo..ya o tınıya alıştı kulağı...ya da bana ole geliyo...ama seslenıslerıme tepkı verdıgı kesın...sabah muhabbetlerımız bır de aksam sohbetlerımız cok eglenceli okul zamanı ılgılenemıyom o da uyuyo genellıkle zaten) ama bugun durgun nıyese...fazla guzel seyler yıyemedım ondan mı acep...:uhm:

ama niye bu saate kadar girmedi yaaaa çatlıycam şimdiiiii mafoldumben hepimiz dua edelim kızlar. allahım herşey yolundadır innnnşallahhhhhhh :Saruboceq:

ya sen niye savsaklıyosun iki gündür.... :mymeka: niye yemiyosuuunnn... klava:

(bu arada sağol bitanem moral oldu yakındır demen... )

ama niye bu saate kadar girmedi yaaaa çatlıycam şimdiiiii mafoldumben hepimiz dua edelim kızlar. allahım herşey yolundadır innnnşallahhhhhhh :Saruboceq:

inşallah canımmm... :Saruboceq:

evet tinker yaaa sen hamilesin ve hiç doğru düzgün bişey yemiyosun neden böyle yapıyosun bak yiğenim senin yüzünden zayıflıycakk yaaa rejim yaptırdın daha doğmadan bebike yaaa :mymeka:

evet tinker yaaa sen hamilesin ve hiç doğru düzgün bişey yemiyosun neden böyle yapıyosun bak yiğenim senin yüzünden zayıflıycakk yaaa rejim yaptırdın daha doğmadan bebike yaaa :mymeka:

superisi sana bişey sorucam sen benden 1 hafta önden gittiğin için herhalde seni sık sık rahatsız edicem.dr ne zaman gittin vede keseyi gördün mü :uhm:

yok canım sabah aksam ıyı beslenıyom
ama okul zamanı burda bıraz gecıstırıyom evden getırıyom ama cok da besleyıcı olmuyo meyve yıyom yıne yanımda ama sadece oğlenlerı..beslenmesem 6 ayda nasıl 9 kılo alayım hem oglum da maşallah haftasına gore 100gr fazlaydı...

superisi sana bişey sorucam sen benden 1 hafta önden gittiğin için herhalde seni sık sık rahatsız edicem.dr ne zaman gittin vede keseyi gördün mü :uhm:

est. ne demek her zaman istediğini sorabilirsin. ben hemen gittim öğrendikten bi gün sonra gördüler keseyi. yani adet günümdü. ama o kadar minikti ki zorla buldu kadın sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

est. ne demek her zaman istediğini sorabilirsin. ben hemen gittim öğrendikten bi gün sonra gördüler keseyi. yani adet günümdü. ama o kadar minikti ki zorla buldu kadın sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

peki ultrasona girdin mi ? görünüyo mu ayyy ben çok heyecanlıyım ya bir an önce görmek istiyorum

ya sen niye savsaklıyosun iki gündür.... :mymeka: Niye yemiyosuuunnn... klava:

(bu arada sağol bitanem moral oldu yakındır demen... )

inşallah canımmm... :saruboceq:

canım inan moral olsun diye demedim hakketten yakın gıbı gelıyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…