Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yaaa ilaçtanmıdır nedir başımda bi ağırlık..ağrıyoo..inşallah yumoşlarda büyüyodur...

meraba arkadaşlar uzun zamandır giremedim merak ettim sizleri kayınvaldemgil 15 gündür falan bende kaldılar çok yoğundum.sizde ne var ne yok?

evet yaaa...herkes nerde..şu ayşe bi gelsede oh desekk...

evet ya onu çok merak ediyorum...kesin doktor rapor verdii

meraba arkadaşlar uzun zamandır giremedim merak ettim sizleri kayınvaldemgil 15 gündür falan bende kaldılar çok yoğundum.sizde ne var ne yok?

aynı tas aynı hamam canımmm senden ne var n eyok

h yatakta aynı yönde mi uyuyon sürekli ona bağlımı yoksa otururken durduk yere mı oluyo...tansi,yonun nasıl..kontrol ettır canım

yok canım ya aynı yönde uyumuyorum, durduk yere uyuşuyo bacaklarım da aynı şekilde...misal otururken bazen uyuşuyo ama kollarım en çok gece uyuşuyo

valla bende adete 1 hafta kaldı.çalışmalarda bitti bekliyoruz işte

hadi hayırlısı umarımmm hamilesindir

yok canım ya aynı yönde uyumuyorum, durduk yere uyuşuyo bacaklarım da aynı şekilde...misal otururken bazen uyuşuyo ama kollarım en çok gece uyuşuyo

hadi hayırlısı umarımmm hamilesindir

vallahi bi fikrim yok ama ciddi birsey olmasın hamılelıkte en ufak sorununu dr una anlat canım ..ıcını rahatlatır en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…