Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
idilcan elson ve diğer kızlar merhaba beniim içinde büyük gün yarın hala göğüslerimde ağrı sızı yok ama sivilcem çıktı.midemde çok tuhaf bilemmiyorum ne olacak nerden anladınız hmile olduğunuzu kızlar bana biraz yardımcı olun

gülüm inşallah vardır bebiş ne diyim...adetle hamişlik belirtileri birbirine benzediği için yorum yapamıycam... sakin ol,,düşünmemeye çalış ama... :1hug:

merhaba hemşom...
valla canım ben hiç anlamadım...adet belirtisi gibiydi
adet sancısı gibi karnım ağrıdı o kadar

arkadaşlar hatice eren ile feyzanur çimen benim tanıdıklarım onlarıı yazmak geldi içimden yani yanlış anlamayın

tamam da canım buraya niye yazıyorsun ki :)))

selam kızlar ben geldım nasılsınız

Hoşgeldin canımmmm...nasılsın?? oğluşun nasıl?

gülüm inşallah vardır bebiş ne diyim...adetle hamişlik belirtileri birbirine benzediği için yorum yapamıycam... sakin ol,,düşünmemeye çalış ama... :1hug:

bilmiyorum canım ya kafam karışık sol kasığımda arada bi sızı oluyor.umudum yoktu ama yine başladım gün saymayasende durumlar nasıl tedavi oluyomusun sen

arkadaşlar hatice eren ile feyzanur çimen benim tanıdıklarım onlarıı yazmak geldi içimden yani yanlış anlamayın

iyi de bizim topiğimizin varoluş amacı bu değil..canının istediğini yazıp gitmek...sorulara nıye dendıgınde cevap vermemek..acıklaman bıraz gec oldu..bızım topiğimiz kafasında takılan soruları paylaşmak ısteyen ve bunlara gonulden cevap vermek ısteyen kısılerle dolu...bıraz zaman kaybı oldu burda sana bu konu hakkında yazdıklarımız...

Hoşgeldin canımmmm...nasılsın?? oğluşun nasıl?

hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın oglusum ıyı masallah büyüyo 3lü testımızde ıyı çıktı masallah bende evde dınlenıyorum işten ayrıldım senın oglusun nasıl

ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııhhhhhhhhhhhhhhhh klava: klava: klava: klava: klava:

Kıııızzzzzzzlllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr klava: klava: klava: klava: klava:

noldu kız? kaydirigubbakcemile3

hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın oglusum ıyı masallah büyüyo 3lü testımızde ıyı çıktı masallah bende evde dınlenıyorum işten ayrıldım senın oglusun nasıl

Allah söyletti kızzzzz benim bebişin cinsiyeti belli değil dahaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İyi olmanıza sevindim işi bıraktığına da çok sevindim evde bol bol dinlen canım

o tanıdıklarımı çok seviyorum onlarında adlarının geçmesini istedim bu topikte yani kötü bişi yok kötü bişi demedim eğer kırdıysam özür dilerim

fisfisfis

klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:

karasuuuuuuuuuuuuuuuu noluyooo neye sinirlendin yineeee

sürekli kendimi dinliyorum sabahları ateş ölçüyorum. bide ne bilim sürekli midemi dinliyorum.bide göğüslerimi falan kontrol ediyorum arada offfffff ya olsada kurtulsam keşke

öyle yapma hemşomm dinleme kendini....bırakkk olursa olur olmazsa bir dahaki sefereeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…