vallahi bi fikrim yok ama ciddi birsey olmasın hamılelıkte en ufak sorununu dr una anlat canım ..ıcını rahatlatır en azından
idilcan elson ve diğer kızlar merhaba beniim içinde büyük gün yarın hala göğüslerimde ağrı sızı yok ama sivilcem çıktı.midemde çok tuhaf bilemmiyorum ne olacak nerden anladınız hmile olduğunuzu kızlar bana biraz yardımcı olun
arkadaşlar hatice eren ile feyzanur çimen benim tanıdıklarım onlarıı yazmak geldi içimden yani yanlış anlamayın
idilcan elson ve diğer kızlar merhaba beniim içinde büyük gün yarın hala göğüslerimde ağrı sızı yok ama sivilcem çıktı.midemde çok tuhaf bilemmiyorum ne olacak nerden anladınız hmile olduğunuzu kızlar bana biraz yardımcı olun
arkadaşlar hatice eren ile feyzanur çimen benim tanıdıklarım onlarıı yazmak geldi içimden yani yanlış anlamayın
selam kızlar ben geldım nasılsınız
öküz gibi yiyorummmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bendeeeeeedelikafadulden
gülüm inşallah vardır bebiş ne diyim...adetle hamişlik belirtileri birbirine benzediği için yorum yapamıycam... sakin ol,,düşünmemeye çalış ama... :1hug:
Hoşgeldin canımmmm...nasılsın?? oğluşun nasıl?
Kıııızzzzzzzlllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrklava: klava: klava: klava: klava:
hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın oglusum ıyı masallah büyüyo 3lü testımızde ıyı çıktı masallah bende evde dınlenıyorum işten ayrıldım senın oglusun nasıl
o tanıdıklarımı çok seviyorum onlarında adlarının geçmesini istedim bu topikte yani kötü bişi yok kötü bişi demedim eğer kırdıysam özür dilerim
merhaba hemşom...
valla canım ben hiç anlamadım...adet belirtisi gibiydi
adet sancısı gibi karnım ağrıdı o kadar
[/QUOTE
sürekli kendimi dinliyorum sabahları ateş ölçüyorum. bide ne bilim sürekli midemi dinliyorum.bide göğüslerimi falan kontrol ediyorum arada offfffff ya olsada kurtulsam keşke
noldu kız? kaydirigubbakcemile3
noldu efemmmmmmmmmmmzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemusklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
sürekli kendimi dinliyorum sabahları ateş ölçüyorum. bide ne bilim sürekli midemi dinliyorum.bide göğüslerimi falan kontrol ediyorum arada offfffff ya olsada kurtulsam keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?