Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Psikopata bağladım valla, herkesi dövesim geldi delikafadulden dizilin bakem, sıra dayağına çekecem hepinizi :mymeka: :mymeka: :mymeka:

Allah söyletti kızzzzz benim bebişin cinsiyeti belli değil dahaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İyi olmanıza sevindim işi bıraktığına da çok sevindim evde bol bol dinlen canım

ayyyyy canım ya karıstırdım herhalde kusura bakma ama Allah söyletti demekkı oglusunmu olacak ne

Okulda çok bunaldım da bilmiyorumkismile hırsımı sizden alabilir miyiiiiiimmmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

hayırdır canım kim bunalttı seniii okulda???

ah canım okuyomusun bende okuyorum hangi bölümdesin

hemşom karasu öğretmennnn

Psikopata bağladım valla, herkesi dövesim geldi delikafadulden dizilin bakem, sıra dayağına çekecem hepinizi :mymeka: :mymeka: :mymeka:

:1no2: :1no2:

sempatiksalakcinni HATLAR KARIŞTI HEEEEEEEEEEEY NOLUYO GENE BIRSEYLER OLDU BU TOPıĞE KENDıNıZE GELıN BAKAYIM NE GÜZEL GıDıYODU MUHABBET...sempatiksalakcinni

karasu cum bende seni benim gibi hem çalışan gece ikinci öğretim okuyan hemde evli sandım kusura bakma kıss kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…