Okulda çok bunaldım da bilmiyorumkismile hırsımı sizden alabilir miyiiiiiimmmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Allah söyletti kızzzzz benim bebişin cinsiyeti belli değil dahaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İyi olmanıza sevindim işi bıraktığına da çok sevindim evde bol bol dinlen canım
Psikopata bağladım valla, herkesi dövesim geldi delikafadulden dizilin bakem, sıra dayağına çekecem hepinizi :mymeka: :mymeka: :mymeka:
[
ah canım okuyomusun bende okuyorum hangi bölümdesin
Okulda çok bunaldım da bilmiyorumkismile hırsımı sizden alabilir miyiiiiiimmmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Psikopata bağladım valla, herkesi dövesim geldi delikafadulden dizilin bakem, sıra dayağına çekecem hepinizi :mymeka: :mymeka: :mymeka:
[
N SANA Bİ ADRES VEREYİM Mİ HIRSINI ÇIKAR....şutarafagitti
ayyyyy canım ya karıstırdım herhalde kusura bakma ama Allah söyletti demekkı oglusunmu olacak ne
tamam canım sakin olumda yarın test yapımmı tam adet günüm bide düzenli oluyo hemen çıkarmı
tamam canım sakin olumda yarın test yapımmı tam adet günüm bide düzenli oluyo hemen çıkarmı
Ver kız ver, tam dayak atma moduna girmişim zatenklava:
geldim bacularr.kız karasu noluyon bakim sennn...
Ver kız ver, tam dayak atma moduna girmişim zatenklava:
adetini bekle gelmezse bir kaç gün bekle sonra test yap benceee
benim adetim 2 gün gecikmişti test yaptığımda
a.s a.s a.s a.s a.s KATILIYORUM DAHA KESİN SONUÇ ALIRSINadetini bekle gelmezse bir kaç gün bekle sonra test yap benceee
benim adetim 2 gün gecikmişti test yaptığımda
noluyor kavgamı ediyorsunuz anlamadım bi türlü olaymı oldu burda meraktan sordum
a.s a.s a.s a.s a.s KATILIYORUM DAHA KESİN SONUÇ ALIRSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?