hayırdır canım kim bunalttı seniii okulda???
hemşom karasu öğretmennnn
:1no2: :1no2:
KIZ ÖĞRETMEN OOOO:roflol:
ELSON KARASU DAYAK ATMAK ICIN ADRES İSTİYO VERELİM Mİ..NE DERSİN???????????????????????:roflol:
noluyor kavgamı ediyorsunuz anlamadım bi türlü olaymı oldu burda meraktan sordum
AY SEN BENİ ÖLDÜRCEN KIZZZ...sırnaşık şey
Elson karasu noldu durdunuz....kızlar ben bırazdan kacabılırım esımı beklıyorum
ver ver verrr..... :roflol: :roflol:
Çok sinirliyim valla, önüme çıkanı yakarım, çekil kaynama aradaklava: klava: klava: klava: klava:
tamam bacım sakin ol.. ama tinker adres verecekti sana.. hadi çok güzel hareketler bekliyozzz senden.. :tomato:
canım gidersen güle güle..öpüyorum seniii......Elson karasu noldu durdunuz....kızlar ben bırazdan kacabılırım esımı beklıyorum
Seni de dövim miiiiiiiiiiiiiiiiii aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
AY YORULDUM YA DAHA İŞLEİRM BİTMEDİ.
kızlar yarın kontrol için doktora giidyorum ya.sizce doktora geçreğimi söylesem yoksa yalanmı söylesem
yani şu şekilde gerçeği
20 gün sonra 1 yıllık evli olacğaım marttan beri korunmuyoruz kontrol için geldim herkangi bi sorun varmı yokmu.bide adetlerim 2 aydır düzensizleşti
yalanda şu şekilde
1 yıldır evliyim hiç korunmadık bebek olmuyor
sizce hangiisni desem.bide yarın adetimimn 10.günü.yumurtlama filan varsa görünrmü:))
karasu az kaldı akşama bugünde kociş senin ayaklarına masaj yapsın geçer stresin:)
aaa..kuduruka bak..benim ne suçum var... :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
Kız Allah seni davul etsin emi :mymeka: saftirik :roflol: :roflol: :roflol:
aaa ne dedemi ben şimcikk.. niye saftirikmişimm... bilmiyorumkismile
ÖZELDEN MESAJ ATTIM SANA, GÖRMEDİN Mİ, SAFTİRİK KANKİM BENİM olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?