Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hayırdır canım kim bunalttı seniii okulda???
hemşom karasu öğretmennnn

:1no2: :1no2:

Ay hiç sorma yaaa, ben okulun son iki haftası hep böyle psikopata bağlarım zaten, deliriyorum resmen yaa, birileri yıl sonu gösterisi yapar, karasu koşturur bilgisayarıydı, müziğiydi, projeksiyonuydu :bbo: birileri not çıktısını alamaz, karasu koşsun çıkarsın :bbo: aman emir eri gibi oldum, karasu aşağı, karasu yukarı, öldüm daaaa akannehir akannehir akannehir

KIZ ÖĞRETMEN OOOO:roflol:

sırnaşık şey buyrun benim sırnaşık şey sırnaşık şey

AY YORULDUM YA DAHA ıŞLEıRM BıTMEDı.
kızlar yarın kontrol için doktora giidyorum ya.sizce doktora geçreğimi söylesem yoksa yalanmı söylesem
yani şu şekilde gerçeği

20 gün sonra 1 yıllık evli olacğaım marttan beri korunmuyoruz kontrol için geldim herkangi bi sorun varmı yokmu.bide adetlerim 2 aydır düzensizleşti
yalanda şu şekilde
1 yıldır evliyim hiç korunmadık bebek olmuyor

sizce hangiisni desem.bide yarın adetimimn 10.günü.yumurtlama filan varsa görünrmü:))

Bence 2.yi söyle sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Bi de 10. gün yumurtlama görünme ihtimali bayağı düşük, eğer erken çatlamadıysa, ama yine de şansını dene tabi yerimseniben

karasu az kaldı akşama bugünde kociş senin ayaklarına masaj yapsın geçer stresin:)

Ah nerdeeeeee boshayallersmile kocişin bağlı olduğu ilçe milli eğitim turnuva düzenlemiş okullar arası, maçı var bu akşam, geç gelecek :sinifsinif: anlican patlicam sıkıntıdan bu akşam :sinifsinif:
Hadi kızlar bana gelin bu gece, pijama partisi verelim kız kıza heeyyyyyyyyy hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kocişi de sokmayalım eve :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…