Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
görmedim bacımm...hemen bakıyorummm..
karasu yaaa benim adetim iki gün oldu biteli..akıntım var..bu iyiiye işaretmi saence... bilmiyorumkismile

Bol bol su iç hayatım, eğer akıntıların süt beyazıysa yumurtlaman yaklaşıyo da olabilir, ya da idrar yolları enfeksiyonu da olabilir, zaten doktora gittiğinde belli olur ne olduğu da yerimseniben ama sen her ihtimale karşı bol bol su içmeye bak yerimseniben

Elif ben çıkıyorum hayatım, yarın görüşürüz artıkın kaydirigubbakcemile5 hadin baş baaaaşşşşşş opuyorumnanaktan

canım idrar yoluda olabilir bilemiyorum...yanma falan yok ama..
bide ben cumaya randevu aldım..pazartesiyemi alsam...cuma 10..gün..erken değilmi?? bilmiyorumkismile

canım idrar yoluda olabilir bilemiyorum...yanma falan yok ama..
bide ben cumaya randevu aldım..pazartesiyemi alsam...cuma 10..gün..erken değilmi?? bilmiyorumkismile

10. gün gitmen daha iyi olur hayatım, 13. gün geç kalmış olabilirsin çünkü yerimseniben

ay çok karnım ağrıyo benim yaaa, neden acaba bilmiyorumkismile neyse kepeleklerim bu sefer kaçtım ben, hadi baş baş

slmlarrrr kizlar bugün cok guzel bi haber aldim..aranizda gebelik yasayaniniz muhakkakki vardir olumunekankayizsmile regl günü henuz bikac gün gecikmeli bugün kanda bakildi ve deger 439 cikti sizce normalmi??
sevgiler

slmlarrrr kizlar bugün cok guzel bi haber aldim..aranizda gebelik yasayaniniz muhakkakki vardir olumunekankayizsmile regl günü henuz bikac gün gecikmeli bugün kanda bakildi ve deger 439 cikti sizce normalmi??
sevgiler

hayırlı olsun cnm bu topikte hamile çok darısı başımıza

hayırlı olsun cnm bu topikte hamile çok darısı başımıza

cok tsk ederim cok kari$igim..mutluyum ama endiseliyim sevincim dorukta ama korkumda varr :)) beni neler bekliyor bilemiyorum eyvahedigeldismile Allah herkesi evladina kavustursun :CüvCüv:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamıleyım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayyy ikinci hamiş haberiiiiiiiiii.yaaa sizler böyle haberler verdikçe dahada çok sevincim ve ümidim artıyor cnm Allahım tamamını erdirsin darısı başımızaa iblzer için dua edin

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamıleyım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:lepi: :lepi: İlk tebrike den ben olayım canım alkisalkisalkis
Allah sağlıkla kuağına almayı da nasip etsin...

Kaç ündür yoğunluktan giremiyorum ama hep bakıyorum gelişme var mı diye;ve varmıışşş!hihoyyyt

ya smart benı dınlemelısın nerelerdesın sen hem bu arada çok özlettın ben yaklaşık 17 gun once baktrdım 00 dı betahcg... bugun de kan yaptrdık yıne betahcg 2985 çıktı nasıl sonuç sizceeee? çok sevındım anlatamam ama allahım butun ısteyenlere versın ınşalllah tez zamanda :teselli:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

hatice_48............1 HAZıRAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

zambak2009...............2 HAZıRAN
paradies_angel..........4 HAZıRAN
deryainci....................6 HAZıRAN
clemantine.................7 HAZıRAN
seliz(cns22).................8 HAZıRAN
ceylinaz......................8 HAZıRAN
huysuzoglum............10 HAZıRAN
oba_cigdem..............15 HAZıRAN
anggelll....................26 HAZıRAN
elson.........................27 HAZıRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul

HAZıRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
gokcegokce--?
Destekçi Annelerimiz
ipek26
--sevtapduzyol

Son düzenleme:

Canım benim!Geçen defa kanda baktırdığını ve sıfır çıktığını biliyorum;ama onun üzerine regl oldun mu onu hatırlamıyourm.Demek ki kanında geç sonuç verenlerdensin.Bu değere göre
850 ila 20800 beş haflaık oluyor canımcım.

30 hazırannnnn gunu geçenlerden benı sılınnnnnnnnnnnnn hu huuuuuuuuuuuuuuu

Canım yaa,hakikaten çok sevindim;eminim eşin de göklere uçmuştur. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…