30 hazırannnnn gunu geçenlerden benı sılınnnnnnnnnnnnn hu huuuuuuuuuuuuuuu
Canım benim!Geçen defa kanda baktırdığını ve sıfır çıktığını biliyorum;ama onun üzerine regl oldun mu onu hatırlamıyourm.Demek ki kanında geç sonuç verenlerdensin.Bu değere göre
850 ila 20800 beş haflaık oluyor canımcım.
bende istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:CüvCüv:
O şaşkınlıkla ne yazdığımı biliyor muyum ben sanki :)
Sildim sildim tamam :)
Haziran ayı güzel başladı :lepi:
Acaba mayısa mı ayzsaydık ki CADIARZU
kanda da mı geç çıkanı var yha valla onu bılmıordum ben açıkcası ben normalde 24 nmayısta adet olmalıydım... ama 2 aydır 41.gun adet oluyorum.. bu ay da yıne 42. gun test yaptık yanı bugun ama hiç beklemıorum hatta bu ay adet gunumu bekledım kı dr a tedavıye başlayacaktımmmm..burdakı kızlar bılıoo 16 mayısta kan tahlılı yaptrdım 00 çıktı eee bugun 1 hazıran 2985 çıktııı bayanssulusmile allahım sana bınlerce hamd olsun şukrolsunn yanı bılemıorum ya dediğin gbı geç görundu ya da bu 16 gun de olan oldu ya da ıkız bebek olabılır mı .... başka topıklerde okumuştum daaa bilmiyorumkismile
şuanda bizede bir bebek gelse süper olur.ailem için morel olur zor günler yaşıyorlar.kızlar nolur dua edin 1 hafta sonra beende hamile müjdesini verebileyim sizlere
sarıldık bırbırımıze ağladık yahuuuuu hiç beklenmedık bır zamanda allahımgöbüşümüze bebş verdı allahım tum ısteynlere nasıp etsın ınş. bu arada bence mayıs a yaz benı hazıran a değil hayatım kaydirigubbakcemile2
ama malesef sabhaları ateşimi ölçüyorum hep düşük
Amin canım;Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Çok sevindims enin adına;eskilerden sayılırsın sen de :lepi: Ayalrdır birlikteyiz. olumunekankayizsmile
Bir kişi daha eksilmiş oldu listeden;ama kaçıp gitmek yok haaa hihoyyyt Topikte hamiş çok;bizlerle devam et :)
Tamam canım;mayısa alıyorum.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamıleyım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:CüvCüv:
amin cnmdarısı basına canım.
smartcım nasılsın ben yarın yaptırıyom canım
gokçegokçe adet günün nezamandı cnm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamıleyım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Suuuuuuuuuuuu
Yaran ne oldu?Tamam mı o iş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?