Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
30 hazırannnnn gunu geçenlerden benı sılınnnnnnnnnnnnn hu huuuuuuuuuuuuuuu

O şaşkınlıkla ne yazdığımı biliyor muyum ben sanki :)
Sildim sildim tamam :)
Haziran ayı güzel başladı :lepi:
Acaba mayısa mı ayzsaydık ki CADIARZU

kanda da mı geç çıkanı var yha valla onu bılmıordum ben açıkcası ben normalde 24 nmayısta adet olmalıydım... ama 2 aydır 41.gun adet oluyorum.. bu ay da yıne 42. gun test yaptık yanı bugun ama hiç beklemıorum hatta bu ay adet gunumu bekledım kı dr a tedavıye başlayacaktımmmm..burdakı kızlar bılıoo 16 mayısta kan tahlılı yaptrdım 00 çıktı eee bugun 1 hazıran 2985 çıktııı bayanssulusmile allahım sana bınlerce hamd olsun şukrolsunn yanı bılemıorum ya dediğin gbı geç görundu ya da bu 16 gun de olan oldu ya da ıkız bebek olabılır mı .... başka topıklerde okumuştum daaa bilmiyorumkismile

O şaşkınlıkla ne yazdığımı biliyor muyum ben sanki :)
Sildim sildim tamam :)
Haziran ayı güzel başladı :lepi:
Acaba mayısa mı ayzsaydık ki CADIARZU

sarıldık bırbırımıze ağladık yahuuuuu hiç beklenmedık bır zamanda allahımgöbüşümüze bebş verdı allahım tum ısteynlere nasıp etsın ınş. bu arada bence mayıs a yaz benı hazıran a değil hayatım kaydirigubbakcemile2

şuanda bizede bir bebek gelse süper olur.ailem için morel olur zor günler yaşıyorlar.kızlar nolur dua edin 1 hafta sonra beende hamile müjdesini verebileyim sizlere

Baht diye bir arkadai vardı hatırlıyor musun?İlk hamilelerimziden hatta;o da hamile kaldıktan çookkk sonra görmüştü bütün hamileliklerini kanda bile.Hep söylüyordu olabiliyor bunalr diye.
Belki öyle bir durumdur seninki de.
Bugün normalde rel oalcaksan yumurtan 17sinde falan çatlamış oluyor ,e bu durumda kan değerin o kadar yüksek çıkmaz diye düşünüyorum.Bir ikizlik durumu düşünüyorsan ve bugün oalcaüın regl gününden eminsen ikiz için bile yüksek çıkıyor değerin;ama tabi aslolan reglin bu tarihten bir hafta falan önceyse 'neden olmasın' belki de ikizlerin geliyordur alkisalkisalkis

Açıkçası bunu öğrenmek için birazz beklememiz gerekecek;regllerin çok düzenli olamdığı için. :gitme:

Amin canım;Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Çok sevindims enin adına;eskilerden sayılırsın sen de :lepi: Ayalrdır birlikteyiz. olumunekankayizsmile
Bir kişi daha eksilmiş oldu listeden;ama kaçıp gitmek yok haaa hihoyyyt Topikte hamiş çok;bizlerle devam et :)
Tamam canım;mayısa alıyorum.

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

hatice_48............1 HAZıRAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

zambak2009...............2 HAZıRAN
paradies_angel..........4 HAZıRAN
deryainci....................6 HAZıRAN
clemantine.................7 HAZıRAN
seliz(cns22).................8 HAZıRAN
ceylinaz......................8 HAZıRAN
huysuzoglum............10 HAZıRAN
oba_cigdem..............15 HAZıRAN
anggelll....................26 HAZıRAN
elson.........................27 HAZıRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZıRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
?
Destekçi Annelerimiz
ipek26
--sevtapduzyol

kaçıp gıtmek mı asla bole bı durum olamaz sızlerle agladım sızlerle guldum ben tam 6 aydır buradayım ve hep sızınle kalacağım daha oğrenecek çok şeyım var burada hayatım olumunekankayizsmile

gokçegokçe adet günün nezamandı cnm

canm ben normalde 34 gunde 1 adet olan bırıyım... 2 aydır 41. gunlerımde adet oluyordum notekım bu ay da 42. gun yanı bugun kan testı yaptırayım dedım çnku antıbıyotık kullanacaktım ama bı baktık kı betahcg 2985 çıktı yaklaşık 4 haftalık falan sanırım bılemıorum artıkkkkk yarın da ultrasonala bakıcazzzz hayırlısı kızlarrrr çok sevındık ama hem de çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…