kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamıleyım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamıleyım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet pembedanan dediğin gbı gece boyunca uyuyamadım heyecandan....allahım çok farklı bı duygu hiç beklemediğim bır anda ...umarım bı terslık yoktur bu duurmda bugun gıdıp bebeişin kesesını goreceğiz inş. görebilirizzzzz bana dua edın lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....allahım butun bebek ısteyenlere hayırlı sağlıklı nasıp etsın bana nasıp ettı çok buyuk o ..her gun dua edın her gunnnnn....
bu arada kutlayan arklarıma da çok s teşekkur ederımmmmmmm ben bugun nasıl ders anlatıp sınav yapcam yhaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
canimm ben daha ultrasonda göremiyorum henuz cok kücügüz :kedi:cuma gunu degerler katlanmismi diye bakilacak kanda daha sonra randevu verilecek ultrason icin bilmiyorumkismile Allahim emeklerimizi bosa cikarmasinn ...sen suan nasilsin agrin sizin yok umarim benim kasiklarda hafif sizi var umarim normaldir
anladım valla benım de adet sancısı gbı sankı ara ara vuruyo ama nalmadım ben de normal sanırım bunlarrrrr evet ben bugun bı ultrasona bakılayım bakalım gorebılecek mıyım dr belı gorunmez dedı olmadı perşembe bı daahha kanda bakılacak artışına amınnn inç bı sorun çıkmaz hayatımmmmmmm
canimm ben daha ultrasonda göremiyorum henuz cok kücügüz :kedi:cuma gunu degerler katlanmismi diye bakilacak kanda daha sonra randevu verilecek ultrason icin bilmiyorumkismile Allahim emeklerimizi bosa cikarmasinn ...sen suan nasilsin agrin sizin yok umarim benim kasiklarda hafif sizi var umarim normaldir
kanda da mı geç çıkanı var yha valla onu bılmıordum ben açıkcası ben normalde 24 nmayısta adet olmalıydım... ama 2 aydır 41.gun adet oluyorum.. bu ay da yıne 42. gun test yaptık yanı bugun ama hiç beklemıorum hatta bu ay adet gunumu bekledım kı dr a tedavıye başlayacaktımmmm..burdakı kızlar bılıoo 16 mayısta kan tahlılı yaptrdım 00 çıktı eee bugun 1 hazıran 2985 çıktııı bayanssulusmile allahım sana bınlerce hamd olsun şukrolsunn yanı bılemıorum ya dediğin gbı geç görundu ya da bu 16 gun de olan oldu ya da ıkız bebek olabılır mı .... başka topıklerde okumuştum daaa bilmiyorumkismile
karasuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hu u
Kuşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum Şeniz Allahım mucize bu yaaaaaaaaaa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
İnan kendim hamiş kalmış gibi sevindim bitanem benim olumunekankayizsmile inşallah sağlıklı güzel sorunsuz bi hamilelik geçirirsin, ay nasıl heyecanla okudum geçmişi anlatamam :sm_cool: dersteyim şu an monitöre bakarak gülüp duruyorum çocuklar aptal aptal bakıyo suratıma bu hoca neye gülüyo diye :roflol:
Çok mutlu oldum çooooookkkkkkkkkkkkkkkkk :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
ben de şoktayımmmmmmmmmmmm çok mutluyum ınş. bugun gorurum ultrasonla ınş. bı osrun yokturrrrrrrolumunekankayizsmile :Saruboceq:
Kupanı vermişler miydi hatırlamıyorum heyecandan kaydirigubbakcemile3 verdilerse bile al bitane de ben veriyim kız :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?