Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

hatice_48.............1 HAZıRAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zambak2009.........2 HAZıRAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

paradies_angel..........4 HAZıRAN
deryainci....................6 HAZıRAN
clemantine.................7 HAZıRAN
seliz(cns22).................8 HAZıRAN
ceylinaz......................8 HAZıRAN
huysuzoglum............10 HAZıRAN
oba_cigdem..............15 HAZıRAN
anggelll....................26 HAZıRAN
elson.........................27 HAZıRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZıRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
?

Destekçi Annelerimiz
ipek26
--sevtapduzyol

gökçegökçe tebrik ederim sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirip sağlıcakla bebeğini kucağına alman dileğiyle.şimdi bizler için dua et.6 günüm kaldı bakalım hayırlısı.

Artık fazla giremesem de arada bakıyorum s,zlere.Yeni hamileler var mı diye.Gökçe nin güzel haberini aldım.Çok mutlu oldum,ne kadar istediğini ve stres yaptığını biliyordum,burada paylaştıklarından.
Gökçe tebrik ederim canım,:hooray:

Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah:Saruboceq:

Darısı topikteki diğer arkadaşlara inşallah

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamıleyım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:hooray: ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah tatlımmmm :Saruboceq:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamıleyım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ay canım benim, bu saatte kimse yoktur bi bakayım kızlara ne yapmışlar bugün dedim kendi kendime... böylesine güzel bir haberle uyunur şimdi vallahi...

çok çok tebrik ederim canım, sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş diliyorum sana...

süperrr yaaaa.... uyku tutmaz şimdi seni ne tarafa döneceğini bilemezsin :teytey::hooray:

evet pembedanan dediğin gbı gece boyunca uyuyamadım heyecandan....allahım çok farklı bı duygu hiç beklemediğim bır anda ...umarım bı terslık yoktur bu duurmda bugun gıdıp bebeişin kesesını goreceğiz inş. görebilirizzzzz bana dua edın lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....allahım butun bebek ısteyenlere hayırlı sağlıklı nasıp etsın bana nasıp ettı çok buyuk o ..her gun dua edın her gunnnnn....

bu arada kutlayan arklarıma da çok s teşekkur ederımmmmmmm ben bugun nasıl ders anlatıp sınav yapcam yhaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

canimm ben daha ultrasonda göremiyorum henuz cok kücügüz :kedi:cuma gunu degerler katlanmismi diye bakilacak kanda daha sonra randevu verilecek ultrason icin bilmiyorumkismile Allahim emeklerimizi bosa cikarmasinn ...sen suan nasilsin agrin sizin yok umarim benim kasiklarda hafif sizi var umarim normaldir

anladım valla benım de adet sancısı gbı sankı ara ara vuruyo ama nalmadım ben de normal sanırım bunlarrrrr evet ben bugun bı ultrasona bakılayım bakalım gorebılecek mıyım dr belı gorunmez dedı olmadı perşembe bı daahha kanda bakılacak artışına amınnn inç bı sorun çıkmaz hayatımmmmmmm

Sabahin köründe uyandim okadar heyecanliyim gerginimki...bilmiyorumkismile ilerki gunlerin az cok nasil gececegi belli kaydirigubbakcemile3 hersey yolunda gitsinde ben raziyim uykusuzluklara..hala inanamiyorum rüyaaa gibi zemuszemus

valla canm dr 4 haftalık aşağı yukarı dedı bana bakalım artıkkk aman bı terslık çıkmasın da allahın ıznıyleeee....aslında 18 mayısta yaptrmıştım 00 dı 15 gun geçti yaptrdım 2985 çıktıııı dr olabılır bu tarz şeyler dedı kanda da görulmeme gbı durumlar yaşanırmış bazen şaka gbı ama gerçek yanı akannehir bakalım bugun gdeyım de bı bakınayımmmm olmadı goremezsem alttan ultrasonla da gorunurmuş o şekılde baktrcammmm aama ınş. bugun gorurum :Saruboceq:

nerdesınız ama ben okula geçicm az sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bana dua edın bugunnnn ultrasona gırıcem

karasuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hu u

Kuşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum Şeniz Allahım mucize bu yaaaaaaaaaa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
İnan kendim hamiş kalmış gibi sevindim bitanem benim olumunekankayizsmile inşallah sağlıklı güzel sorunsuz bi hamilelik geçirirsin, ay nasıl heyecanla okudum geçmişi anlatamam :sm_cool: dersteyim şu an monitöre bakarak gülüp duruyorum çocuklar aptal aptal bakıyo suratıma bu hoca neye gülüyo diye :roflol:
Çok mutlu oldum çooooookkkkkkkkkkkkkkkkk :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ben de şoktayımmmmmmmmmmmm çok mutluyum ınş. bugun gorurum ultrasonla ınş. bı osrun yokturrrrrrrolumunekankayizsmile :Saruboceq:

Kupanı vermişler miydi hatırlamıyorum heyecandan kaydirigubbakcemile3 verdilerse bile al bitane de ben veriyim kız :hooray:

ben de şoktayımmmmmmmmmmmm çok mutluyum ınş. bugun gorurum ultrasonla ınş. bı osrun yokturrrrrrrolumunekankayizsmile :Saruboceq:

Yoktur kız yoktur, korkma sen olumunekankayizsmile değerin çok güzel, ay keseyi görürsün şimdi ne harika yaaaaaaaa :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

hatice_48.............1 HAZİRAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zambak2009.........2 HAZİRAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

paradies_angel..........4 HAZİRAN
deryainci....................6 HAZİRAN
clemantine.................7 HAZİRAN
seliz(cns22).................8 HAZİRAN
ceylinaz......................8 HAZİRAN
huysuzoglum............10 HAZİRAN
oba_cigdem..............15 HAZİRAN
anggelll....................26 HAZİRAN
elson.........................27 HAZİRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce :hooray:

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
?

Destekçi Annelerimiz
ipek26
--sevtapduzyol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…