Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Yoktur kız yoktur, korkma sen olumunekankayizsmile değerin çok güzel, ay keseyi görürsün şimdi ne harika yaaaaaaaa :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

ya karasucum neye şaşırıyorum 18 ınde baktdım mayıs 00 dı ee 15 gun snra baktrdım 2985 çıktı şok oldummm ılaç antıbıyotık kullanacaktım sırf o yuzden eşim gel bı daha yaptıralımbakalım vb dedı tmm dedım yanı mumkun değil 15gunde mı hamiş olacam dedım... ama bu 15 gunden de once sanırım...kanda bellı olmadı heralde 18ınde bilmiyorumkismile ama dun yaptrdım sağlık ocağında dediğim gbı sonuçççç dr ları aradık soledık basabasa anlattım olabılır falan dedı.trbzondakı dr um 1 hafta daha bekle ole ultrasona bakalım dedı ama ank dr um gıt baktr ultrasonla gorunur dedı olmadı alttan ultrasnla bellı olur dedıııı off anlatamam heyecan yaptımmmmbilmiyorumkismile

Ay belkim de ikizdir kız delikafadulden delikafadulden bak ben de heyecan yaptım şimdi delikafadulden gel buraya sarılalım sıkı sıkı da heyecanımız yatışsın Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Yoktuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrr :lepi: meleğin seninle annesi korkma, sımsıkı da tutunmuş maşallah Allahım nazarlardan saklasın onu

canımsınnnnnnnnnnnnnn saat 10 gbı ultrasona gırerım sanırım oğle arasında eve geldığımde sızı bılgılendırırım bana dua edın de bı ssorun çıkmasın hayatımmmmm olumunekankayizsmile :Saruboceq:

bu arada eşimin ailesinde ıkızlık durumu var bakalım hayırlısı allahımdan ınş....:Saruboceq:

şimdı çıkıorummm öğle arasında hayırlı haberlerı verırım sıze opüyorummmmmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Dualarım seninle bitanem, hayırlı haberlerle gel inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ELııııııııııııııııF günaydın bacum opuyorumnanaktan çok güzel bi haberle açtık bugünü, güzel de geçecek inşallah olumunekankayizsmile hadi bu sefer de kaçırma da sen de ver artık müjdeyi kuşum yaa olumunekankayizsmile
Ben kahvaltımı edip geliyom hemen tamam mı cokacimcoook

gokcegokce canım ya nasıl sevindim anlatamam demekki umutsuzluk yokmuş di mi..belki sende bircok kez husran yasadın ama melegının zamanı gelmıs ve annesını bulmus ıste...buna mucize denmez de neye denır...çok tebrik ederim canım...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr gunaydın herkese.....

kızlar günaydınnnnn!!!

gökcemmmmmmmm canım benimmmmm çok tebrik ediyorum seni nasıl heyecanlandım anlatamam..içim bir tuhaf oldu ya...Allah'tan umut kesilmeyecegini bir kez daha görmüş olduk...İnşallah canım keseyi de görürsünüz bugün dualarım seninle...bir kupadan benden... :hooray: :))

ben ağlamak istiyorum ya offfff(
ara verdim ama hamile haberleri alıncada içim bir tuhaf oluyor sanki benim hiç olmayacak gibi hissediyorum((

bu arada ayşemi çok merak ettim ya akşam evdeyken bile onu düşündüm sürekli dua ettim inş bişeyi yoktur diye... (

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamıleyım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım çok ama çok sevindimmm.sana demiştim sabır sabır sabır..olacak bak görürsün diye.... çoooooook mutlu oldum..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnn.... :hooray:

günaydın balımmmm...evet topikin en tembeli ben çıktımmmm... napim kociş yokkk... bi bulsam onu tenhalarda ...... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ben ilaç belirtilerini pek yaşamıyorum karasu... etki etmiyomu acaba diye düşünmüyo değilim...gerçi bi leylalıkta varr ilaçtan dolayı ...başımda bi ağırlıkkk.....gaz sorunu var ama o üşütmektenmi ilaçtanmı bilemiyorumm.. bilmiyorumkismile
bende istiyorum müjdeyi vermek ama bu klomenle genelde ikinci aylarda daha yüksek şansın diyolar..bakalım bende durumlar nasıl olacak?.... boshayallersmile boshayallersmile

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr gunaydın herkese.....
günaydınnn canımmmm... olumunekankayizsmile

naneeeeee... :mymeka: :mymeka:
noluyo!!!! lmaz: lmaz:

gunaydın canım...ya sen ara ver ama yıne de korunma sadece takıp etme yumurtlama adet falan fılan pek dusunmemeye calış ole olmaz mı ne dersın kafanı dagıt tatılde...ama korunmayın...canınız ne zaman ısterse bırlıkte olun ...cunku kendımden de bılıyorum bıraz zorlama yapılan ılışkıler oluyo bebek ıcın..canın ıstemesede aaa yumurtlama gunu dıye kendını zorluyosun o işten de soğuyun sonra ben de ole olmustu ...yanı cınsel hayat olumsuz etkılenebılıyo ama akışına bırak yumurtlama takıp etme...canınız ne zaman ısterse bırlıkte olun...Şeniz

bilmiyorum canım bu konuda kararsız kaldım bugün..dün ne güzel düşünmüyordum kesin kararımı verdim sanıyodum...
cinsel konuda bir sıkıntım yok çok şükür hiçbir zaman bebek yapmak için bugün ilişkiye girelim demedik hep isteyerek oldu...hatta adet dönemi hariç gün aşırı gireriz ilişkiye hiçbirindede isteksiz olmadık...ama hala neden olmuyor anlamıyorum...adetlerim gecikiyor..hatta adet dönemlerim bile değişti önceden 28-30 günde olan ben şimdi 32-34-36 günde bir olmaya başladım...bende bir aralar tiroid vardı ama doktor en son tahlil yaptıgında şuanlık herşey yolunda demişti...yumurtalıklarımda çok iyi hiçbir sorun yok kist mist pro hiçbiri yok çok şükür ama yinede olmuyor...sanırım yine eşimin degerleri düştü..stres spermleri öldürüyormus ve eşimin işi çok stresli bu aralar bundanda kaynaklanıyor olabilir...bilmiyorum ama biraz dinlenmeye ihtiyacım var...böyle şeyleri uzun bir süre düşünmemeye ihtiyacım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…