Yoktur kız yoktur, korkma sen olumunekankayizsmile değerin çok güzel, ay keseyi görürsün şimdi ne harika yaaaaaaaa :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
ya karasucum neye şaşırıyorum 18 ınde baktdım mayıs 00 dı ee 15 gun snra baktrdım 2985 çıktı şok oldummm ılaç antıbıyotık kullanacaktım sırf o yuzden eşim gel bı daha yaptıralımbakalım vb dedı tmm dedım yanı mumkun değil 15gunde mı hamiş olacam dedım... ama bu 15 gunden de once sanırım...kanda bellı olmadı heralde 18ınde bilmiyorumkismile ama dun yaptrdım sağlık ocağında dediğim gbı sonuçççç dr ları aradık soledık basabasa anlattım olabılır falan dedı.trbzondakı dr um 1 hafta daha bekle ole ultrasona bakalım dedı ama ank dr um gıt baktr ultrasonla gorunur dedı olmadı alttan ultrasnla bellı olur dedıııı off anlatamam heyecan yaptımmmmbilmiyorumkismile
herhangı bı sorun yoktur dımı bı sonuçtaaaaaa ???
Yoktuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrr :lepi: meleğin seninle annesi korkma, sımsıkı da tutunmuş maşallahAllahım nazarlardan saklasın onu
canımsınnnnnnnnnnnnnn saat 10 gbı ultrasona gırerım sanırım oğle arasında eve geldığımde sızı bılgılendırırım bana dua edın de bı ssorun çıkmasın hayatımmmmm olumunekankayizsmile :Saruboceq:
bu arada eşimin ailesinde ıkızlık durumu var bakalım hayırlısı allahımdan ınş....:Saruboceq:
şimdı çıkıorummm öğle arasında hayırlı haberlerı verırım sıze opüyorummmmmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
canım çok ama çok sevindimmm.sana demiştim sabır sabır sabır..olacak bak görürsün diye.... çoooooook mutlu oldum..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnn.... :hooray:kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamıleyım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ELİİİİİİİİİİİİİİİİF günaydın bacum opuyorumnanaktan çok güzel bi haberle açtık bugünü, güzel de geçecek inşallah olumunekankayizsmile hadi bu sefer de kaçırma da sen de ver artık müjdeyi kuşum yaa olumunekankayizsmile
Ben kahvaltımı edip geliyom hemen tamam mı cokacimcoook
günaydınnn canımmmm... olumunekankayizsmilekızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr gunaydın herkese.....
ben ağlamak istiyorum ya offfff(
ara verdim ama hamile haberleri alıncada içim bir tuhaf oluyor sanki benim hiç olmayacak gibi hissediyorum((
bu arada ayşemi çok merak ettim ya akşam evdeyken bile onu düşündüm sürekli dua ettim inş bişeyi yoktur diye...(
günaydınnn canımmmm... olumunekankayizsmile
naneeeeee... :mymeka: :mymeka:
noluyo!!!!lmaz: lmaz:
ben ağlamak istiyorum ya offfff(
ara verdim ama hamile haberleri alıncada içim bir tuhaf oluyor sanki benim hiç olmayacak gibi hissediyorum((
bu arada ayşemi çok merak ettim ya akşam evdeyken bile onu düşündüm sürekli dua ettim inş bişeyi yoktur diye...(
günaydınnn canımmmm... olumunekankayizsmile
naneeeeee... :mymeka: :mymeka:
noluyo!!!!lmaz: lmaz:
kızlar ayşe bugünde yok gibi:sinifsinif:
gunaydın canım...ya sen ara ver ama yıne de korunma sadece takıp etme yumurtlama adet falan fılan pek dusunmemeye calış ole olmaz mı ne dersın kafanı dagıt tatılde...ama korunmayın...canınız ne zaman ısterse bırlıkte olun ...cunku kendımden de bılıyorum bıraz zorlama yapılan ılışkıler oluyo bebek ıcın..canın ıstemesede aaa yumurtlama gunu dıye kendını zorluyosun o işten de soğuyun sonra ben de ole olmustu ...yanı cınsel hayat olumsuz etkılenebılıyo ama akışına bırak yumurtlama takıp etme...canınız ne zaman ısterse bırlıkte olun...Şeniz
hmm bişeymi yaptım(( kızma banaa (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?