ay evet yaaa..noluyo... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
ya kimsede msn face falan yokmu ayşenin..belki kardeşine falan ulaşırız faceten...
üzülmek yok...önümüzdeki yazı güzel değerlendirinn..tinkerın dedikleri çok doğr..korunmayın ama bebek işini düşünmeyinde...böyle olursa bence daha erken gelir bebişşşş.. yerimseniben
maaelesef elifim ya hiçbirimizdede yok nasıl ulaşıcaz bilmiyorum(
1-2 dk da olsa girse haber verse bize acayip merak ediyorum...
of yaaaa... :çok üzgünüm:
maaelesef elifim ya hiçbirimizdede yok nasıl ulaşıcaz bilmiyorum(
1-2 dk da olsa girse haber verse bize acayip merak ediyorum...
günaydın kızlar...
bende var ama ama çevrimdışı şu an. hayırdır kızlar yaaa bi sorun mu var..? ne zamandır gelemedim uzak kaldım sizlerden.
günaydın balımmmm...evet topikin en tembeli ben çıktımmmm...napim kociş yokkk... bi bulsam onu tenhalarda ...... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ben ilaç belirtilerini pek yaşamıyorum karasu... etki etmiyomu acaba diye düşünmüyo değilim...gerçi bi leylalıkta varr ilaçtan dolayı ...başımda bi ağırlıkkk.....gaz sorunu var ama o üşütmektenmi ilaçtanmı bilemiyorumm.. bilmiyorumkismile
bende istiyorum müjdeyi vermek ama bu klomenle genelde ikinci aylarda daha yüksek şansın diyolar..bakalım bende durumlar nasıl olacak?.... boshayallersmile boshayallersmile
gunaydın canım...ya sen ara ver ama yıne de korunma sadece takıp etme yumurtlama adet falan fılan pek dusunmemeye calış ole olmaz mı ne dersın kafanı dagıt tatılde...ama korunmayın...canınız ne zaman ısterse bırlıkte olun ...cunku kendımden de bılıyorum bıraz zorlama yapılan ılışkıler oluyo bebek ıcın..canın ıstemesede aaa yumurtlama gunu dıye kendını zorluyosun o işten de soğuyun sonra ben de ole olmustu ...yanı cınsel hayat olumsuz etkılenebılıyo ama akışına bırak yumurtlama takıp etme...canınız ne zaman ısterse bırlıkte olun...Şeniz
günaydın kızlar...
bende var ama ama çevrimdışı şu an. hayırdır kızlar yaaa bi sorun mu var..? ne zamandır gelemedim uzak kaldım sizlerden.
ay hadi inşallahh.büyüsünlerde iş çatlamaya kalsınn..kocişe çabuk gel der dururum artıkınn... aklinialirimsmileTatlım zaten klomenin bi belirtisi yok, belki hafif gaz yapar okadar, asıl çatlatma iğnesinden sonra belirti çok olacak, resmen yumurtanın çatır çatır çatladığını hissedeceksin kaydirigubbakcemile3 gıt gıt gıdaaaaakkkk diye dolanacan ortalıkta :roflol:
Tatlım zaten klomenin bi belirtisi yok, belki hafif gaz yapar okadar, asıl çatlatma iğnesinden sonra belirti çok olacak, resmen yumurtanın çatır çatır çatladığını hissedeceksin kaydirigubbakcemile3 gıt gıt gıdaaaaakkkk diye dolanacan ortalıkta :roflol:
Ben de aynen öyle yapacam valla yaz boyunca :lepi:
Ayşeyi ben de çok merak ediyorum yaaa :sinifsinif: işte olsaydı girerdi mutlaka, demek ki işe gitmiyo, belki de istirahat verdi doktor, evde dinleniyodur belki :sinifsinif: aman bi aksilik olmasın da inşallah, ne zaman gelirse gelsin, yeter ki hayırlı güzel haberlerle gelsin :Saruboceq:
aaagünaydın ilyacım...ayşenin bir kaçgündür şişlikleri vardı geçmemiş pazartesi de doktora gidicekti bu yüzden...ama hala haberini alamadık naptı diye..çok merak ediyoruz...
Ayşeyi ben de çok merak ediyorum yaaa :sinifsinif: işte olsaydı girerdi mutlaka, demek ki işe gitmiyo, belki de istirahat verdi doktor, evde dinleniyodur belki :sinifsinif: aman bi aksilik olmasın da inşallah, ne zaman gelirse gelsin, yeter ki hayırlı güzel haberlerle gelsin :Saruboceq:
kızlar ayşe msn i açtııııııı:lepi:
kızlar ayşe msn i açtııııııı:lepi:
karasu bugün ilacın beşincisini içicemmm..beşte bırakılıyor dimi..??
İvitttttt yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?