Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay evet yaaa..noluyo... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
ya kimsede msn face falan yokmu ayşenin..belki kardeşine falan ulaşırız faceten...

maaelesef elifim ya hiçbirimizdede yok nasıl ulaşıcaz bilmiyorum(
1-2 dk da olsa girse haber verse bize acayip merak ediyorum...

üzülmek yok...önümüzdeki yazı güzel değerlendirinn..tinkerın dedikleri çok doğr..korunmayın ama bebek işini düşünmeyinde...böyle olursa bence daha erken gelir bebişşşş.. yerimseniben

saol elifim...hayırlısı canım ya doğru sölüyosun...

maaelesef elifim ya hiçbirimizdede yok nasıl ulaşıcaz bilmiyorum(
1-2 dk da olsa girse haber verse bize acayip merak ediyorum...

günaydın kızlar...
bende var ama ama çevrimdışı şu an. hayırdır kızlar yaaa bi sorun mu var..? ne zamandır gelemedim uzak kaldım sizlerden.

günaydın kızlar...
bende var ama ama çevrimdışı şu an. hayırdır kızlar yaaa bi sorun mu var..? ne zamandır gelemedim uzak kaldım sizlerden.

günaydın ilyacım...ayşenin bir kaçgündür şişlikleri vardı geçmemiş pazartesi de doktora gidicekti bu yüzden...ama hala haberini alamadık naptı diye..çok merak ediyoruz...

Tatlım zaten klomenin bi belirtisi yok, belki hafif gaz yapar okadar, asıl çatlatma iğnesinden sonra belirti çok olacak, resmen yumurtanın çatır çatır çatladığını hissedeceksin kaydirigubbakcemile3 gıt gıt gıdaaaaakkkk diye dolanacan ortalıkta :roflol:

Ben de aynen öyle yapacam valla yaz boyunca :lepi:

günaydın kızlar...

canım ayşe dünden önceki gün dr.a gidecekti..ayakları falan şişmişti..ve bebeğinin durgun olduğunu söylemişti..dünden beri haber yokkk..iki dakikacık girebilseydi bari... :çok üzgünüm:

ay hadi inşallahh.büyüsünlerde iş çatlamaya kalsınn..kocişe çabuk gel der dururum artıkınn... aklinialirimsmile

Ayşeyi ben de çok merak ediyorum yaaa :sinifsinif: işte olsaydı girerdi mutlaka, demek ki işe gitmiyo, belki de istirahat verdi doktor, evde dinleniyodur belki :sinifsinif: aman bi aksilik olmasın da inşallah, ne zaman gelirse gelsin, yeter ki hayırlı güzel haberlerle gelsin :Saruboceq:

hihoyyyt:teytey:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın ilyacım...ayşenin bir kaçgündür şişlikleri vardı geçmemiş pazartesi de doktora gidicekti bu yüzden...ama hala haberini alamadık naptı diye..çok merak ediyoruz...
aaa msn de giremedim ki hiç. bu gün yok ama. acaba izinli falan da dinleniyomudur..?

ama evde olsa iki dakikada olsa girerdi kesinlikleee...
neyse güzel haberlerle gelsin inşallaaaahhh.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…