kızlar çok kötü şeyler olmuş. işe gelmemiş hastanede yatıyomuş. maalesef bebeğini kaybetmiş. nasıl olur yaaa nasıl bi anda böyle oldu inanamıyorum. allahım ayşenin durumunu düşünemiyorum bile. ne denir ne konuşulur hiç bilmiyorum. çok üzgünüm.:çok üzgünüm: allah sabır versin. çok zor inanamıyorum....
kızlar çok kötü şeyler olmuş. işe gelmemiş hastanede yatıyomuş. maalesef bebeğini kaybetmiş. nasıl olur yaaa nasıl bi anda böyle oldu inanamıyorum. allahım ayşenin durumunu düşünemiyorum bile. ne denir ne konuşulur hiç bilmiyorum. çok üzgünüm.:çok üzgünüm: allah sabır versin. çok zor inanamıyorum....
ne diyosun yaaaaaaaaaaaaaaa..şoktayımm.tüylerim diken diken olduu..Allahım çok kötüyümmmm...
nasıl olur yaaaaaaaaaaaaa........
şoktayımmm...
ay çok kötüyüm yaaa..o kadar sağlıklı okadar güzel giderkenn.neden yaaa..il-ya kiminle konuştun???
nasılmış ayşe??
canım kim olduğunu bilmiyorum. zaten ısrarla çevrimdışı görünürken sürekli yazdım ona
karşıdaki kimse dayanamadı galiba ayşe rahatsız işe gelmedi hastanede yatıyo dedi. kim olduğunu sormak aklıma gelmedi ama sanırım iş arkadaşı. bide msn de eşimin adı yazıyo umarım yanlış anlamazlar.gerçi söyledim adımı ama
canım kim olduğunu bilmiyorum. zaten ısrarla çevrimdışı görünürken sürekli yazdım ona
karşıdaki kimse dayanamadı galiba ayşe rahatsız işe gelmedi hastanede yatıyo dedi. kim olduğunu sormak aklıma gelmedi ama sanırım iş arkadaşı. bide msn de eşimin adı yazıyo umarım yanlış anlamazlar.gerçi söyledim adımı ama
İlya özelden atsana bana ayşenin msn.sini...
canım yolladım gelmedi mi...?
ilya bende istiyorum msn.iniii..gerçi o değilmiş konuştuğun ama...
kızlar çok kötü şeyler olmuş. Işe gelmemiş hastanede yatıyomuş. Maalesef bebeğini kaybetmiş. Nasıl olur yaaa nasıl bi anda böyle oldu inanamıyorum. Allahım ayşenin durumunu düşünemiyorum bile. Ne denir ne konuşulur hiç bilmiyorum. çok üzgünüm.:çok üzgünüm: Allah sabır versin. çok zor inanamıyorum....
kızlar msn değil de teli var arasak mı..?
Ne denir ki arayınca...? Allahım ne zor yaaaa
ne denir ki arayınca...? allahım ne zor yaaaa
ne denir ki arayınca...? allahım ne zor yaaaa
ara tabi ara..çok memnun olur..hatta özelden mümkünse tel.ini ver bizde arayalım..yada sen arayabiliyosan ara.konuşmasına göre bizde arayalımm.hadi canımmm..
ay gözelrim doldu yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?