Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar çok kötü şeyler olmuş. işe gelmemiş hastanede yatıyomuş. maalesef bebeğini kaybetmiş. nasıl olur yaaa nasıl bi anda böyle oldu inanamıyorum. allahım ayşenin durumunu düşünemiyorum bile. ne denir ne konuşulur hiç bilmiyorum. çok üzgünüm.:çok üzgünüm: allah sabır versin. çok zor inanamıyorum....

ne diyosun yaaaaaaaaaaaaaaa..şoktayımm.tüylerim diken diken olduu..Allahım çok kötüyümmmm...
nasıl olur yaaaaaaaaaaaaa........
şoktayımmm...

ay çok kötüyüm yaaa..o kadar sağlıklı okadar güzel giderkenn.neden yaaa..il-ya kiminle konuştun???
nasılmış ayşe??

Ay inanmıyorum yaaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben
İlya canım özelden ayşenin msn sini verir misin bana :gitme: ay ne dicemi de bilmiyorum ki, Allahım sabır versin ona :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ay kızlar ben çok kötü oldum yaaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ne diyosun yaaaaaaaaaaaaaaa..şoktayımm.tüylerim diken diken olduu..Allahım çok kötüyümmmm...
nasıl olur yaaaaaaaaaaaaa........
şoktayımmm...

inan ben de şoktayım.inanamıyorum. şaka gibi yaaa. aramak istiyorum ama ne denir ki ne konuşulur. allahım çok acı bişey mahvoldum ben burda kimbilir ayşem ne durumdadır.

ay çok kötüyüm yaaa..o kadar sağlıklı okadar güzel giderkenn.neden yaaa..il-ya kiminle konuştun???
nasılmış ayşe??

canım kim olduğunu bilmiyorum. zaten ısrarla çevrimdışı görünürken sürekli yazdım ona
karşıdaki kimse dayanamadı galiba ayşe rahatsız işe gelmedi hastanede yatıyo dedi. kim olduğunu sormak aklıma gelmedi ama sanırım iş arkadaşı. bide msn de eşimin adı yazıyo umarım yanlış anlamazlar.gerçi söyledim adımı ama

İlya özelden atsana bana ayşenin msn.sini...

aman anlarlarsa anlasınlarr..boşverr..ayy gerçekten inanamıyorummm..çok üzüldüm çokkkk.Allahım sabır versinnn...ay şok yaaaaa.......

inanamıyorum ya nasıl olur(((((((((((((( elim ayagım titredi ya...ne diyecegimi bile bilemiyorum Allah sabır versin ayşeye(((
ah ayşem ya ((((((( çok üzüldüm ((((
neden peki neden ama(
dün de aklımdan geçti acaba bişeymi olduda hastanede yatıyor diye((((

kızlar msn değil de teli var arasak mı..?
Ne denir ki arayınca...? Allahım ne zor yaaaa

kızlar canım çok sıkıldı ya...olamaz böle birsey gercekten su anda elım ayagım tıtrıyo....allahım guc ver ona...kızlar bu kadar zaman sonra ...kendımı onun yerıne koyuyorumda gercekten cok zor olmalı allahım guc ver kardesımıze...

ne denir ki arayınca...? allahım ne zor yaaaa

ara tabi ara..çok memnun olur..hatta özelden mümkünse tel.ini ver bizde arayalım..yada sen arayabiliyosan ara.konuşmasına göre bizde arayalımm.hadi canımmm..
ay gözelrim doldu yaaa...

ılya benım Özelıme de verır mısın maıl adresını ben konuŞamam bÖle bır durumda en azından maıl atayım ...

ne denir ki arayınca...? allahım ne zor yaaaa

Msn geldi ama dediğin gibi kapalı, başkasıyla da konuşmak istemedim, sen en iyisi teli ver de ya arar ya mesaj atarız, ben bişeyler yapmak istiyorum yaa, duramam böyle mafoldumben

ara tabi ara..çok memnun olur..hatta özelden mümkünse tel.ini ver bizde arayalım..yada sen arayabiliyosan ara.konuşmasına göre bizde arayalımm.hadi canımmm..
ay gözelrim doldu yaaa...

HERŞEY ALLAHTAN DEMEK İSTİYORUM AMA BÖLE BİR DURUMDA GÜÇLÜ OLMAK ÇOK ZOR...BİZ EN BAŞINDAN BERİ BERABERDİK...mafoldumben
KIZLAR BEN ÇOK KÖTÜYÜM MORALİM SIFIR ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…