Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sağolun kızlar.ne bilim tembel çalışan tipe benziyo diiynce biraz moralim bozudu gibi.ama dedi tembel çalışıypr olamsına rağmen bi yumruta var dedi.en son 24 mayosta adet olmuştum.işte dün benim hesabıma göre 10.gündü.yok dedi doktor 9.gün olarak söyledi.
işte bakacak yumrta var ama ded çatlayackamı kaltielimi.
iyiki 3 aydır korunmuyruz demedim belki bekleyelim derdi

kızlar ya bişey sorağım.şimdi fiitli akşamalrı koyacağım.mesela fitili koyduktan sonra birlikte olsak bişey olurmu yada ne kadar süre beklemek gerek acaba

Neden bu kadar acele ediyorsun ki;hem eliliğin çok yeni hem de 3 ay çok kısa bir süre.
Mutlaka olacaktır;sıkma canını şimdiden bu kadar.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

hatice_48.............1 HAZİRAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zambak2009.........2 HAZİRAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

paradies_angel..........4 HAZİRAN
deryainci....................6 HAZİRAN
clemantine.................7 HAZİRAN
seliz(cns22).................8 HAZİRAN
ceylinaz......................8 HAZİRAN
huysuzoglum............10 HAZİRAN
oba_cigdem..............15 HAZİRAN
anggelll....................26 HAZİRAN
elson.........................27 HAZİRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
?

Destekçi Annelerimiz
ipek26
--sevtapduzyol

okullar kapanınca örtmenlerimiz gidecek...benim tayinim çıkarsa gündüzleri giremiycemm..herkes bi taraflara dağılacak..ama inşallah bırakmayız birbirimizi...

Okulların kapanmasına daha çok var yaaa sempatiksalakcinni
Tailimizi afedersiniz ama piç ettilr iyice.İlköğretimler 1temmuza kadar okulda biz ise 16 temuza kadar.E,dönüş dedğin de ağustopun 20si gibi.
Yaz boyu karasunun da canı sıkılır evde mutlaka girer internete ; gürüşülür yine .Ben o kadar umutsuz değilim.Senin de ne malum gittiğin yerde internet olmaacağı :lepi:
Hadi yok diyelim;vın diye bişey var;takıverirsin çaktırmadan naniknanik delikafadulden

canım benim çalıştığım kurumda merkezlerde kesinlikle internet yok..
akşam girerim desen pek kimse olmuyo akşamları..vın falanda hak getire..yakarlar çıramı..o yoğunlukta... eyvahedigeldismile
ama tabi akşamları girerim inşallahh...ona şükürr.. sempatiksalakcinni
okulların bu şekilde olduğunu bilmiyodum..niye yaa..16temmuzdan sonra zaten ne kalıcak..ağustosta dönüyomuşunuzz... saçma... :umursamaz:

ama telefonlarımızı alırsak arada birbirimize mesaj çekelim..herşey yolundamı falan diyee.. Eylüle kadar kopmayalım...
yolladım geldi mi ikinize de...
gunaydın..
Ay evet 1 temmuza kadar beklemek zor ama bız bırleştırılmıs sınıf oğretmenlerının tek avantajı bu semınerı ıstedıgın yerde alabılıyorsun ..bız de esımın memleketıne gıdıyoz orda bı okulda alıyoz genelde..hem 10 gun karımız oluyo ordakılerınde gonlu oluyo sonra bı kacıyoz...soke kusadası mugla...gelsın ege sahıllerı..yaz boyu donmuyoz...nasıl kurnazca demı...bu arada sızın nıye 16temmuz canım..

İlköğretimler 1.5 ay biz de 1 ay tatil yapıyoruz işte.(16temmuzda başlıyor 20 ağ.da bityor iki yıldır)Devlet dairelerinde çalışan memurlar gibi yaptılar heen hemen bizi de.:1closedeyes: Herkesin özü vardı :1closedeyes:tatilimizde zaten sırnaşık şey Karasu zaten şimiden rahatlamıştır,çğrenci falan da kalmamıştır doğru dürüst.18inden sonra ise 1ine kadar rahat rahat vakit ayırır topiciğimize alkisalkisalkis
Sennki de nasıl bir kurummuş öyle ; internetsiz yer mi kaldı CADIARZU

ne bilim cnm ya.çok savırızım galibas bişey isteyince hemen olsun diyoruzbilmiyorumkismile

Bu örüş çok çabuk yorar sizi.Bak burdasın ne zamandır;dinlemişsindir bir sürü arkadaştan bir sürü farklı hikaye...Zamanı gelince olacaktır.
Senin vüücudun daha spermle bile yeni tanışıor;öncelikle onu yabancı madde olarak algılayıp hemen dıaşrı atması çok normal;ondan olmamıştr iki üç aydır.Acele etme;yakında olur nasılsa.

Evet,o şekilde yaptığını söyleyen arkadailarım olmuştu yerimseniben gayet mantıklı bir fikir.Hem iş hem de aile ziyareti aradan çıkmış oluyor. :lepi:
Liseler son bir kaç yıldır böyle canım.Önce ortalama yüseltme sınavları,sonra sorumluluk sınavları,e başında gireceği sınavları seçme haftası... derken o tarihi buluyoruz işte. kafamçokkarıştı
Zaten şu sıra benim işler daha da bir karışık.Müdür yardımcılığı teklif etti müdür bey;onu kabul edersem bütün yaz okulda oalcağım;içimi sıkıntı bastı;ama bir yerlerden bir eşkilde başlamak lazım;hep öğretmen olarak kalmak istemiyorum.İlerde daha iyi bir yerde olmak ve belki sonrasında kafamı kulalnırsam ateşelik...

geldi canımm...
ay yaa tinkeeerr içim gittiii..ne güzel planlarınız varr..ayyy çok heveslendim yaaa...çok güzel...bende istiyorummm... :sinifsinif:
hayatım internet üzerinden msnden falan bilgilere ulaşılır diye..bizde bi program var..ondan dolayı..neyse ulaşmak istedikten sonra bi şekilde görüşürüz nasılsa... yerimseniben

haklısın cnm sağol.herşeye şükretmek gerek zamanı gelince en hayırlı zamanda olacak inş.herkesinalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…