günaydın şekerlerrrrr ben geldimm nasılsınız...
vaaay yakısır sana sen ıdareci ruhu var bence...bende mecburi idereciyim...ama hıc bana göre değil...evet,o şekilde yaptığını söyleyen arkadailarım olmuştu yerimseniben gayet mantıklı bir fikir.hem iş hem de aile ziyareti aradan çıkmış oluyor. :lepi:
Liseler son bir kaç yıldır böyle canım.önce ortalama yüseltme sınavları,sonra sorumluluk sınavları,e başında gireceği sınavları seçme haftası... Derken o tarihi buluyoruz işte. Kafamçokkarıştı
zaten şu sıra benim işler daha da bir karışık.müdür yardımcılığı teklif etti müdür bey;onu kabul edersem bütün yaz okulda oalcağım;içimi sıkıntı bastı;ama bir yerlerden bir eşkilde başlamak lazım;hep öğretmen olarak kalmak istemiyorum.ilerde daha iyi bir yerde olmak ve belki sonrasında kafamı kulalnırsam ateşelik...
evet allahtan benım taraf hep oralarda...yanı kısın bunalıyoz burda aam yazın guzelce enerji depoluyom...beklerım...geldi canımm...
Ay yaa tinkeeerr içim gittiii..ne güzel planlarınız varr..ayyy çok heveslendim yaaa...çok güzel...bende istiyorummm... :sinifsinif:
Hayatım internet üzerinden msnden falan bilgilere ulaşılır diye..bizde bi program var..ondan dolayı..neyse ulaşmak istedikten sonra bi şekilde görüşürüz nasılsa... Yerimseniben
günaydın şekerlerrrrr ben geldimm nasılsınız...
hoşgeldin canımmm..
kırmızılar geldmii??
vaaay yakısır sana sen ıdareci ruhu var bence...bende mecburi idereciyim...ama hıc bana göre değil...
evet allahtan benım taraf hep oralarda...yanı kısın bunalıyoz burda aam yazın guzelce enerji depoluyom...beklerım...
kız hatçe adet oldun mu..
hoşbuldum cicim..opuyorumnanaktan
yok bacım daha gelmedi bekliyorum ama hiçbir belirtimde yok bakalım hayırlı neyse o olsun..:Saruboceq:
kızlar banada verin tlf numaranızı arada msjlaşırık.
ay test yapsana..varsa çıkarrr...yaptınmı hiç..hadi yapp..
ay test yapsana..varsa çıkarrr...yaptınmı hiç..haDİ YAPP..
evet yap bencede
tamam canım ama yarın sabah yapıcam...
Bence de yap bence de yap :lepi:
Hmm;veri tabanınıza o şekilde erişim vermişler,üanladım!Kötü olmuş amageldi canımm...
ay yaa tinkeeerr içim gittiii..ne güzel planlarınız varr..ayyy çok heveslendim yaaa...çok güzel...bende istiyorummm... :sinifsinif:
hayatım internet üzerinden msnden falan bilgilere ulaşılır diye..bizde bi program var..ondan dolayı..neyse ulaşmak istedikten sonra bi şekilde görüşürüz nasılsa... yerimseniben
vaaay yakısır sana sen ıdareci ruhu var bence...bende mecburi idereciyim...ama hıc bana göre değil...
evet allahtan benım taraf hep oralarda...yanı kısın bunalıyoz burda aam yazın guzelce enerji depoluyom...beklerım...
kız hatçe adet oldun mu..
tamam canım ama yarın sabah yapıcam...
ayyydelikafaduldendelikafaduldenheyecanlandım bak şimcik..ama heyecanıma yanik düşmek istemiyorum..yine hüsrana uğramak beni üzüyor..ama yarına kadar olmassam söz sabah yapıcam okişmiii:lepi:
ayyydelikafaduldendelikafaduldenheyecanlandım bak şimcik..ama heyecanıma yanik düşmek istemiyorum..yine hüsrana uğramak beni üzüyor..ama yarına kadar olmassam söz sabah yapıcam okişmiii:lepi:
off bekliycüzmü yani...
Hmm;veri tabanınıza o şekilde erişim vermişler,üanladım!Kötü olmuş ama
Bilmiyorum ki Tinker;bir yerlerden başlamak lazım;sadece onu biliyorum! :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?