neyse kızlar ben kactım..ara ara uğrarım yine...kırmızıları yemessem yarın dabah yapıcam test inşallah o cift cizgiyi görmek nasip olur...gerci ihtimal veremiyorum ama kanda negatif cıktığı için...hayırlısı..
selamlar kızlar
Selam ipektoşum opuyorumnanaktan dün nerelerdeydin, çok kötü bi gün geçirdik :sinifsinif:
ayy noldu cok merak ettım
Ayşecik bebeğini kaybetti malesef :sinifsinif: kalbi durmuş, suni sancıyla doğurtmuşlar :sinifsinif: hepimiz çok üzüldük dün berbat geçti :sinifsinif:
evet canım ne yazıkki beklicez.ama gelmesse söz verdim bak yapıca...
hakkında hayırlısı olsun canım benim inş.inş o çizf çizgiyi görmek nasip olur
canım gunaydın...ayse bebegını kaybetı...cok kotuyduk dun...kalbı durmus yuksek tansıyondanmafoldumben
ayy inanmıyorum, tüylerim diken diken oldu valla. ciddi şok oldum.baya da büyümüştü.şimdi ne kadar kötü durumdadır kızcağız.neden olmuş peki.ne kadardı onun bebeği.canım ya mahvolmuştur şimdi.
günaydın canım..iyi olmaya çalışıyoruz.sen nasılsın??ipek26, bayankarasu, kontes26, cngemn, ELSON opuyorumnanaktan
kızlar günaydınnn 2-3 gündür yoğunluktan takılamıyorum nasılsınız varmı bi değişiklik
Kızlar yüksek tansiyondan değilmiş, dün söyledi ya ayşe, otopsi yapmışlar nedenini öğrenmek için, yarın belli olucakmış sanırım sonucu, yani belli değil neden olduğu bilmiyorumkismile
İpektoşum Ayşenin şişlikleri varmış 3 gündür, uyuşma falan da yapıyomuş, artık 3. gün dayanamayıp bizim de ısrarlarımızla doktora gitti, doktor şişlikler normal demiş, ama hareketleri de çok azaldı deyince bi bakmışlar ki kalbi atmıyo :sinifsinif:
benımle bırdı 11 gun buyuktu bebegı benden....
ellerı ayakları sısmıstı ya...dr a gıtmıs..dr normal demıs ama hareketlerı azaldı dıyınce ultr.bakılmıs...kalbının durdugu anlasılmıs gızlı yuksek tansıyon nedenı...allah sabır versın otopsi yapılıp nedenı arastırılcak ıkını bebegı ya kalbı duran ondan..
ipek26, bayankarasu, kontes26, cngemn, ELSON opuyorumnanaktan
kızlar günaydınnn 2-3 gündür yoğunluktan takılamıyorum nasılsınız varmı bi değişiklik
Günaydın canım, hoşgeldin, haberlerin biri gökçe hamiş, diğeri de malum işte, görmüşsündür :sinifsinif:
şişlikler önce normal gibi benim de dehşetti şişlerim.otopsi falan...gördü mü acaba bebeğini..Allahım ya ne kadar zor bi durum,allah sabır versin
yok ondan bahsetmedı ama gormemesı daha ıyı bence daha cok etkılenır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?