Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gokcegokce mı hamıs su edebıyat ogretmenı olan???
evet canım..
yok ondan bahsetmedı ama gormemesı daha ıyı bence daha cok etkılenır...

bencede etkilenirdi...nasıl etkilenmez insann..

ay bi prog.var tv.de..dün bi kız bebek vardı orda..Allahım aşık oldum çocuğa resmen..o dudaklar o tombikllikler..uykudan uyanında yan yan gülümsemesii..ayy çok tatlıydı maşallaaahh yaaa..

aa güzel habermiş bu kist falan vardı galiba onda bi ara...hayırlı olsun diyelim.bi de sen kavuşsan kocişine..

ıpekcim nasılsın canımcım bebişimiz nasıl

kızlarrr yaa ayşeden haber varmı dünden sonra geldimi hiç canım yaa hiç aklımdan çıkmıyo

aa güzel habermiş bu kist falan vardı galiba onda bi ara...hayırlı olsun diyelim.bi de sen kavuşsan kocişine..

evet yaaa...bi kavuşsam.. :sinifsinif:
yarınn önce dr.a yumurtalarda gelişme varmı diye baktırmaya..sonra kocişe gidyorum inşallahh.. aklinialirimsmile inşallah yumurtlaarda bi kıpırtı vardır...nedense yok gini geliyo ama..bakalımmm..olmadı bidahaki ay denerikk... boshayallersmile

ay bi de sizin deneme durumlarınız da kısıtlı. geceleri tek uyumak falan ne kadar zor. şimdi bebek oldu ben kocişle yabancı gibi oldum. yataga girince 5 sn içinde uykuya dalıyorum.paylaşım sıfır noktasında bu da kotu tarafı umarım zamanla duzelır de sizin nasıl bıtecek bu ayrılık.evlendıgınden berı mı ayrı calısıyosunuz.bunun da guzel tarafı ask hep taze kalır.bırbırınızı delı gıbı ozlersınız....

evet deneme durumları baya kısıtlıı.. :sinifsinif:
yalnız kalmak zor tabi..yabancı yerde..bazen takılmıyo değil aklıma..adamın biri kafayı takar..yalnız bu nasılsa der..ne bileyim yeni gelin.evde altını vardır der.insanlar artık delirdi.bir bilezik için iki kişiyi öldürmüş adamın biri dün izledimm... ohaoldumsmile
ama Allah yardımcı oluyo tabi..çok şükr..kuytu köşe bi yerdede oturmuyorum...
neyse..
evett özlem çok oluyo..her geldiğinde yada gittğimde ilk kez buluşuyo gibiyiz...bu sefer biraz uzadı ara..18gün olduuu... :gitme:
neyse acısını çıkarırızzz... aklinialirimsmile :kedi: :kedi: :kedi:

gökçe için tebriklermi sunuyorum ona urda olmasada a.s.
ayşeyede çok üzüldüm ay canım yaaa baya da büyükmüş bebeği Allah sabır versin :Saruboceq::gitme:

aaaaaaaa ne kadar cokmus dile kolay 18 gun nasıl dayanıyosunuz bravo ciddi.ben de yaranı desıyorumbilmiyorumkismile
ama hakketten Allah sabrını verıyor galıba.ınsallah en kısa zamanda yoluna gırer hersey.

aaaaaaaa ne kadar cokmus dile kolay 18 gun nasıl dayanıyosunuz bravo ciddi.ben de yaranı desıyorumbilmiyorumkismile
ama hakketten Allah sabrını verıyor galıba.ınsallah en kısa zamanda yoluna gırer hersey.

valla bravo bize..ama birbirimizi yiyyoruz çoğu zaman..eşim orda moralsiz oluyo ben yalnızım ddiye....acısını yine benden çıkartıyo... sempatiksalakcinni
delimi ne....
inşallah canım..sağol..inşallah yoluna girer...

yemeniz de dogal aslında. telde sesı kotu gelır neden dersın, gec cevap verır neden dersın, ısı olur aramaz bılmezsın nedenını kuruntu yaparsın vs vs vs uzar gıder...

kızlar uç beş kişiyiz topikte bugün hç eski havası yok di mi ..inşallah toparlanırız yakında ya...

ii bari..inşallah en kısa zamanda toplanır. senin nasıl gidiyor bebek nasıl?isim ne dusundunuz dedım o gun cıkmak zorunda kaldım.

bu arada ıyı gıdıyo hamılelık..bebek ıyı gıbı ya..bıraz mesaneye baskı yapıyo son zamanlarda tuvalette yatcam nerdeyse tek sorun o....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…