canım yazmıstım o gun evet sen cıkmıssın..ege olcak oglumuzun adı..kısmetse....siz ne koydunuz..
bu arada ıyı gıdıyo hamılelık..bebek ıyı gıbı ya..bıraz mesaneye baskı yapıyo son zamanlarda tuvalette yatcam nerdeyse tek sorun o....
iyi canım gece uykusuzlukları hariç.senin oğluşun nasıl?
adıyla yaşasın,şansı bol olsun inşallah.biz başak koyduk
evet aynennn dediğin gibi..o,sen niye aramadın..ben,sen niye aramadınn..yaa bişey bulamıyoz tartıştıığımız konulara bakk.. kötükedihüsoyemeniz de dogal aslında. telde sesı kotu gelır neden dersın, gec cevap verır neden dersın, ısı olur aramaz bılmezsın nedenını kuruntu yaparsın vs vs vs uzar gıder...
kızlar uç beş kişiyiz topikte bugün hç eski havası yok di mi ..inşallah toparlanırız yakında ya...
sen son hafta gör. geceleri hiç çekilmiyo wc ye gidiyosun gelene kadar yine tuvaletin geliyor:)
ayy yerim ben onu gece uyutmuyomu sizi tatlım sen işdeyken kim bakıyo miniğe yerim ben onu. bizim oğlan iyidir umarım canım ya artık yavaş yavaş hareketlerini hissediyoruma ama çok az bi iki tekmeleyip bırakıyo günde 2 3 kere falan inş normaldir herşey diğer arkadaşlarınki daha hareketli sanırım bundan biraz korkuyorum ama o hareketi hissetmek çok güzel tombul oğlum benimmmm
ayy yerim ben onu gece uyutmuyomu sizi tatlım sen işdeyken kim bakıyo miniğe yerim ben onu. bizim oğlan iyidir umarım canım ya artık yavaş yavaş hareketlerini hissediyoruma ama çok az bi iki tekmeleyip bırakıyo günde 2 3 kere falan inş normaldir herşey diğer arkadaşlarınki daha hareketli sanırım bundan biraz korkuyorum ama o hareketi hissetmek çok güzel tombul oğlum benimmmm
evet aynennn dediğin gibi..o,sen niye aramadın..ben,sen niye aramadınn..yaa bişey bulamıyoz tartıştıığımız konulara bakk.. kötükedihüso
inşallah...bi üzüntü durumu var ama yinede..burukluk var herkeste.. :çok üzgünüm:
gündüzleri bebekler doping yapıyo uyuyarak..ama dogunca sorunlar farklılasıyor.netten arastırdıgın seyler farklılasıyor.yok gazıydı yok hıckırıgı,biberonu, bezı kafayı yıyosun resmen.annem bakıyor gunduzlerı...evden koklayıp cıktıgım andan ıtıbaren ozlemeye baslıyorum. abarttıgımı sanmayın,ilk gordugunuz anda dunyanız nasıl degısıyor goreceksınız.ama bence bılıncınız acık olsun dogum esnasında sıddetle tavsıye edıyorum,onu kanlar ıcınde gormek ılk sesını duymak o anı asla unutmuyorsun.
hareket konusuna takılma canım.ben taa 5. ayda hıssettım neredeyse gercı kızlar gec oynar dıyolar ama bu bebege baglı bısey.20. hafta erken daha ancak annesı onun kasları ne kı tekmelerının hepsını duyasın.o ıcerde oynuyodur da sen anlamıyosundur bence daha kucuk oldugu ıcın.bende de olurdu kucukken oynamazdı ultrasona gırerdık ıcerde oyunuyo ama ben hıssetmıyorum.moralını bozma tadını cıkar bu ozel gunlerın.keske tekrar yasasam dıyeceksın.
evet canım tadımız tuzumuz kalmadı...en kısa zamanda değişir bu durum inşallah zaten herkeste sıcakların verdığı bı baygınlıkta var....mirmirmirmir
evet canım tadımız tuzumuz kalmadı...en kısa zamanda değişir bu durum inşallah zaten herkeste sıcakların verdığı bı baygınlıkta var....mirmirmirmir
İni canım bu duyguyu hepimiz yaşarız ayy özlenmezmi yaa akşam diyorum eşime anne olmak çok zormuş ben şimdi karnımdaki bebişim için ne kadar endişeleniyorum kim bilir bizim annelerimiz bizim için ne kadar endişelendirdiler evlendik hala daha bizi düşünüyolar. kızının adıda çok güzelmiş canım inş hayatı da ismi kadar güzel ve mutlu geçer
saol canım.ınsallah hepimizinki.. dogru anne olunca anlıyosun annenı ve annenın degerını aslında. sımdı gecelerı bazen bızde kalıyor.annem bana ver dıyo sen ıse gıdıyosun kıyamıyorum kadına kac yasına gelmıs zaten gunduzlerı bakıyo bı de gece uykusuzları olmasın dıye ama o da bana dayanamıyo. degısık bısey ıste...
BEN DEEE,,,,ay evett..havalarr.ayy yarın olsada gitsem artık şurdann..çok sıkıldımm... :umursamaz:
fatosla da hıc karsılasmadım o ne alemde?
saol canım.ınsallah hepimizinki.. dogru anne olunca anlıyosun annenı ve annenın degerını aslında. sımdı gecelerı bazen bızde kalıyor.annem bana ver dıyo sen ıse gıdıyosun kıyamıyorum kadına kac yasına gelmıs zaten gunduzlerı bakıyo bı de gece uykusuzları olmasın dıye ama o da bana dayanamıyo. degısık bısey ıste...
canlar ben kaçar..... cokacimcoook
canlar ben kaçar..... cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?