Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ipekcim ya daha sen yeni dogum yapdın neden hmen işe başladınki raporlu olman gerekmiyomuydu

raporluyum aslında ama calısıyorum.sorun da olmuyor benım acımdan.sadece kızımı cok ozluyorum.umarım bır gun pısman olmam bu yaptıgımdan.onun kokusuna o kadar hasretım kı.15 gunlukken bırakıp geldım.

çok zor dur eminim senin için ama eminimki elinde olsa evde kızınla kalırsın tatlım herşey zaten çocuklar için değilmi

tinker canım şimdi mesela sen 24 haftalıksın ya 6 aylıklı oluyo şimdi bebişin inş bu ay hesabını bi türlü tutturamadım şimdi ben 20 haftalıfım ya o zaman 5 aylık oluyoruz ama doguma 20 hafta daha var o zaman 10 ay oluyo nasıl oluyo yaa buuu

canım tam bes ay yada tam 6 ay olmuyo bu durum...yanı bır ay aslında 4 haftadan daha fazla 7*4=28 her aydan 3-4 gun kayıyo yanı...ama hamılelıgı zaten ılla 9 ay 10 gun olarak dusunme 42.haftaya kadar uzayabılıyo kımı ınsanda...normalı 40 hafta..yanı o hesap kabaca yapılıyo...aslında bak benım tıckerıma...6.ay bıtmedı...yanı 7.aya gırmedım..ama senın o yaptıgın hesaba gorede 6. ay bıttı 7 deyım...yanı o kabaca bı hesap...anlaşılır konusabıldımmı...

kızlar napıyosunuz? yemeklerinizi yedinizmi bakim? cokacimcoook

hmm anladım canım sagol o zaman bende 5 değilim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…