Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

seni görmek ne güzel.... bizlerde iyiyiz canım, hepimiz kudurukmuşuzda haberimiz yokmuş baksana.... ne ilacı içiyosun sen bakiiim şeker yaw?

ay çok sevindim ulaşamadı yazınca bu sabah uzulmustum..ıyı olmana da sevındım canım...bıze gelınce son ıkı gun cok sıkıcıydı..ama katılım pek yok olsada kımse havasında degıl...ama geldıgın ıyı oldu..özlemiştika.s.

Ayşeeeeeeeeee şunlara bişey desene yaa :gitme: bunların hepsi kuduruk ama benim adımı çıkardılar yaa :kedi:

selam canım hosgeldin. alah sabırlar versin canım.

İyiyim ben canım, adetimi bekliyorum bugünlerde, sonra kontrole gidicem, sen nasılsın, nasıl gidiyo bakalım boshayallersmile

hamd olsun ben ıyıyımmm okulda son sınavlar bağırıp çağırıp kendımı yoruyorum ...havalarda ıyıce ısındı kopya çekmek ısteyen ısteyene uyuz oluyorum sınırlenıorummm çocuklar da dıo hocam sız sınav zamanı farkısınız derste farklısınız ben de dıorum eeee anlayın kocaman adamlarsınızzz sınav ayrı ders ayrııı sempatiksalakcinni

onun dışında hamılelıkle ılgılı prblemım yok şukurrrr... ılaçlarımı alıorum dengelı beslenıorummm.. bı bu gece bel ağrısıyla uyandım 10 dk surdu yanı adet ağrısı gbı anlamadım hayırdır ınş.. ama eşim olur dedi

Biz de iyiyiz tatlım, seni burda aramızda gördükçe daha iyi oluyoruz olumunekankayizsmile

opuyorumnanaktan

seni görmek ne güzel.... bizlerde iyiyiz canım, hepimiz kudurukmuşuzda haberimiz yokmuş baksana.... ne ilacı içiyosun sen bakiiim şeker yaw?

doktor kan hapı verdi en az 6 ay içilcekmiş bide ağrı kesici parol ağrım oldukça içiyorum canım
sana vermedılermı ilaç

daha hastanedeyken gelmişti mesajın canım....bende kalkıcam şimdi bi cevap yazayım haberdar edeyım diye girdim
bu gece çok ağrım oldu şimdi iyiyim ama....biraz da rahatlamaya çalışıyorum
üzüldükçe annem eşim etrafımdakiler çok üzülüyolar....üzüldükçe hastalanıyorum
metanetli olmaya çalışıyorum canım hepsi Allah tan diyorum ama yalnız kalınca kendimden geçiyorum ağlamaktan...inşallah düzelirim zamanla ama unutmak çok zor
kızımızın adını da zahide leyl koymuş babası minicikken cennete gittiği için zahide gece doğdugu içinde leyl isimlerini verdim dedi...iyi yapmışsın dedim bende
Rabbim herseyı hayırlısını versın

Ayşeeeeeeeeee şunlara bişey desene yaa :gitme: bunların hepsi kuduruk ama benim adımı çıkardılar yaa :kedi:

valla canım insnaın adı çıkmasın demi haklısın sende :)

selam canım hosgeldin. alah sabırlar versin canım.

sağol aydemetcım amin inşallah..Allah kimseye yaşatmasın...

Merhaba arkadaşlar. Topiği görünce direk daldım.Sanırım hamile ve hamile adyları karışık yazıyorsunuz.
Aranızda hamileler varsa birşey sormak istiyorum ?

canım bel agrısı ve ona benzer adet agrısına yakın agrılar normal hamılelık basında oluyo ama cıddı boyutlarda agrın olursa kork..ama ole bırsey degılmıs endıselenme...

canım yaa sen benden önce davranmışsınkaydirigubbakcemile3 seni burda gördüğüme çok sevindim

İyi iyi yerimseniben bidahaki kontrol ne zaman, ultrasona ne zaman giriyon?

gökçecim hamıleymıssın yazmsıtım ama görmemssındır belki...hayırlı olsun sağlıkla kucaklarsın inşallah

selam kıslar ben geldim nasılsınız..?

ilyacım telefonu kapattım msn e geldım tam tınker a msj cekcekken kapandı tel şarj bitti bende hemen foruma yazayım çıkyım dedim
hoşgeldın

ohoooo o da bişey mi canım benim. ben bel ağrısından ölüyorum. ayakta ya da otururken sorun yok ama yatınca kalkamıyorum yerimden. sanki belimde bi bıçak var kalkmaya çalıştıkça öldürüyo beni. özellikle de sol bacağımı karnıma doğru çekerken. zorla kalkıyorum valla. doktorum bel ağrın varsa ilerleyen günlerde daha da artacak ozaman dedi.:sinifsinif:

İyi iyi yerimseniben bidahaki kontrol ne zaman, ultrasona ne zaman giriyon?

haftaya canmmmm bakalım görecez bizim bebişi hoş çarşmba grdum ucundan azcık nohut kadardıııııı kaydirigubbakcemile2 bakalım nasıl buyuyecek nasıl geişecek allahım sağlık versın bebişime de bana da :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…