opuyorumnanaktan
doktor kan hapı verdi en az 6 ay içilcekmiş bide ağrı kesici parol ağrım oldukça içiyorum canım
sana vermedılermı ilaç
daha hastanedeyken gelmişti mesajın canım....bende kalkıcam şimdi bi cevap yazayım haberdar edeyım diye girdim
bu gece çok ağrım oldu şimdi iyiyim ama....biraz da rahatlamaya çalışıyorum
üzüldükçe annem eşim etrafımdakiler çok üzülüyolar....üzüldükçe hastalanıyorum
metanetli olmaya çalışıyorum canım hepsi Allah tan diyorum ama yalnız kalınca kendimden geçiyorum ağlamaktan...inşallah düzelirim zamanla ama unutmak çok zor
kızımızın adını da zahide leyl koymuş babası minicikken cennete gittiği için zahide gece doğdugu içinde leyl isimlerini verdim dedi...iyi yapmışsın dedim bende
Rabbim herseyı hayırlısını versın
valla canım insnaın adı çıkmasın demi haklısın sende :)
sağol aydemetcım amin inşallah..Allah kimseye yaşatmasın...
gökçecim hamıleymıssın yazmsıtım ama görmemssındır belki...hayırlı olsun sağlıkla kucaklarsın inşallah
ilyacım telefonu kapattım msn e geldım tam tınker a msj cekcekken kapandı tel şarj bitti bende hemen foruma yazayım çıkyım dedim
hoşgeldın
gökçecim hamıleymıssın yazmsıtım ama görmemssındır belki...hayırlı olsun sağlıkla kucaklarsın inşallah
ilyacım telefonu kapattım msn e geldım tam tınker a msj cekcekken kapandı tel şarj bitti bende hemen foruma yazayım çıkyım dedim
hoşgeldın
canım benim aysecım bu kısa zamanda atlatılcak bırsey degl elbette aglayacaksın ...bu senı rahatlatır ..ama umudumuzu yıtırmemek onemlı..bunu yasayan en ıyı anlayan sensın..bıraz zaman alacak..belkı acısı ıcınde hep ufak bır yerlerde kalacak..ama allahım saglıklı bır bebek verdıgınde onu kollarına aldıgında hepsı ucup gıdecek..sadece bu surecte kendıne moral verecek seyler yap..geçmişe takılma..hersey daha da guzel olacak de...
ohoooo o da bişey mi canım benim. ben bel ağrısından ölüyorum. ayakta ya da otururken sorun yok ama yatınca kalkamıyorum yerimden. sanki belimde bi bıçak var kalkmaya çalıştıkça öldürüyo beni. özellikle de sol bacağımı karnıma doğru çekerken. zorla kalkıyorum valla. doktorum bel ağrın varsa ilerleyen günlerde daha da artacak ozaman dedi.:sinifsinif:
Merhaba arkadaşlar. Topiği görünce direk daldım.Sanırım hamile ve hamile adyları karışık yazıyorsunuz.
Aranızda hamileler varsa birşey sormak istiyorum ?
elbette canım zamana azlaıcak geçmesede hayırlısı olsun inşallah..
İnşalah tekrar sağlıkla bu sefer kucaklamakda nasib olur inşallah
kendimi oyalamaya çalışıyorum birde 1 sene beklemem lazım vücudum dinlensın diye
o süre içinde başka şeylerle ilgilenıcem...hersey güzel olucak inşallah gene büyiycek göbüşüm inşallahh :CüvCüv:
olsun canım benim sesini iyi duydum ya o yetti bana. dikkat et kendine olur mu opuyorumnanaktan
teşekkur ederım ayşemmmm ben de o gun yazmıştım allahım sabır versın dıe yınelıorummm allahım bır daha yaşatmasın sana kımseye boyle şeyler ... ama burda aramızda olmana çok sevındım senı çok sevıorum bı tanem kendıne çok ıyı bakkk allahıma dua et heppp vardır bunda da bır hayır muhakkak
yok hayatım ole ağrılarım yok allah da yaşatmaz ınş. ara sıra bole ağrıo hemen geçio şukrolsunnn
dikkat ediyorum canım sağol....aradıgın içinde sağol :)
ben cıkıyorum şimdi sonra gene görüşrüz inşallah
amın canım...elbette var herseyde bi hayır....Allah ım daha acısını göstermesın inşallah beterınden korusun
Merhaba arkadaşlar. Topiği görünce direk daldım.Sanırım hamile ve hamile adyları karışık yazıyorsunuz.
Aranızda hamileler varsa birşey sormak istiyorum ?
elbette canım zamana azlaıcak geçmesede hayırlısı olsun inşallah..
İnşalah tekrar sağlıkla bu sefer kucaklamakda nasib olur inşallah
kendimi oyalamaya çalışıyorum birde 1 sene beklemem lazım vücudum dinlensın diye
o süre içinde başka şeylerle ilgilenıcem...hersey güzel olucak inşallah gene büyiycek göbüşüm inşallahh :CüvCüv:
opuyorumnanaktan
doktor kan hapı verdi en az 6 ay içilcekmiş bide ağrı kesici parol ağrım oldukça içiyorum canım
sana vermedılermı ilaç
bana kanamayı durduran çok minik haplar var, ondan verdi 1 hafta,
antibiyotik vardı, ağrı kesici birde temizlik için dezenfekte edici bi solusyon... hoş ağrım olmadı, çok kanamamda ama benimki 4,5 aylıktı. dikişim falanda yoktu sende var mı?
dikkat ediyorum canım sağol....aradıgın içinde sağol :)
ben cıkıyorum şimdi sonra gene görüşrüz inşallah
amın canım...elbette var herseyde bi hayır....Allah ım daha acısını göstermesın inşallah beterınden korusun
ben cıkıyorum kızlar görürşüz gene inşallah...Allah a emanet olun hepiniz....
ohoooo o da bişey mi canım benim. ben bel ağrısından ölüyorum. ayakta ya da otururken sorun yok ama yatınca kalkamıyorum yerimden. sanki belimde bi bıçak var kalkmaya çalıştıkça öldürüyo beni. özellikle de sol bacağımı karnıma doğru çekerken. zorla kalkıyorum valla. doktorum bel ağrın varsa ilerleyen günlerde daha da artacak ozaman dedi.:sinifsinif:
hoşgeldin yardımcı olabılırsek ne mutlu...
evet dınlanman ıyı olur daha 22 yasındasın aysecım onunde daha epey yıl var...senın beden saglıgın kadar psıkolojın de onemlı...sonuclarınızı alırsınız..guzel bır yonlendırmeyle tekrardan devam edersın yoluna...:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?