Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım benim aysecım bu kısa zamanda atlatılcak bırsey degl elbette aglayacaksın ...bu senı rahatlatır ..ama umudumuzu yıtırmemek onemlı..bunu yasayan en ıyı anlayan sensın..bıraz zaman alacak..belkı acısı ıcınde hep ufak bır yerlerde kalacak..ama allahım saglıklı bır bebek verdıgınde onu kollarına aldıgında hepsı ucup gıdecek..sadece bu surecte kendıne moral verecek seyler yap..geçmişe takılma..hersey daha da guzel olacak de...

olsun canım benim sesini iyi duydum ya o yetti bana. dikkat et kendine olur mu opuyorumnanaktan

teşekkur ederım ayşemmmm ben de o gun yazmıştım allahım sabır versın dıe yınelıorummm allahım bır daha yaşatmasın sana kımseye boyle şeyler ... ama burda aramızda olmana çok sevındım senı çok sevıorum bı tanem kendıne çok ıyı bakkk allahıma dua et heppp vardır bunda da bır hayır muhakkak

elbette canım zamana azlaıcak geçmesede hayırlısı olsun inşallah..

İnşalah tekrar sağlıkla bu sefer kucaklamakda nasib olur inşallah

kendimi oyalamaya çalışıyorum birde 1 sene beklemem lazım vücudum dinlensın diye

o süre içinde başka şeylerle ilgilenıcem...hersey güzel olucak inşallah gene büyiycek göbüşüm inşallahh :CüvCüv:

ya kızlar bişey sorcam avrasya hastanesine kim gidiyodu...?
sanki aklımda biriniz oraya gidiyomuşsunuz gibi kalmış

yok hayatım ole ağrılarım yok allah da yaşatmaz ınş. ara sıra bole ağrıo hemen geçio şukrolsunnn

İnşallah canım, inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

olsun canım benim sesini iyi duydum ya o yetti bana. dikkat et kendine olur mu opuyorumnanaktan

dikkat ediyorum canım sağol....aradıgın içinde sağol :)

ben cıkıyorum şimdi sonra gene görüşrüz inşallah

amın canım...elbette var herseyde bi hayır....Allah ım daha acısını göstermesın inşallah beterınden korusun

ben cıkıyorum kızlar görürşüz gene inşallah...Allah a emanet olun hepiniz....

kedine dikkat et bitanem:1hug:

Merhaba arkadaşlar. Topiği görünce direk daldım.Sanırım hamile ve hamile adyları karışık yazıyorsunuz.
Aranızda hamileler varsa birşey sormak istiyorum ?

evet dınlanman ıyı olur daha 22 yasındasın aysecım onunde daha epey yıl var...senın beden saglıgın kadar psıkolojın de onemlı...sonuclarınızı alırsınız..guzel bır yonlendırmeyle tekrardan devam edersın yoluna...:asigim:

tamam canım öpüyorum çokopuyorumnanaktan

yok ben de çok şükür ole bı durum yok adet sancısı gbı ara ara gelıo gıdıo

hoşgeldin yardımcı olabılırsek ne mutlu...

Canım teşekkür ederim ilgilendiğin için öncelikle :)

Benim sorum şu: Korunurken hamile kalanlar vardır belki aranızda,
benim bu ay birkaç kez tam yumurtlama günlerinde riskim oldu.Ama wc ye gitmiştim.
Bazı arkadaşlar wc ye gidilse bile gebelik olabileceğini söylüyor.Bu şekilde birileri varmı aranızda?
Biraz endişeliyim çünkü henüz bebek istemiyoruz ve topiklerden bir arkadaşım benimkine gör çok minik bir riskle gebe kaldı.
Çok özür diliyorum açık açık yazdım, adetime 5 gün var.Ama bu durum 14 günlük falan bir mevzu.
Annemede sordum, bu ay belli olmayabilir diğer aya kayar belki diyor.Belki aynı durumda birileri vardır cevaplayabilecek.
Tekrar teşekkür ederim.

aaa.... 22 yaşında mısın yawrucum sen yaaa??? ben 30 yaşımdayım beni düşün hele beni.... o kadar gençsin kii..... kesinlikle şu anda senin sağlığın önemli, inşallah seneye kucağımıza alıcaz bebişlerimizi. unutturacaklar bu acıları bize. inanıyorum ben. pozitif ol canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…