Canım teşekkür ederim ilgilendiğin için öncelikle :)
Benim sorum şu: Korunurken hamile kalanlar vardır belki aranızda,
benim bu ay birkaç kez tam yumurtlama günlerinde riskim oldu.Ama wc ye gitmiştim.
Bazı arkadaşlar wc ye gidilse bile gebelik olabileceğini söylüyor.Bu şekilde birileri varmı aranızda?
Biraz endişeliyim çünkü henüz bebek istemiyoruz ve topiklerden bir arkadaşım benimkine gör çok minik bir riskle gebe kaldı.
Çok özür diliyorum açık açık yazdım, adetime 5 gün var.Ama bu durum 14 günlük falan bir mevzu.
Annemede sordum, bu ay belli olmayabilir diğer aya kayar belki diyor.Belki aynı durumda birileri vardır cevaplayabilecek.
Tekrar teşekkür ederim.
aaa.... 22 yaşında mısın yawrucum sen yaaa??? ben 30 yaşımdayım beni düşün hele beni.... o kadar gençsin kii..... kesinlikle şu anda senin sağlığın önemli, inşallah seneye kucağımıza alıcaz bebişlerimizi. unutturacaklar bu acıları bize. inanıyorum ben. pozitif ol canım...
kızlar ben kaç gündür giremiyodum şuan çok moralim bozuk ayşenin durumunu okudum inanamıyorummm bunaaa mafoldumben mafoldumben ilk öne pembedana sonra ayşe yaktı içimizii mafoldumben allahım sen sabır ver yarabbimmmm şok oldum yaaa mafoldumben
canım benım ole bır durumum olmadı 5.ayım da hamıle kaldım ugraslar sonucu ..ole kolay kalanda bızım topiğimizde yok diye biliyorum...ama bu iş belli olmaz..ceketını attım hamıle kaldım olayı varya..bazılarında bu gercek..sen bence bekle bıraz..bu surecte yıne dıkkat et yedıklerıne ılaç falan kullanma sakın..olur ya gebe kalırsan bebege bı zararı olmasın..adet tarıhın gecıkırse bır kac gun test yap baska bır sey dıyemıycem..cunku bu ısler beklemeyle ablasılıyor.tabıkıde hakkında hayırlısı olsun..
ben cıkıyorum kızlar görürşüz gene inşallah...Allah a emanet olun hepiniz....
yeni mi öğrendin canım..evet doğru sen gırmemıstın bır kaç gundur evet zor gunler yasıyor ama atlatacak bız ınanıyoruz...
Teşkkür ederim canım, haklısın kolaylıkla olmuyor aslında bazen dediğin gibi durumlarda oluyor.Beklemekten başka çare yok ne yazıkki, neyseki 1 hafta içinde belli olur sanıyorum.Haklısın dikkat etmeliyim her ihtimale karşı.İğneli epilasyona gidiyordum onu erteledimde ilacı akıl edemedim :)
İki sorum daha var son olarak.15-16 günlük bile olsa belli olurmu bu ay?
Birde hamilelik belirtilerinde su tüketimi artıyormu? Şuara eskiye göre 2 kat fazla tüketiyorum.Normaldede çok içerdim zaten.Bi arkadaş buda belirtilerden ihtimalinmi var demişti?
inşallah en kısa zamanda atlatıcakkkk bende buna inanıyorumm senağlama ayşe güçlü kızz. ve daha yaşı çok küçük inşallah bidaha sağlıklı bir hamilelik yaşayacak zaten. canım benim yaaa inşallahhh herşey çok güzel olur onun için. yüce rabbimin vardır bir bildiği.....
zaten yumurtlama tarıhınden 14 gun sonra adet olursun...adet gecıktıgı gıbı gebelık anlasılır kanda veya ıdrarda ben adetım gelmeden 4 gun once yaptıgın ıdrar testınde ogrenmıstım...sılık cıkmıstı ıkıncı cızgı..su tukatımıde hamılelık belırtısı oldugunu duymadım hıc zaten gercek belırtıler adet tarıhı gectıkten sonra baslıyor..o fasa fıso belırtılere takılma sakın ..sakin ve stressız bır sekılde bekle 1 haftaya oğrenırsın..su ıhtıcayının artması artan hava sıcaklıgıdır...yerimseniben
Canım teşekkür ederim ilgilendiğin için öncelikle :)
Benim sorum şu: Korunurken hamile kalanlar vardır belki aranızda,
benim bu ay birkaç kez tam yumurtlama günlerinde riskim oldu.Ama wc ye gitmiştim.
Bazı arkadaşlar wc ye gidilse bile gebelik olabileceğini söylüyor.Bu şekilde birileri varmı aranızda?
Biraz endişeliyim çünkü henüz bebek istemiyoruz ve topiklerden bir arkadaşım benimkine gör çok minik bir riskle gebe kaldı.
Çok özür diliyorum açık açık yazdım, adetime 5 gün var.Ama bu durum 14 günlük falan bir mevzu.
Annemede sordum, bu ay belli olmayabilir diğer aya kayar belki diyor.Belki aynı durumda birileri vardır cevaplayabilecek.
Tekrar teşekkür ederim.
Kıııızzzlaaaaar kuduruk karasu geldiiiiiiiiiiii zemuszemus ama çok kısa bi süreliğine, çünkü birazdan lab.da kurs başlicak bilmiyorumkismile
ben kaçırmışım senin fantezileri falan. hiç mi denk gelmez insan.... bak çok merak ettim vallaaa:teytey:
canım benim bildiğim kadarıyla ne yaparsan yap giden gidiyo zaten. yani öyle yıkamayla tuvalete gitmeyle korunma hiçbirşekilde olmuyo. uzman tv de hamileliğin öncesi ve sonrasıyla ilgili o kadar güzel şeyler var ki hepsi uzmanlar tarafından anlatılıyo. ben de ordan dinlemiştim. bi bak itersen daha ayrıntılı anlatıyo
ben geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?