Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet beren abla yaptırdım carsamba günü sükür iyi gecti şimdi evdeyim dinleniom.ilk gün sancım oldu. ama cok sükür şimdi gecti.
ablacım ya görseydin kuzucugumu su alınırken nasıl kafasını kaldırmaya calısıyo. yapan kişi profesördü. doktor kafası karnımdan bastırdı panik olmasın diye.
pazartesi işe baslıyacam kısmetse sonuclarımda 3 hafta sonra.işallah iyi çıkar.

kızlae ben çıkıyorum azcık uzanacam .
öpüyorum sizi gene gelirim.

canım geçmiş olsun atlattın şükür bak
kıyamam ben o kuzuya ne oluyor burda diye kaldırmıştır kafasını canım yaa nasıl hissediyorlar herşeyi

ahhh kıyamam sanada onada allah yardım etsin inşallah sonuçlar iyi çıkacak..
sen neden yaptırmıştın bunu güzelim. 3lü 2li testlerde sorunmu çıkmıştı

nasılsınız kızlar nasıl gidiyor hamilelik

saol canım iyiyim çok yoğunum bugün yazamıyorum pek zaten.. midemde çok bulanıyo bugün onun dışında iyiyim şükürler olsun.
sen nasılsın:içelim:

iyiyim canım bende çalışıyorum ne olsun

Ay kızlar yaaa, korkunç derecede belim ağrıyo ve içim yanıyo resmen, acayip bi yangın var içimde :sinifsinif: adet de olmadım zaten menapoza mı giriyom ne akannehir

idilcan+, cngemn+, _CandaS_, paradies__angel+, Sedef35+

Ay nerdesiniz yaaa, zaten fenalık geçiriyorum burda akannehir , nereye kayboldunuz hepiniz kaydirigubbakcemile

Benımde adet gÜnÜm bakalım gelmeyı dÜŞÜnÜyo gıbı yaa ara ara sancılarım oluyo ınŞallah gelmezde hamıŞ kalırım ama bunu sÖylerken bıle geleceĞıne ınanıyorum kırmızıların(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…