kızlarr selam hepinize nasılsınız opuyorumnanaktan
Selam kızlarr nasılsınız
hatİcem canım vardır bundada bİ hayır dİyİp dua edelİm
ÇalıŞmalara devam et tatİl tatİl daha gÜzel stressİz :))))
aydemetcİm amnİyosentez olcaktın yapıldımı İŞlem nasılsın
Çok Çok su İÇmen gerekİyor dr.un sÖylemİŞtİr gerÇİ
karasuu cngemn nanemmm muckssssssss
evet beren abla yaptırdım carsamba günü sükür iyi gecti şimdi evdeyim dinleniom.ilk gün sancım oldu. ama cok sükür şimdi gecti.
ablacım ya görseydin kuzucugumu su alınırken nasıl kafasını kaldırmaya calısıyo. yapan kişi profesördü. doktor kafası karnımdan bastırdı panik olmasın diye.
pazartesi işe baslıyacam kısmetse sonuclarımda 3 hafta sonra.işallah iyi çıkar.
evet beren abla yaptırdım carsamba günü sükür iyi gecti şimdi evdeyim dinleniom.ilk gün sancım oldu. ama cok sükür şimdi gecti.
ablacım ya görseydin kuzucugumu su alınırken nasıl kafasını kaldırmaya calısıyo. yapan kişi profesördü. doktor kafası karnımdan bastırdı panik olmasın diye.
pazartesi işe baslıyacam kısmetse sonuclarımda 3 hafta sonra.işallah iyi çıkar.
nasılsınız kızlar nasıl gidiyor hamilelik
ahhh kıyamam sanada onada allah yardım etsin inşallah sonuçlar iyi çıkacak..
sen neden yaptırmıştın bunu güzelim. 3lü 2li testlerde sorunmu çıkmıştı
saol canım iyiyim çok yoğunum bugün yazamıyorum pek zaten.. midemde çok bulanıyo bugün onun dışında iyiyim şükürler olsun.
sen nasılsın:içelim:
hoşgeldin paradies opuyorumnanaktan
ay kızlar yaaa, korkunç derecede belim ağrıyo ve içim yanıyo resmen, acayip bi yangın var içimde :sinifsinif: Adet de olmadım zaten menapoza mı giriyom ne akannehir
Benİmde adet gÜnÜm bakalım gelmeyİ dÜŞÜnÜyo gİbİ yaa ara ara sancılarım oluyo İnŞallah gelmezde hamİŞ kalırım ama bunu sÖylerken bİle geleceĞİne İnanıyorum kırmızıların(
Benimkiler gelir, seninkiler gelmez inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?