Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Anaam karasuda gıtmıŞ Çay boŞa gıttı neysem almak ısteyen varsa alabılır kızlar mucuk

HEHEHEH
SEN GELMESİNİ İSTİYON BEN İSTEMİYOM NE ACAYİP YAAA İNSANOĞLU İŞTEE kaydirigubbakcemile2

Bizamanlar ben de inşallah gelmezler diyodum ama bu sefer tehlikeli, hamile kalmamam lazım, kalırsam bebeğim sakat olurmuş, aldırmamız gerekirmiş eyvahedigeldismile
ama hamile kalmış olmama imkan yok zaten, yasmin içtim bu ay, hem de hiç gününü saatini şaşırmadan yerimseniben hem zaten söylemesi ayıp hiç hamilelik için uygun pozisyonlarda da şaapmadıkdı biliyon mu :kedi: :kedi: :kedi:

delikafadulden:roflol:Allah iyiliğini vermesin emi senin

delikafadulden:roflol:Allah iyiliğini vermesin emi senin

:kedi: :kedi: napim anacım nasılsa bebek derdimiz yok bu ay diye, kociş nasıl isterse öyle yaptık :kedi: :kedi: malum bebek olsun diye uğraşırkan tek bi pozisyona takılmak sorunda kalıyoduk, bu ay özgür takıldık biraz ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

HEHEHEHHE :roflol::roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol: ay yaa valla çok güldümmm
hayırlısını versin Allah canım ne deyim

Şenaaaayyyy, Bereeeeennnn, Yareeeeeeenn kıııızzzzlaaaaaaarrrrrr elma dersem çıkın armut dersem çıkmayın zemuszemus
Eeeeeellllllmaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile

hafta sonu yazlığa gidecektik oğlum ve eşimle oğlum ilk denize girecekti ben bugün tak hastaoldum inanmıyorum yaa
ilk denizinde oğlumun şu olana bak
sinir oldum sinirrrr:sinifsinif::umursamaz:

hafta sonu yazlığa gidecektik oğlum ve eşimle oğlum ilk denize girecekti ben bugün tak hastaoldum inanmıyorum yaa
ilk denizinde oğlumun şu olana bak
sinir oldum sinirrrr:sinifsinif::umursamaz:

program yapılınca mutlaka birşeyler çıkıyo bak senin de engelin o denize girmiceksin haftaya gidin sizde olmaz mı:))

program yapılınca mutlaka birşeyler çıkıyo bak senin de engelin o denize girmiceksin haftaya gidin sizde olmaz mı:))

yok canım haftaya olmaz çünkü çocuk bakma sırası annemde hafta sonu bize döneceklerdi ne güzel beraber dönecektik eve giderim genede girmem artık denize ne yapayım ama biliyordum böyle bişiy olacağını ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…