- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
HEHEHEH
SEN GELMESİNİ İSTİYON BEN İSTEMİYOM NE ACAYİP YAAA İNSANOĞLU İŞTEE kaydirigubbakcemile2
Canım İkİmİzden baŞka kİmse yok galİba gel sana Çayy İkram edeyİm (__)? Buyur canım
Bizamanlar ben de inşallah gelmezler diyodum ama bu sefer tehlikeli, hamile kalmamam lazım, kalırsam bebeğim sakat olurmuş, aldırmamız gerekirmiş eyvahedigeldismile
ama hamile kalmış olmama imkan yok zaten, yasmin içtim bu ay, hem de hiç gününü saatini şaşırmadan yerimseniben hem zaten söylemesi ayıp hiç hamilelik için uygun pozisyonlarda da şaapmadıkdı biliyon mu :kedi: :kedi: :kedi:
delikafadulden:roflol:Allah iyiliğini vermesin emi senin
Bizamanlar ben de inşallah gelmezler diyodum ama bu sefer tehlikeli, hamile kalmamam lazım, kalırsam bebeğim sakat olurmuş, aldırmamız gerekirmiş eyvahedigeldismile
ama hamile kalmış olmama imkan yok zaten, yasmin içtim bu ay, hem de hiç gününü saatini şaşırmadan yerimseniben hem zaten söylemesi ayıp hiç hamilelik için uygun pozisyonlarda da şaapmadıkdı biliyon mu :kedi: :kedi: :kedi:
:kedi: :kedi: napim anacım nasılsa bebek derdimiz yok bu ay diye, kociş nasıl isterse öyle yaptık :kedi: :kedi: malum bebek olsun diye uğraşırkan tek bi pozisyona takılmak sorunda kalıyoduk, bu ay özgür takıldık biraz ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
üçümüzden başkada kimse yok topikde kızlarr kaydirigubbakcemile3
Ayyy basıldık, kızlar gelmiş, şimdi dicekler kuduruk karasu iş başında :kedi:
mersi canımcım Şenizben sana çay ikram edecektim arada kaynadı bak çok güzel olmuş çayımm ımmmm normalde kuru kuru çay içemem ama bu güzel olmuş içte böle kana kana içesim geldi buyur canım (__)?
Şenaaaayyyy, Bereeeeennnn, Yareeeeeeenn kıııızzzzlaaaaaaarrrrrr elma dersem çıkın armut dersem çıkmayın zemuszemus
Eeeeeellllllmaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile
CANIM ONLAR ELMAAYIIII ARMUT ANLIYOLAR :)))sempatiksalakcinni
hafta sonu yazlığa gidecektik oğlum ve eşimle oğlum ilk denize girecekti ben bugün tak hastaoldum inanmıyorum yaa
ilk denizinde oğlumun şu olana bak
sinir oldum sinirrrr:sinifsinif::umursamaz:
hafta sonu yazlığa gidecektik oğlum ve eşimle oğlum ilk denize girecekti ben bugün tak hastaoldum inanmıyorum yaa
ilk denizinde oğlumun şu olana bak
sinir oldum sinirrrr:sinifsinif::umursamaz:
program yapılınca mutlaka birşeyler çıkıyo bak senin de engelin o denize girmiceksin haftaya gidin sizde olmaz mı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?