Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
şansıma tüküreyim ben :umursamaz:
neyse tamponla falan idare ederim olmazsa
bişiy değil babamda var ne girmiyorsun denize çok hevesliydin oğlanla beraber denize gitmeye diyecek kaydirigubbakcemile3

şansıma tüküreyim ben :umursamaz:
Neyse tamponla falan idare ederim olmazsa
bişiy değil babamda var ne girmiyorsun denize çok hevesliydin oğlanla beraber denize gitmeye diyecek kaydirigubbakcemile3

ayyyy o kötü işte biri sordumu insan nediyeceğini şaşırıyo bende soğuk felan derdim giresim gelmedi felan derdim:))

Kızlar benim dersim bitmek üzere, çıkarım birazdan yerimseniben zaten ateş bastı iyice, bi de üstüne sıpaların çenesi bayılmak üzereyim resmen akannehir

Kızlar benim dersim bitmek üzere, çıkarım birazdan yerimseniben zaten ateş bastı iyice, bi de üstüne sıpaların çenesi bayılmak üzereyim resmen akannehir

İİ AKŞAMLAR CANM İİ TATİLLER WALLA BU DEVİRDE ÖĞRETMEN OLMAK VAR NE GÜZEL TATİLLERİ VAR hihoyyyt

gökçemmm hoşgeldin daha önce yazdım ama yine yazayım belki görmemişsindir..çok sevindim bitanem senin adına...bak nasılda tuttu bu ay...demekki strese hiç gerek yokmuş dimi...gözün aydın tekrar canım benim..sağlıklı sıhhatli doğurursun hayırlısıyla... :lepi:

Kız nane, ben bu fantazileri doktorcuğuma da anlatsam etkilenir mi acep ne dersin boshayallersmile
:roflol: :roflol: :roflol:

sen bi dene istersen canım işe yarayıp yaramadıgını görürüz ama adam sana dayanamaz işe yarar gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy eşi felan duymasın sempatiksalakcinni

kızlar tampon nasıl kullanımı ben hiç kullanmadım da yani nebilim güvenemiyorumda :)) benim çok gelir adetim o açıdan yani

Rahat oluyo canım, sadece ilk günlerde yoğun olduğu zamanlarda biraz daha sık değiştirmen gerekebilir, yerleştirmesi falan da çok kolay, öyle zor bişey değil, yazın denize falan girerken tavsiye ederim yani, ben geçen yaz kullanmıştım boshayallersmile

evet canım duymasın hele bide kıskanç isee flaşşş flaşşş flaaşş kıskanç koca dehteşi

denemek lazım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…