- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
yok canım haftaya olmaz çünkü çocuk bakma sırası annemde hafta sonu bize döneceklerdi ne güzel beraber dönecektik eve giderim genede girmem artık denize ne yapayım ama biliyordum böyle bişiy olacağını ben
yok canım haftaya olmaz çünkü çocuk bakma sırası annemde hafta sonu bize döneceklerdi ne güzel beraber dönecektik eve giderim genede girmem artık denize ne yapayım ama biliyordum böyle bişiy olacağını ben
Ayyy basıldık, kızlar gelmiş, şimdi dicekler kuduruk karasu iş başında :kedi:
şansıma tüküreyim ben :umursamaz:
Neyse tamponla falan idare ederim olmazsa
bişiy değil babamda var ne girmiyorsun denize çok hevesliydin oğlanla beraber denize gitmeye diyecek kaydirigubbakcemile3
kuduruk karasu iş başında :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
şansıma tüküreyim ben :umursamaz:
neyse tamponla falan idare ederim olmazsa
bişiy değil babamda var ne girmiyorsun denize çok hevesliydin oğlanla beraber denize gitmeye diyecek kaydirigubbakcemile3
Ahandaaaaaaaaaaaa ohaoldumsmile ben demedim mi :kedi:
sen en iyisi tampon kullan iyi fikir yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kızzz senin bu kuduruklugun fantezilerin olmasa biz naparız olumunekankayizsmile
ayyyy o kötü işte biri sordumu insan nediyeceğini şaşırıyo bende soğuk felan derdim giresim gelmedi felan derdim:))
Kızlar benim dersim bitmek üzere, çıkarım birazdan yerimseniben zaten ateş bastı iyice, bi de üstüne sıpaların çenesi bayılmak üzereyim resmen akannehir
Kız nane, ben bu fantazileri doktorcuğuma da anlatsam etkilenir mi acep ne dersin boshayallersmile
:roflol: :roflol: :roflol:
kızlar tampon nasıl kullanımı ben hiç kullanmadım da yani nebilim güvenemiyorumda :)) benim çok gelir adetim o açıdan yani
slm kızlarrrr arkadaşlarımdayımmm tava bişesi yaptrdım yıcemmmmmmmmmmmmmm
slm kızlarrrr arkadaşlarımdayımmm tava bişesi yaptrdım yıcemmmmmmmmmmmmmm
evet canım duymasın hele bide kıskanç isee flaşşş flaşşş flaaşş kıskanç koca dehteşisen bi dene istersen canım işe yarayıp yaramadıgını görürüz ama adam sana dayanamaz işe yarar gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy eşi felan duymasın sempatiksalakcinni
rahat oluyo canım, sadece ilk günlerde yoğun olduğu zamanlarda biraz daha sık değiştirmen gerekebilir, yerleştirmesi falan da çok kolay, öyle zor bişey değil, yazın denize falan girerken tavsiye ederim yani, ben geçen yaz kullanmıştım boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?