merhaba smart_girl..benimde regli günüm 4arlıktı.bugüne kadar 2test yaptım ama negatif çıktı.ama hala umutluyum çünkü regli olmadım.hiç bir regli belirtimde yok normalde 10gün önceden sızlanmaya başlardımCADIARZUbenide eklermisin cnmkaydirigubbakcemile5[/QUOTE
canım yaa günün 10 gün geçmiş inşallah hamilesindir neden kan testi yaptırmıyorsun daha önce böyle gecikmelerin oluyomuydu:1rolleyes:
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
Günü Geçen Arkadaşlarımız
Demetnur......................4 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
Tubilosh.......................9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
berra1………................10 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz) :)
tinkerbell09...................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.......................14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )
Beklenen Regl Tarihleri:
burcuburcu..................16 ARALIK
su1983........................16 ARALIK
cicegim7979...................19 ARALIK
butterfly45...................20 ARALIK
smart_girl.................... 20 ARALIK
AnGELL.......................21 ARALIK
krizantem....................21ARALIK
izmirhayal....................22 ARALIK
clementine...................22 ARALIK
banu77...........................22 ARALIK
Kuzucugum...........................22 ARALIK
oba_cigdem..........................22 ARALIK
Pinkaya87....................24 ARALIK
bayankarasu.................24 ARALIK
sorgunlu66....................26 ARALIK
Nazo............................27 ARALIK
tatlikiz..........................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
ALeNAM.....................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
pcpca..........................7 OCAK
ebruli016.....................11 OCAK
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)[/QU
ooo liste çok uzadı ya inşallah herkes hamiştir. yani herkesin olması imkansız ama gönlümde böyle geçiyor. :CüvCüv:
çok sabırsızlanıyorum ya 2 günüm kaldı ve bu siteye girdikçe heyecanım 2 katı artıyor.
günaydın kızlar sabahtan beri hafta sonu ne konuştuklarınızı okuyorum hamişler çoğalmış hepsini tebrik ederim.ben kırmızıları gördüm sabah, bitti bu ayda umutlar canım çok sıkıldı.bide çok erken oluyorum iki aydır neden anlamadım geçen ayda 6 gün erken olmuştum bu 18 inde olmam lazımdı
Canım;listeden sildim;olurda yeni tarihini ekletmek istersen söylersin.Sıkma canını tamammıı...Eminim üzülmüşsündür ama bu dayaılnması gereken bir süreç;ne kadar istemese de engel olmak bizim elimizde değğil.
ya ben anlamadım neden denemelerini bırakıcaksın ne riskin var paylaşırmısın :1hug:sağol canım yeni tarihi ben kestiremem heralde şuan hep erken oluyorum ocak 13 yaz bari
bide bu ay son denemem olcak benim kızlar eğer şubatta olurda hamile kalırsam riske girmek zorunda kalıcam o yüzden denemeliri bu aydan sonra bırakmam lazım yaza kadarmafoldumben
Su !!! Dikkat etde erken doğum yapma bu heyecanla :)
kan testi yaptırsana canımcım
canım bulunduğum yer çok küçük bitek sağlık ocağı var oda kan testi yapmıyooakannehir
ya ben anlamadım neden denemelerini bırakıcaksın ne riskin var paylaşırmısın :1hug:
bende mevsimsel astım var ilk baharda dört ay ilaç kullanıyorum ve hepside kortizonlu doktorda gebeliğin ilk üç ayında özellikle kullanmaman lazım dedi bende o yüzden yazı bekliycem sanırım
bende mevsimsel astım var ilk baharda dört ay ilaç kullanıyorum ve hepside kortizonlu doktorda gebeliğin ilk üç ayında özellikle kullanmaman lazım dedi bende o yüzden yazı bekliycem sanırım
canım bulunduğum yer çok küçük bitek sağlık ocağı var oda kan testi yapmıyooakannehir
kızlar günaydın zaman gecmiyo ya kaldı 8 gün:)
Günaydıın :) Benim 6 gün var ama hiç bir belirti yok;haliyle beklenti de :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?