kuzular sabah kavuşmak üzere hoşçakalın... benim uykum geldi... hadiyin iyi geceler... opuyorumnanaktan
görevli olanlar çok oyalanmayın bakem... çabuk kocişlerinizin yanına görev başına...:jeyyar:
Hehe :) uzuunnnn bi aradan sonra artık bugün kendimi de yeniden ekledim listeye :) Bakalım bu ay neler getirecek
arkadaşlar allahtan hepimize bolca sabır diliyorum ..anneme her dert yandıgımda eeeee annelık bole ıste hıc de kolay degıl dıyor....hamıle kalmak ta zor ondan sonrası da .......aslında kadın olmak zor...ama ne olur kendımızı fazla yıpratmayalım ...bunu en cok ta kendım ıcın soyluyorum aslında....ya bız kadınlar cok degerlıyız ya........
hayırlara vesile olsun yarabbim...senın test pozıtıf oldu mu...mafoldumben
Yok canım ya!:)Şeref tribününe değil,sahaya çıktım yeniden :))
Hatunsultan senin gününe de pek bişey kalmamış,belki de güzel haberlerin bu ay gelir,pozitif düşün pozitif olsun :)
ay inşallah isteyen herkese versin allahım ya.
Ben şimdi oğluma bakınca ve diğer iki gebeliğim aklıma gelince bunları ben mi yaptım nasıl becermişim diye hayret ediyorum vallahi, o zamanlar böyle uğraşmamıştım ki.... ne gün bilirdim ne yumurtlama ne bişey adetim geçti mi bir test yapardım bir hafta sonra çıkardı, şimdi psikopata bağladım daha geçmeden test yapıyorum, geçen ay idrar testlerinin sayısını hatırlamıyorum bile.... üç kez de kan testi yaptırdıydım hayatımda ilk kez, onu da öğrendim ya daha da bir şey demem
doğru valla sayınca az kalmış gibi di mi
sen deyince aklıma geldi bu ay saymayacağım dediydim, siteye bile girip çıkıyordum hiç yazmadan en son sana tarihimi verdim bir daha yazmadım ama bu akşam baktım sohbet çok tatlı geldi bana.
gerçekten saymazsan çok gibi geliyor galiba ben üç ocak diye aklımda tuttum bu ay hiç şu kadar kaldı bu kadar kaldı demedim stres yapmıyayım diye
ama bir de umutlu değilim ya bu ay akıntım olmadıği için yumurtlamadım diye düşünüyorum bir de dediğim gibi sağ kasığımdaki şişlik yine kist oldu diye düşündürüyor bana.. Ama hayırlısı diyelim, eğer olursam da söz verdim geçen ay bir daha adet olunca üzülmeyeceğim diye.... inşallah bebiş yoksa da çok gecikmeden normal kendilğinden olurum bu ay...... hiç bir şey hissetmiyorum zaten..... çok nötrüm yanii...
Teknolojinin böyle zararları da var işte insaoğluna :)
umarım olur....
Canım 9 Ocak'a ne kalmış ki şunun şurasında;nerdeyse hamile kalacakmışsın dahaberimiz olmayacakmış :) Aslında zaman ne çabuk geçiyor yaaaaaaaa.Daha dün silmiştik sanki adını listeden.
doğru valla sayınca az kalmış gibi di mi
sen deyince aklıma geldi bu ay saymayacağım dediydim, siteye bile girip çıkıyordum hiç yazmadan en son sana tarihimi verdim bir daha yazmadım ama bu akşam baktım sohbet çok tatlı geldi bana.
gerçekten saymazsan çok gibi geliyor galiba ben üç ocak diye aklımda tuttum bu ay hiç şu kadar kaldı bu kadar kaldı demedim stres yapmıyayım diye
ama bir de umutlu değilim ya bu ay akıntım olmadıği için yumurtlamadım diye düşünüyorum bir de dediğim gibi sağ kasığımdaki şişlik yine kist oldu diye düşündürüyor bana.. Ama hayırlısı diyelim, eğer olursam da söz verdim geçen ay bir daha adet olunca üzülmeyeceğim diye.... inşallah bebiş yoksa da çok gecikmeden normal kendilğinden olurum bu ay...... hiç bir şey hissetmiyorum zaten..... çok nötrüm yanii...
hehheheee ya sorma gerçekten bazen diyorum keşke kara cahil olsaydım bari kafaya takmazdım (eltim gibi, kadın sadece yemek, içmek, uyumak için dünyaya gelmiş) :kedi:
inşallah güzelim inşallah hepimizin olur, sonra da benim de olur.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?