Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kuzular sabah kavuşmak üzere hoşçakalın... benim uykum geldi... hadiyin iyi geceler... opuyorumnanaktan

görevli olanlar çok oyalanmayın bakem... çabuk kocişlerinizin yanına görev başına...:jeyyar:

arkadaşlar allahtan hepimize bolca sabır diliyorum ..anneme her dert yandıgımda eeeee annelık bole ıste hıc de kolay degıl dıyor....hamıle kalmak ta zor ondan sonrası da .......aslında kadın olmak zor...ama ne olur kendımızı fazla yıpratmayalım ...bunu en cok ta kendım ıcın soyluyorum aslında....ya bız kadınlar cok degerlıyız ya........

Hatunsultan senin gününe de pek bişey kalmamış,belki de güzel haberlerin bu ay gelir,pozitif düşün pozitif olsun :)

ay inşallah isteyen herkese versin allahım ya.
Ben şimdi oğluma bakınca ve diğer iki gebeliğim aklıma gelince bunları ben mi yaptım nasıl becermişim diye hayret ediyorum vallahi, o zamanlar böyle uğraşmamıştım ki.... ne gün bilirdim ne yumurtlama ne bişey adetim geçti mi bir test yapardım bir hafta sonra çıkardı, şimdi psikopata bağladım daha geçmeden test yapıyorum, geçen ay idrar testlerinin sayısını hatırlamıyorum bile.... üç kez de kan testi yaptırdıydım hayatımda ilk kez, onu da öğrendim ya daha da bir şey demem

kuzular sabah kavuşmak üzere hoşçakalın... benim uykum geldi... hadiyin iyi geceler... opuyorumnanaktan

görevli olanlar çok oyalanmayın bakem... çabuk kocişlerinizin yanına görev başına...:jeyyar:

Tatlı rüyalar canımcım :) Benim bu akşam mesai yok :roflol:

Tinker senin yeni tarihin ne zaman?Ekletmedin listeye;takip edemiyoruz seni.

hayırlara vesile olsun yarabbim...senın test pozıtıf oldu mu...mafoldumben

Yok canım ya!:)Şeref tribününe değil,sahaya çıktım yeniden :))

haaa..şimdi anladım ovulasyon testini diyon sen :) Yok canım daha başlamadım testleri yapmaya,zamanım gelmedi.30undan sonra başlayacağım.

Yok canım ya!:)Şeref tribününe değil,sahaya çıktım yeniden :))

smartcım nettekı tarıhlere gore 9 ocak ama ben pek guvenemıyorum kendıme bıraz gecıkmeler falan oldu ya ondan solemedım bellı olmaz dıye...ama ıstersen sen ekle yıne de son bes gun baslarız yıne delikafadulden

Hatunsultan senin gününe de pek bişey kalmamış,belki de güzel haberlerin bu ay gelir,pozitif düşün pozitif olsun :)

doğru valla sayınca az kalmış gibi di mi
sen deyince aklıma geldi bu ay saymayacağım dediydim, siteye bile girip çıkıyordum hiç yazmadan en son sana tarihimi verdim bir daha yazmadım ama bu akşam baktım sohbet çok tatlı geldi bana.
gerçekten saymazsan çok gibi geliyor galiba ben üç ocak diye aklımda tuttum bu ay hiç şu kadar kaldı bu kadar kaldı demedim stres yapmıyayım diye
ama bir de umutlu değilim ya bu ay akıntım olmadıği için yumurtlamadım diye düşünüyorum bir de dediğim gibi sağ kasığımdaki şişlik yine kist oldu diye düşündürüyor bana.. Ama hayırlısı diyelim, eğer olursam da söz verdim geçen ay bir daha adet olunca üzülmeyeceğim diye.... inşallah bebiş yoksa da çok gecikmeden normal kendilğinden olurum bu ay...... hiç bir şey hissetmiyorum zaten..... çok nötrüm yanii...

Teknolojinin böyle zararları da var işte insaoğluna :)

umarım olur....

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
osgeada.....................21 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Nazo............27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz.....................28 ARALIK Güzel haberlerinizi bekliyoruz :) )
maybebaby.................................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

lapaci...........................29 ARALIK
beleney.......................30 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

Canım 9 Ocak'a ne kalmış ki şunun şurasında;nerdeyse hamile kalacakmışsın dahaberimiz olmayacakmış :) Aslında zaman ne çabuk geçiyor yaaaaaaaa.Daha dün silmiştik sanki adını listeden.

Canım 9 Ocak'a ne kalmış ki şunun şurasında;nerdeyse hamile kalacakmışsın dahaberimiz olmayacakmış :) Aslında zaman ne çabuk geçiyor yaaaaaaaa.Daha dün silmiştik sanki adını listeden.

ooooooooof umarım bu ay sılınmem....bende somestre tatılınde ablamın yanına gıdıyorum onun heycanı var teyze oluyorum...kendımı pek dusunemedım bu ay .....ama dedıgın gıbı epey yaklaşmıs son bes gune saklıyom butun psıkopatlıgımı....

Ya ben regl olunca hiç üzülmüyorum nedense.Bebiş yoksa regl olmak akdar güzel bişey mi var diyorum ve geçiveriyorum üzerinden.Hani anlık bir burukluk oluyor ama oturup yasını tutmuyorum.Doğu olanın da bu olduğuna inanıyorum.

Ben de tinkerbelle listeden bakayım derken senin gününün geldiğini fark ettim :) 5 gün kalmış :) Dediğin gibi inşallah hamişsindir ve reglin gelmez ama değilsen anında kırmızı kartı yemeni umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…