ooooooooof umarım bu ay sılınmem....bende somestre tatılınde ablamın yanına gıdıyorum onun heycanı var teyze oluyorum...kendımı pek dusunemedım bu ay .....ama dedıgın gıbı epey yaklaşmıs son bes gune saklıyom butun psıkopatlıgımı....
Ya ben regl olunca hiç üzülmüyorum nedense.Bebiş yoksa regl olmak akdar güzel bişey mi var diyorum ve geçiveriyorum üzerinden.Hani anlık bir burukluk oluyor ama oturup yasını tutmuyorum.Doğu olanın da bu olduğuna inanıyorum.
Ben de tinkerbelle listeden bakayım derken senin gününün geldiğini fark ettim :) 5 gün kalmış :) Dediğin gibi inşallah hamişsindir ve reglin gelmez ama değilsen anında kırmızı kartı yemeni umarım.
Evet öyle oluyo,ben de son 5 gün kala psikopata bağlıyorum,durum ne diye :) Bi de erken gebelik testi yapmamaya kararlıyım ya kendimce iyice çatlıyorum :) Düşün bir de acayip dar canlıyımdır ben :)
Teyze oluşunu da tebrik ederim.Teyze anne yarıdır unutma :)
Ya ben regl olunca hiç üzülmüyorum nedense.Bebiş yoksa regl olmak akdar güzel bişey mi var diyorum ve geçiveriyorum üzerinden.Hani anlık bir burukluk oluyor ama oturup yasını tutmuyorum.Doğu olanın da bu olduğuna inanıyorum.
Ben de tinkerbelle listeden bakayım derken senin gününün geldiğini fark ettim :) 5 gün kalmış :) Dediğin gibi inşallah hamişsindir ve reglin gelmez ama değilsen anında kırmızı kartı yemeni umarım.
arkadaslar ben cıkıyorum benı özleyin anacım byyyyyyyyy!
doğru sen şimdi 5 diyince saydım vallahi de 5 gün kalmış kız....
ya bi de teftişteyiz biz de ondan anlamadım bu ay nasıl geçtiğini, gerçi yorgunluktan da çok çalışamadık zaten. yok yok tutmamıştır benim bu ay ki:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
bu ay hrks sıkı calısıyo galıba bu saatlrd kıms kalmıyorrrr
bu ay hrks sıkı calısıyo galıba bu saatlrd kıms kalmıyorrrr
bugün ben pas geçtim... :roflol:
slmı cnm bışey sorcam ovulasyon testı hakkında bılgın varmı çok kafam karışy
Selam kızlar.... :)
Film izliyordum şimdi bitti...Bu ay herkes sıkı çalılma kararı aldı bana da öyle geliyooo;herkes birbirini gazlıyo,işe yarayacak gibi kaydirigubbakcemile5
aaa pas gcmk yooooookkkkk
slmı cnm bışey sorcam ovulasyon testı hakkında bılgın varmı çok kafam karışy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?