kızlar günaydın zaman gecmiyo ya kaldı 8 gün:)
belirti nezaman baslarki bide herkezde belirti olmazki
merhaba smart_girl..benimde regli günüm 4arlıktı.bugüne kadar 2test yaptım ama negatif çıktı.ama hala umutluyum çünkü regli olmadım.hiç bir regli belirtimde yok normalde 10gün önceden sızlanmaya başlardımCADIARZUbenide eklermisin cnmkaydirigubbakcemile5
kızlar bence adet gününnüz geçmeden şu belirtilere takılmayın sonu hüsran oluyo bırakın boşverin meleğiniz size sürpriz yapsın bakın ben ilk defa belirti takip ettim midem de bulandı kasıklarımda ağrıdı gazımda vardı bide sağ göğsümde mavi damarlar belirdi buna rağmen adet oldum yani hepsi psikolojikmiş bence gününüz geçmeden buna kapılmayın sizlerinde üzülmesini istemem. ya tabi herkes benim gibi olucak diyede bişey yok bu benim fikrim sadece hiç olmazsa fazla kaptırmayın kendinizi. inşallah bu ay tek hüsran benimdir sizin iyi haberlerinizi bekliyorum. hihoyyyt:teytey:
anladım canım beklemekten başka çaren yok yani. daha önce gecikmelerin oluyormuydu? hamilelik ile ilgili belirtilerin var mı peki.
canım ya yeni farkettim sen bursanın neresindensin
Kan testi için neden 20'sini bekliyorsun peki?Sağlık ocaklarında da yapılmıyor mu ki kan testi?Ya da 20'sine kadar gitme şansın yok mu yaptırmak için.Offffff ben olsam hayatta dayanamam.İnsanın yeyip içip beslenmesi bile ona göre.
canım şuan erzincanın ilçesindeyiz ve sağlık ocağı var ama kan testi yapılmıyomuşmirmirmirmir eşimin işlerinden dolayı beklemek zorundayım.bende meraktan çatlıycam ya.hepimizin hakında hayırlısı inş:CüvCüv:
Anladım canım!Bayağıda geçmiş aslında senin yaa,istersen bir idrar testi daha yap madem kan testine gidemiyorsun iki gün sonra falan.Çünkü varsa çıkar o zamana kadar.Yoksa da doktora gidersin merkeze kadar gitmişken ve ilaç başlar sana.
artık kan testini bekliycem cnm ya.sıkıldım hep negatif negatif nereye kadar.sabrın sonu selamettir diycem sabretcem artık.inşallah güzel haber veririm size.sendende iyi haberler bekliyrm.:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
İşin iyi yanı eğer varsa gitmişken kesesini bile görürsün;çünkü o sürecekadar gitmiş olacaksın.Bir taşta iki kuş olu :)
Bana gelince;ben gün dolduruyorum ya;bu aydan bir beklentim yok hep söylüyorum;ama yine de güzel dileğin için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?