Bir gün ara veriyoruz canımcım merak etme, bırakırmıyım hiç?
Bir gün ara veriyoruz canımcım merak etme, bırakırmıyım hiç?
oooo smartcım hosgldın
h tamam anladım canım...super..bende aynı skılde...bıde bız sabah calısıyoruz..
Hoşbulduk canım benim :) eee kaç gecedir yoğun bir şekilde çalışıyorsun fark etmedim sanma
iyi geceler kızlar. bende bugün bir tuhaflık hissediyorum. kasıklarım ve belim ağrıyor. zaten yumurtam çatladı ayın 23 ü 24 ü gibi. ama şu an hiç akıntım yok. hayırlısı bakalım
Hoşbulduk canım benim :) eee kaç gecedir yoğun bir şekilde çalışıyorsun fark etmedim sanma
O da sabah çalışıyo;merak etme sen :)) İçine sinmezse akşama bi daha çalışıyo :1rolleyes:
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
osgeada.....................21 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Nazo............27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz.....................28 ARALIK Güzel haberlerinizi bekliyoruz :) )
maybebaby.................................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:
lapaci...........................29 ARALIK
beleney.......................30 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
Yumurtan tam zamanında çatlamış;inşallah tutturabilmişsinzidir yaa,zor bu işler ben onu anladım burda. :S
h tamam anladım canım...super..bende aynı skılde...bıde bız sabah calısıyoruz..
yaa tam gırıyorum bakıyorum kımse kalmamıs..bnd kendıme kendıme bırsyler yazıp cıkıyorum..bu arada bnım yumurtlama blırtılerım yavastan kndını hıssttırmeye baslıyo..2 gune kalmaz gıtgıtgıdaaaaaaakkk..snınkı nasıl gıdıyo
iyi geceler kızlar. bende bugün bir tuhaflık hissediyorum. kasıklarım ve belim ağrıyor. zaten yumurtam çatladı ayın 23 ü 24 ü gibi. ama şu an hiç akıntım yok. hayırlısı bakalım
Sor canım ovulasyon testiyle ilgili ne soracaksın?
Takvimdeki ovulasyon gününe 5 gün kala uygulamaya başla pozitifi görünce 16 saate kalmaz çalış,eğer bi sıkıntınız yoksa o ay bebişinin gelem ihtimali yüksek;ama tabi garantili iş istiyorsan tüm ay gün aşırı çalışmalısın.Bugün bu karara vardık :) ama uygulamak bana zor seni bilmem :)
hele sukur lıstede ısmını gordum yaaaaa
Benim daha var canım!Ayın 30undan itibaren 6'sına kadar ovulasyon testi yapacağım.Aslında akıntıdana nlıyorum ama sağlam olsun bu defa istiyorum.
madem seninki yakın bugün ve mutlaka çarşamba da çalışın.(bir gün ara ver mutlaka ki sperm kalitesi düşmesin.Hoşşş,kaliteli ise sperm hiiiçççç bişeycik olmaz ama ,bilemezsin ki mirmirmirmir
Nerde olduğumu da gördün di miGeçen ay arka arkayaydık şimdi bırak günleri haftalar girdi aramıza lmaz:
Görüyorsun ben ne kadar uzun bekliyorum.Her 4 ay da bir siz benden bir defa daha fazla bebk çalışması yapma fırsatı yakalıyorsunuz.
Benim daha var canım!Ayın 30undan itibaren 6'sına kadar ovulasyon testi yapacağım.Aslında akıntıdana nlıyorum ama sağlam olsun bu defa istiyorum.
madem seninki yakın bugün ve mutlaka çarşamba da çalışın.(bir gün ara ver mutlaka ki sperm kalitesi düşmesin.Hoşşş,kaliteli ise sperm hiiiçççç bişeycik olmaz ama ,bilemezsin ki mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?