ya çalışıyorum çalışmasına da bu test 3 gündür pozıtıf gösterıyo anlamadım nezaman çatlayacak bu
23 unde yumutan catladıysa beklenen adet gunun 5 ocak canım..tabı o adet gununu bız beklemıyoruz gelmez insalllaaahhhh
kızlar bu akşam , yolda eve geliyoruz. ben dedimki çok heyecanlı bi diziden bahsediyordum, merak ediyorum ne olcağını dedim. eşimde ben bi şeyi daja merak ediyorum dedi. neyi aşkım dedim? Kırmızı kartı görecek miyiz bu ay acaba dedi??? cümlede aynen bu... benim kociş KK ya üye galiba yaa :)))))) kırmızı kartı nerden duymuş acaba:asigim:
evet zaten 4 ünde test yaptırmam gerektiğini söylediler. bende bugün nöbetteydim yaptırsammı dedim ama hayır dayanmam lazım. allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah.
evet ona dıkkat edıyorum bıde kalıtelı dıye sabahları ve ögelenden sona calısıyoz bakalım boylede deneyelım...
Sabah çalışamayız biz!7 de kalkıp herkes işin yolunu tutuyo.bebk için bile olsa canım çekmez o saatte;5te falan kalkmak lazım ki sonrasında biraz uzan ,duş al hazırlan ve işe git...
Zor iş zooorrr!kafamçokkarıştı
O açıdan şanslısınız bak!hihoyyyt
kızlar bu akşam , yolda eve geliyoruz. ben dedimki çok heyecanlı bi diziden bahsediyordum, merak ediyorum ne olcağını dedim. eşimde ben bi şeyi daja merak ediyorum dedi. neyi aşkım dedim? Kırmızı kartı görecek miyiz bu ay acaba dedi??? cümlede aynen bu... benim kociş KK ya üye galiba yaa :)))))) kırmızı kartı nerden duymuş acaba:asigim:
yavv benım kocıst calısıyo 7 de kalkcam bende amaaaaaa sonradan yatarım hehehe tabı oğlum kaldırana kadar..katlancez artıkın napalım
atlamadım sanırım...Senin kociş bizim topiği gizliden okuyor olmasınklava: Onlar sadece bu topiğe yani bize özel kelimeler,başka yerde yok. :sm_confused: yarında sahadan ayrıl şeref tribünü falan geç derse derse yandık :dilcikar:
Sen bu işi bu ay koparacaksın haa,pembe.Bu ay hiç gün atladın mı iki günden fazla?
olsun hayatımm...ben yıne senı beklerım kırmızıları gomezsem
Ekarhan biz erken yapılan testlere karşıyııızzzzz! Gerçi sen hastanedesin gitmişken yapayım diyorsun o başka :)) :))
Hayııırrr!Bekleme;sen testini yap pozitif haberini ver ki bana da moral olsun :hooray:
bebk istiyoruz biz artıkkk, hadi hamişler başlasın artık haber vermeye...
suozdek te yok bu akşam, çalışmalar yetmedi galiba ona :))
Hayııırrr!Bekleme;sen testini yap pozitif haberini ver ki bana da moral olsun :hooray:
Pembecim bu ay kesin hamilesin o halde eğer herhangi bir sağlık probleminiz yoksa.
Öyle ya,neden olmayasın ki!
Çiçeğim!Sen bulursun cezbedici yollar eminim ben. :) AMA inşallah gerek kalmaz
Pembecim bu ay kesin hamilesin o halde eğer herhangi bir sağlık probleminiz yoksa.
Öyle ya,neden olmayasın ki!
Çiçeğim!Sen bulursun cezbedici yollar eminim ben. :) AMA inşallah gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?