Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya çalışıyorum çalışmasına da bu test 3 gündür pozıtıf gösterıyo anlamadım nezaman çatlayacak bu

Tamam canım!Ne güzel işte eli kulağındadır.negatifi yeniden görene kadar devam.Lh düzeyin fit yapar ve yumurtanın çatlamasıyla düşer yeniden.Olgunlaşmışsın iyice bak ne güzel :roflol:
kimininki tek gün pozitifi veriyo.
Biliyorum sıkıcı ama ;yapacak bişey yok,bebiş istiyorsan bu günlerde sık dişini...

Diyene de bak!:çok üzgünüm:hayatta uğraşamam o akdar yaaaaa:mymeka:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
osgeada.....................21 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Nazo............27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz.....................28 ARALIK Güzel haberlerinizi bekliyoruz :) )
maybebaby.................................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

lapaci...........................29 ARALIK
beleney.......................30 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

23 unde yumutan catladıysa beklenen adet gunun 5 ocak canım..tabı o adet gununu bız beklemıyoruz gelmez insalllaaahhhh

evet zaten 4 ünde test yaptırmam gerektiğini söylediler. bende bugün nöbetteydim yaptırsammı dedim ama hayır dayanmam lazım. allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah.

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

evet ona dıkkat edıyorum bıde kalıtelı dıye sabahları ve ögelenden sona calısıyoz bakalım boylede deneyelım...

Sabah çalışamayız biz!7 de kalkıp herkes işin yolunu tutuyo.bebk için bile olsa canım çekmez o saatte;5te falan kalkmak lazım ki sonrasında biraz uzan ,duş al hazırlan ve işe git...
Zor iş zooorrr!kafamçokkarıştı
O açıdan şanslısınız bak!hihoyyyt

yavv benım kocıst calısıyo 7 de kalkcam bende amaaaaaa sonradan yatarım hehehe tabı oğlum kaldırana kadar..katlancez artıkın napalım

Senin kociş bizim topiği gizliden okuyor olmasın klava: Onlar sadece bu topiğe yani bize özel kelimeler,başka yerde yok. :sm_confused: yarında sahadan ayrıl şeref tribünü falan geç derse derse yandık :dilcikar:

Sen bu işi bu ay koparacaksın haa,pembe.Bu ay hiç gün atladın mı iki günden fazla?

Ekarhan biz erken yapılan testlere karşıyııızzzzz! Gerçi sen hastanedesin gitmişken yapayım diyorsun o başka :)) :))

atlamadım sanırım...

Ekarhan biz erken yapılan testlere karşıyııızzzzz! Gerçi sen hastanedesin gitmişken yapayım diyorsun o başka :)) :))

haklısın canım bende çok tez canlıyım varsa hemen öğreneyim diyorum ama dediğin gibi daha erken. ama işte hastanede olunca kendimi zor tutuyorum.arkadaşlar sağolsun pnlar tecrübeli ya izin vermiyorlar. kafamçokkarıştı

Pembecim bu ay kesin hamilesin o halde eğer herhangi bir sağlık probleminiz yoksa.

Öyle ya,neden olmayasın ki!

Çiçeğim!Sen bulursun cezbedici yollar eminim ben. :) AMA inşallah gerek kalmaz

kızlar nasıl olsa benım ar damarım catladı...bız pazar gunu calısalım dıy oğlumu asagı babansıne yolladık..tam calıscaz drken pat gldı gerı kaldık olece..oglum baban ıse gıttı dedım odaya almadım.ona tv actım...sen burada otur tv ızle dedım..ben bıcı bıcı yapayım..daha 3 yasında ama calıısmayı basardık yuppııııı

bebk istiyoruz biz artıkkk, hadi hamişler başlasın artık haber vermeye...
suozdek te yok bu akşam, çalışmalar yetmedi galiba ona :))

Evet bu saatlerde o da olurdu hep;sanırım çalıştı çalıştı yoruldu sonra da ayağı havada sızdı kaldı :))
Ya her defasında ayağınızı dikleyip yarım saat bekliyor musunuz?Ben sıkılırım öylede yaaa...ne yapacağım yarım saat...:uhm:

Pembecim bu ay kesin hamilesin o halde eğer herhangi bir sağlık probleminiz yoksa.

hamile kaldıktan sonrada çalışmalar bitmiyo tabiikii. vallaha onu söyleyecektim kızlar size bugün.
Bir kız arkadaşımla konuşuyordumda bugün laelaelaelaelae, eşi doktor onunda. artık 9 ay boyunca ilişkiye girilebiliyormuş. eskiden doktorlar son ayları önermezlermiş sanırım, ama herhangi bir sağlık sorunu yoksa 9 ay durmadan devam...

bu arada smartcım, öyle kıpırtılar hisediyorum ki içimde. inanmak istemiyorum, beynim oyun oynuyor sanıyorum...1 haftamız kaldı artık, yeni yıl bize bebek getirse...

allah senı ne etmsın..kız ben zaten hep ısterımkı hıc karsı gelemem...karsımdakıde ole tabı..sımdı yanına gıdeyım uyanır valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…