Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Allah kısmet eder de o günü görürswk;Aynı anda yapalım mıııı :)
Canım keşke beraber yapabilseydik testi ama malesef ben bugün gördüm kahverengileri.Reglim gelmeden hafif lekelenmem olur benim malum bugün yedim kırmızı kartı.Boş yere listeyi meşgul ettim sil artık senağlama
Aslında çok erken geldi ama ne bileyim herhalde hava değişimi falan...
İnş senden güzel haberler alırım merakla bekliyorum canım :Saruboceq:

smart girl teşekkürler eklemişsin sağol canımcım,allah herkese meleklerini en yakın zamanda kollarına almayı nasip etsin..

slm ben hala adet olmadım ama canım çok sıkkın test yaptım dayanamayıp negatif....karnım da ağrıyo...zannedersem günü geçenler listesinden silinicem

slm smart-girl, canım daha önce de yazmıştm topik baya kalabalık görmemiş olabilirsn canm...

beni de ekleyiver, ok? Gelmesini beklemedeğim adetimin muhtemel tarihleri 28-30 Aralık...

biraz değişkendir de.... bir de bilen varsa lütfen yazsın, bugünler yumurtlama günlerim die tahmin ediyorum...
2-3 gündür düzenli ilişkimiz var... bugünkü ilişkimizden sonra açık pembe kanama gbi bişi geldi acaba yumurtlamayla ilgisi var mıdır, erken mi adet oluyorum, ama hiç adet belirtm de yok...
bir de şu takılıo aklıma geçen aydan da şüphelerim var aslında, hamileysem ilişki sebebiyle mi bu açık renk çok az kanama gelmiş olablr, kızlar çok yazdım kusura bakmayın, inş bilen vardır bu durumu:sinifsinif:

inşallah canım yaaa!Olursa büyük süpriz olur bana...Ve tabi kocaman bir süpriz...

Ama Butter'cım!Bugün tam yerleşme günümüz bizim yaaa;belki de öyle bişeydir ha,ne dersin?
Hani her ay reglimden 6 gün önce böyle olurum dersen bişey diyemem ama mantıken düşününce hesaplayıcılara da baktırınca bugünü işaret ediyor.Silinmek konusunu bir daha düşün istersen canımcım yaaa?

slm ben hala adet olmadım ama canım çok sıkkın test yaptım dayanamayıp negatif....karnım da ağrıyo...zannedersem günü geçenler listesinden silinicem

Çıkmamşı canda umut vardııııırrrr;dur hemen kötüye yorma yaaa...Gelişmeleri bildir olur mu?

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

ayycann.....................4 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
Tubilosh...........9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
berra1………......10 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz) :)
tinkerbell09......................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.............14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

burcuburcu..................16 ARALIK
su1983.............................16 ARALIK
cicegim7979....................19 ARALIK
hatice_48.....................................19 ARALIK
butterfly45.............20 ARALIK
smart_girl...................20 ARALIK
AnGELL...........................21 ARALIK
krizantem.................21ARALIK
izmirhayal.........................22 ARALIK
clementine...........22 ARALIK
banu77...................22 ARALIK
Kuzucugum....................22 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIK
Pinkaya87.............................24 ARALIK
bayankarasu............24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
ALeNAM.................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
pcpca.....................7 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)

Son düzenleme:
arkadaşlar benimde adet tarihim 19,u..umarım rabbim herkezin gönlündekini en kısa zamanda verir aminnnnnn

ya kızlar bişey danışmak istiyorum size ovilasyon dönei ile ilgili iyice karışmış durumdayımda ben internet sitelerindeki hani bu son sat tarihlerinin yazıldığı otomatik hesplamaların güvenilirliği ne kadardır ,birde bazıları reglini ilkgünü itibari ile 12 14 16 günleri diyor ben iyice şaşırdım yaw offff ne zor işler

Evet canım hesaplara göre senin yumurtlama günün onaltısına kadar;ama bahsettiğin kan muhtemelen rahim duvarınla ilgilidir.Şimdiye kadar hamile olsan mutlaka farkedersin.

Yine de böyle bir düşüncen varsa en güzeli klasik olacak beki ama test!Çok üzgünüm çoook

Eklemeye gelince ,inan gözümden kaçmış ya;kusuruma bakma olurmu...Ekledim ama hemen 28'i gibi düşünere.O gün üst listeye çıkarsın ve 30'una kadar orda misafir ederiz seni. :dance:

Aslında olacağını düşündüğün regl tarihinden 14 gün çıkarırsan da en kolay ovulasyon gününü bulursun;ancak 12-14-16 erken ya da geç (peryoda göre)yumurtlama v.b durumlar için getirilmiş mantıksal bişey.En kolayı akıntının kıvamından çıkarabilirsin gününü.

sağol canım ya çok teşekkürler wallahi acayip karışmış durumdayım dediğim gibi ne büyük stresmiş bu

sağol canım ya çok teşekkürler wallahi acayip karışmış durumdayım dediğim gibi ne büyük stresmiş bu

Evet malesef öyle;ama düşünmemeye çalışın benim gbi yaa...Ben hayatı akışına bıraktım;burda da sizinle bir takım fikir alışverilerinde bulunmka bana mutluluk veriyor artı zaman daha hızlı geçiyor. Daha ne olsun :)

smart girl arkadasim boyle bi topik acman cok iyi olmus.beni hatirlarsin herhalde baska bi siteden.gerci en uzun zamandir pek girmiyordum .ama bugun sultanin hamilelik haberini alinca mutlu oldum darisis benim senin ve tum arkadaslarin basina
bu arada canim beni de listeye eklermisin belki ugurlu gelir benim regl tarihim 16 aralik

Clemantine,Banu?Sizde var mı değişiklikler?Size de az kaldı.

Ben de şimdi aşağıda senin nickini görünce 'acaba Butter gibi bu da bizim Birmur mu' dedim içimden ve o sırada sen yazmışsın.Evet yaaa,Sultan hamile,çok sevindim onun için ama o güzel topikciğimizde eski tadı bulamdaım ben yaaa uzun zmandır girmiyordum ben de ve kopmuşum muhabbetten Butter'ın da dediği gibi ve böyle bir topik kurup sıcak bir ortam yaratmak istedim.

Seni de Butter gibi büyük bir memnuniyetle ekleyeceğim tabi ve umarım senin de dediğin gibi uğurlu gelir;ama kzıma bana olmazsa olu mu :S İlk ayın günahı olmazmış mafoldumben
İnşallah olur canım benim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…