- 27 Haziran 2009
- 317
- 19
- 643
Canım keşke beraber yapabilseydik testi ama malesef ben bugün gördüm kahverengileri.Reglim gelmeden hafif lekelenmem olur benim malum bugün yedim kırmızı kartı.Boş yere listeyi meşgul ettim sil artık senağlamaAllah kısmet eder de o günü görürswk;Aynı anda yapalım mıııı :)
ayyy inşallah cnm yaaa ne güzel olur.hihoyyytozamaannnnn 21-22 aralık müjdeyi veririm inşallah.:Saruboceq:
sana gelince;hiç belli olmaz cnm bu işler hakında hayırlısı inş.Allah gönlüne göre versinkaydirigubbakcemile5
selam kızlar hafta sonu giremedim misafirlerim vardı hamilelerimiz çoğalmış çok sevindim tebrik ederimm hihoyyyt darısı bizlere işallah
Canım keşke beraber yapabilseydik testi ama malesef ben bugün gördüm kahverengileri.Reglim gelmeden hafif lekelenmem olur benim malum bugün yedim kırmızı kartı.Boş yere listeyi meşgul ettim sil artık senağlama
Aslında çok erken geldi ama ne bileyim herhalde hava değişimi falan...
İnş senden güzel haberler alırım merakla bekliyorum canım :Saruboceq:
smart girl teşekkürler eklemişsin sağol canımcım,allah herkese meleklerini en yakın zamanda kollarına almayı nasip etsin..
slm ben hala adet olmadım ama canım çok sıkkın test yaptım dayanamayıp negatif....karnım da ağrıyo...zannedersem günü geçenler listesinden silinicem
slm smart-girl, canım daha önce de yazmıştm topik baya kalabalık görmemiş olabilirsn canm...
beni de ekleyiver, ok? Gelmesini beklemedeğim adetimin muhtemel tarihleri 28-30 Aralık...
biraz değişkendir de.... bir de bilen varsa lütfen yazsın, bugünler yumurtlama günlerim die tahmin ediyorum...
2-3 gündür düzenli ilişkimiz var... bugünkü ilişkimizden sonra açık pembe kanama gbi bişi geldi acaba yumurtlamayla ilgisi var mıdır, erken mi adet oluyorum, ama hiç adet belirtm de yok...
bir de şu takılıo aklıma geçen aydan da şüphelerim var aslında, hamileysem ilişki sebebiyle mi bu açık renk çok az kanama gelmiş olablr, kızlar çok yazdım kusura bakmayın, inş bilen vardır bu durumu:sinifsinif:
ya kızlar bişey danışmak istiyorum size ovilasyon dönei ile ilgili iyice karışmış durumdayımda ben internet sitelerindeki hani bu son sat tarihlerinin yazıldığı otomatik hesplamaların güvenilirliği ne kadardır ,birde bazıları reglini ilkgünü itibari ile 12 14 16 günleri diyor ben iyice şaşırdım yaw offff ne zor işler
sağol canım ya çok teşekkürler wallahi acayip karışmış durumdayım dediğim gibi ne büyük stresmiş bu
smart girl arkadasim boyle bi topik acman cok iyi olmus.beni hatirlarsin herhalde baska bi siteden.gerci en uzun zamandir pek girmiyordum .ama bugun sultanin hamilelik haberini alinca mutlu oldum darisis benim senin ve tum arkadaslarin basina
bu arada canim beni de listeye eklermisin belki ugurlu gelir benim regl tarihim 16 aralik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?