ya canım burda diğer topiklerde çok okudum ben doktor olmayacak deyipte hamile kalanları..onu ancak Allah bilir ve ondan asla ümit kesilmez..İşallah bu sıkıntıları atlatırda bidaha kavuşur meleğine :Saruboceq: o doktorlar da çok biliyor ya bazen gıcık oluyorum onlara
ıyıyım nanaeskerım sen nasılsın
bunlar tüp bebek yaptılar ve bende o doktora gittim 1 ay önce.
yeni prof olmuş bir doktor ve izmirde çok tanınıyor.. o kadar soğuk o kadar para canlısı geldiki bana. eşim gözlerime bakınca anladı zaten hemen.çıktık ve bir daha gelmem dedim ben. bana hiç bir problemim olmadığı halde%50 tutma ihtimalin:bbo: var dedi.
düşünsene canım ya
-angell
ben hissediyordum zaten bişeler ama kestirememiştim
pembedana
boşunamı çalıştık bak tutmuş
çiçeğem
oğlucum sayesinde stres yapmayn kızlar bakın bana şipşak iki dk da
bayankarasu
cinsel perhiz işe yaradı
the fts
bitki çaylarına devam
suozdek
ben gayet sakindim relax olun kızlar
nane şekeri
biz durmadan çalıştık durmadık hiç
smart
ya ben hala inanamıyorum nasıl oldu anlamadım
Tabi sen çalıştın tuttu benimki yanlışlıkla :))smarta bayıldım bende...
ben çiçeğemle smarta güldm en çok
ama hakkaten onlarınki kesin öyle olur dimi
hakkınızı helal edin kızlar varsa bi hatam
bu arada diğer arkadaşlarada buşacaz bişe en kısa zamanda
Hakikaten anlamam haaaa :))
Tabi sen çalıştın tuttu benimki yanlışlıkla :))
senayburge;kızlar doğumda merak ettim siz ne yaptınız diyeee!Dersin sen de :)) iş üztünde bile bizi düşündüğüene göre lülülülülülü :roflol:
senayburge;kızlar doğumda merak ettim siz ne yaptınız diyeee!Dersin sen de :)) iş üztünde bile bizi düşündüğüene göre lülülülülülü :roflol:
ben çıktım kızlarrrrr hoscakalın
tamam canım bende çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın bugün gözlerim çok ağrıyor ekrana fazla bakamıyorum...görüşmek üzere...çok öptüm sizleri hoşçakalın... :1hug:
ben doğururken sizin isimlerinizi sayıcam yani o ara bağırırken ama ilk önce gerçek isimleri öğrenmem lazım bunlarla zor olur
:roflol: olur canım anlaşıldıhaha benim özlem... kuduruk teyze diye bağır beni söylerken :jeyyar::lepi:
kızlar tuhaf bi sorunum var bununla ilgili bi topik açtım ama ne gelen var ne yazan belki burda yardımcı olabilirsiniz aynen kopyalıyorum
daha öncede ovulasyon testi kullanmıştım ama böyle bişiyi yaşamadım.
geçen ayda aynı testi kullandım gene böle bişi olmadı. adetlerim 29-30-31. günlerde olurdu. kahverengi leke ile başlar aynı şekilde biterdi. mayıs ayında düşük yaptım 3ay adet görmedim ilaçla adet oldum son 2 aydır adetim 28.günü olmaya başladı ve direk pembeyle başlayıp aniden kesiliyordu. bunu araştırdığımda bu durumun sağlıklı yumurtadan kaynaklandığındığını görünce ovulasyon testi aldım 1kutu. bari sağlıklı günler kaçmasın diye :) adetin 14.günü testi kullandım geçen ay çift çizgi çıktı.daha sonraki günler yapmadım. ve 2gün erken adet oldum e tabi bi sürü test arttı tabi. 2gün erken adet olunca bu kez bu ay adetin 12.günden itibaren test yapmaya başladım hemen çift çizgi çıktı ve bu 17. güne yani düne kadar devam etti. bugün yine test yapıcam. bakalım. sizcede tuhaf bi durum deilmi bu. ne anlama geldiğini bilen varsa bilgisini payaşabilir mi acaba? tam olarak yumurtlama günüm adetin kaçıncı günü oldu ?
kızlar tuhaf bi sorunum var bununla ilgili bi topik açtım ama ne gelen var ne yazan belki burda yardımcı olabilirsiniz aynen kopyalıyorum
daha öncede ovulasyon testi kullanmıştım ama böyle bişiyi yaşamadım.
geçen ayda aynı testi kullandım gene böle bişi olmadı. adetlerim 29-30-31. günlerde olurdu. kahverengi leke ile başlar aynı şekilde biterdi. mayıs ayında düşük yaptım 3ay adet görmedim ilaçla adet oldum son 2 aydır adetim 28.günü olmaya başladı ve direk pembeyle başlayıp aniden kesiliyordu. bunu araştırdığımda bu durumun sağlıklı yumurtadan kaynaklandığındığını görünce ovulasyon testi aldım 1kutu. bari sağlıklı günler kaçmasın diye :) adetin 14.günü testi kullandım geçen ay çift çizgi çıktı.daha sonraki günler yapmadım. ve 2gün erken adet oldum e tabi bi sürü test arttı tabi. 2gün erken adet olunca bu kez bu ay adetin 12.günden itibaren test yapmaya başladım hemen çift çizgi çıktı ve bu 17. güne yani düne kadar devam etti. bugün yine test yapıcam. bakalım. sizcede tuhaf bi durum deilmi bu. ne anlama geldiğini bilen varsa bilgisini payaşabilir mi acaba? tam olarak yumurtlama günüm adetin kaçıncı günü oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?