ok walla bende bişey canımcım ben daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için artık dinlemiyorum kendimi belirti falan takip etmiyorum canım sanırım benim bu ay tutmadı en erken kanda ne zaman belli oluyor arkadaşlar mutlaka gün geçmesini beklemek gerekmiyor ama en erkende ne zaman belli olurki
aa ne demek kizarmiyim canim bu arada bende amerikadayim biliyosun ama buraya kayitolurken istanbul yazmistim oylede kaldi .bu ay olmazsa baska bi ay ugurlu gelicek inaniyorum ben. dedigin gibi bende artik pek girmiyorum eskilerdende surekli olan kimse kalmadi orda selzehten baska.
beklemeyi düşünüyorum zaten geçen ay yaşadıklarıdan sonra sonra karar verdim 30 una kadar bekleyip öle kan testi yaptırıcam,olursa dediğin gibi yılbaşı süprizi olsun
evet canim biz kaliciyiz cunku ben esimle tanistigimda o amerikada yasiyodu evlenince bende buraya geldim.geleli 2 yil olucak ama hic sevmedim ben bu amerikayi .belki ilerde kendimizide orada duzen kurabilecek birikimi yaparsak doneriz.ben atlanta da yasiyorum.bende vatanim cok ozluyorum ve dunyalara degismem vatanimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?