Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

ayycann.....................4 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
Tubilosh...........9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
berra1………......10 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz) :)
tinkerbell09......................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.............14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

burcuburcu..................16 ARALIK
su1983.............................16 ARALIK
birmur................................16 ARALIK
cicegim7979....................19 ARALIK
hatice_48.....................................19 ARALIK
butterfly45.............20 ARALIK
smart_girl...................20 ARALIK
AnGELL...........................21 ARALIK
krizantem.................21ARALIK
izmirhayal.........................22 ARALIK
clementine...........22 ARALIK
banu77...................22 ARALIK
Kuzucugum....................22 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIK
Pinkaya87.............................24 ARALIK
bayankarasu............24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
ALeNAM.................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
pcpca.....................7 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)

Yaaa birmur'cum çok çok az kalmış sana_Eeeee duurmun ne peki?

ok walla bende bişey canımcım ben daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için artık dinlemiyorum kendimi belirti falan takip etmiyorum canım sanırım benim bu ay tutmadı en erken kanda ne zaman belli oluyor arkadaşlar mutlaka gün geçmesini beklemek gerekmiyor ama en erkende ne zaman belli olurki

Kan için günün geçmesini beklemene gerek yok.Ovulasyndan sonra 10. gün bile gidebilrsin ama kendini umutlandırmaktan başka bişey olmaz;çünkü hep söylüyorum regl öncesi belli olan gebeliklerin büyük çoğunluğunun devamı gelmiyor.Yine de sen bilrsin tabi..Çok da kalmamış zaten ,bir şey yok gibi düşün bekle istersen.Olursa süpriz olur.

aa ne demek kizarmiyim canim bu arada bende amerikadayim biliyosun ama buraya kayitolurken istanbul yazmistim oylede kaldi .bu ay olmazsa baska bi ay ugurlu gelicek inaniyorum ben. dedigin gibi bende artik pek girmiyorum eskilerdende surekli olan kimse kalmadi orda selzehten baska.

beklemeyi düşünüyorum zaten geçen ay yaşadıklarıdan sonra sonra karar verdim 30 una kadar bekleyip öle kan testi yaptırıcam,olursa dediğin gibi yılbaşı süprizi olsun

Selzeh'de buraya gelse keşke;be ona devrederim topiği :) Onunda orda çok mutlu olduğunu sanmıyorum ben.O da yalnızlık çekiyor

Ben bir kaç ay önce döndüm Amerika'dan Allah'a şükür,nurnumda tütüyordu hep.Şu an Ankara'dayım.Eşimin görevinden dolayı ordaydık biz.Ohhhh mis gibi insanın vatanı ya.Peki siz kalıcı mısınız orda?Hangi eyalettesin?Biz North Carolina'daydık ama Newyork'tan Washington'a... her tarafını bool bool gezdik.

beklemeyi düşünüyorum zaten geçen ay yaşadıklarıdan sonra sonra karar verdim 30 una kadar bekleyip öle kan testi yaptırıcam,olursa dediğin gibi yılbaşı süprizi olsun

E vur dedik,öldürdün be Banu :)) O kadar da bekleme yahhuuu :) Arada bir idrar testi yap olmazsa. :) Butterla Birmur bilir ben;
regl günümden 3 gün önce erken gebelik trestlerinden bri tane yaparııımm,
sonra olmaz ; regl günüm tekrar yaparııımmm,
akşama da regl olur yatarrıııımmmm delikafadulden
A,Amerila sokaklarında hastane arayı kantestine de gittiğimi bilirim;ama cahillik işte.İlk başlarda insan daha acemi oluyor.Şimdi geçmeden kılımı kıpırdatmam.

evet canim biz kaliciyiz cunku ben esimle tanistigimda o amerikada yasiyodu evlenince bende buraya geldim.geleli 2 yil olucak ama hic sevmedim ben bu amerikayi .belki ilerde kendimizide orada duzen kurabilecek birikimi yaparsak doneriz.ben atlanta da yasiyorum.bende vatanim cok ozluyorum ve dunyalara degismem vatanimi

Yok canım bir değişiklik.Benim eşim zaten yurtdışındaydı.geldiğinde ovulasyon günü bitti bitecekti.Bir günle tutarsa bilmem ama sanmıyorum tabi.

Ya,Amerika Amerika deyip durdukları yerde senin benim kadar yaşasınlar bir daha adını anmazlar.Ben Avrupa'da da bir çok ülke gezdim .Paris ve Roma dışında hiçbirini ülkemin hatırı sayılı illerinden üstün görmedim.Diğer illerimiz de fena değil ama gerçekçi yaklaştığımda İstanbul,İzmir.. ile asla kıyaslanamaz çoğu şehir.

Umarım güzel ülkemize dönme şansınzı olur ilerde;ama dediğin gibi birikim çok önemli.Eşin Türk mi peki? Eğer öyleyse mutlaka bir ayağın buradadır hala,o kadar da kopmamışsındır ya;ama öteki türlü çok zor :S

Butter'cım bak,Birmur'da bizimle artık :) fark etmişsinidr sen dikkatlisindir!

smartcim daha onceleri evdeydim ben ama son 2 aydir calisiyorum kendimi bebek olayina sartlandirmiyorum.kendimde belirti falanada aramiyorum.kuzu kuzu regl donemimi bekliyorum .reglimde zamaninda geldigi icin pek umutlanmiyorum acikcasi.su an ise regl oncesi belirtileri yasiyorum .zaten bende regl onceside cok bariz belirtiler olmaz .

Ya,zaten en sağlıklısı o.Ben de öyle yapıyorum;aksi halde insanıın güzelim regl düzeni bile alt üst olabiliyor.Asıl o zaman zor işte ovulasyon günü bile bilme şansın kalmıyor.

Önemli olan burda hoş zaman geçirebilmek.gerisi boş tabi!

turk canim onunda turkiyede yasayan aile fertleri var oda pek sevmiyo amerikayi ama iste birikim olmadan gitmek zor burda bi duzenimiz isimiz var .oraya gelebilmek yeni bi duzen kurabilmek icin baya bi birikim gerekiyo.ama insallah su kriz biter ve gerekli birikimi yaparda doneriz benim butun ailem orda zaten.amerikada ki hayat filmlerdeki gibi degil biliyosun.hersey daha farkli .hayat ev ve is arasinda geciyo dogru durust dostluk yok .burda yasayan turkler bile artik amerikali gibi davraniyolarlar.sevmiyorum burayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

ayycann.....................4 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
Tubilosh...........9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
berra1………......10 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz) :)
tinkerbell09......................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.............14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

burcuburcu..................16 ARALIK
su1983.............................16 ARALIK
birmur................................16 ARALIK
cicegim7979....................19 ARALIK
hatice_48.....................................19 ARALIK
butterfly45.............20 ARALIK
smart_girl...................20 ARALIK
AnGELL...........................21 ARALIK
krizantem.................21ARALIK
izmirhayal.........................22 ARALIK
clementine...........22 ARALIK
banu77...................22 ARALIK
Kuzucugum....................22 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIK
Pinkaya87.............................24 ARALIK
bayankarasu............24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
ALeNAM.................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
pcpca.....................7 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…