Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum..bana müsaade artık yemek yapma vakti gelmiş kendinize çook ii bakın opuyorumnanaktan

kızlar merhaba
topiğinizi okuyorum çok beğendim ama hiç yazmamıştım
size bişey danışıcam
yumurtlama zamanı gelen yumurta beyazı şeklindeki akıntı gelmedende yumurtlama olurmu sizce

kızlar merhaba
topiğinizi okuyorum çok beğendim ama hiç yazmamıştım
size bişey danışıcam
yumurtlama zamanı gelen yumurta beyazı şeklindeki akıntı gelmedende yumurtlama olurmu sizce

hemen hemen herkezdeki belirti bu genelde canım yumurta akı gibi beyaz şeffaf akıntı

Yinede saolun kızlar.. napalım ocak 8i beklicem. belkide 2009un ucundan tutmuştur bebem :))

ben Geldim HEYYYYYYY opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Adet Geçikmemin tam 19. gününüde devirmek üzereyim Ne mutlu bana kendi ki psikolojimi bozdum lülülülülülü

yeni test sonuçlarımı aldım biraz önce bhcg 1.20 yükselmiş kafamçokkarıştı
adet söktürücüm 6. günü bitti ama hala tık yok

doktor adet ol öle gel dio sıkıosa sen olsana :sm_cool: :sm_cool:

ben napcam yaaaaawwww sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

FATOŞ :))))) ay çok güldüm canım ya. adet söktürücüde 10güne kaadar beklemek gerekiyo 10gün sonra olmassan başka bir marka söktürücü verir dr.. bana olduğu gibi. adını hatırlamıyorum onun sayesinde olmuştum adet ben.

Canım yok yaaa... Bir sürü gülen adam koydum görmedin mi :) Neden alınayım ki,hem haklısın da;kendim de yazdım 'hakikaten anlamadım'derim diye. :)

Ben de seni bir an gözümün önüne getirdiğim için yazdım öyle samimiyetine güvenerek.

hamile arkadaşlar size bişi sorcam şimdi bu hamilelik belirtileri ve adet belirtileri benzediği için
iksinin arasında hiç farklı olan birşeyler hissettinz mi.
yani adet olduğunuz zamanlarla hamile kaldığınız ay arasındaki belirti farkı oldumu hiç.
ay toparlayamadım :S

yok yok artık üzülmüyorum çünkü hep aman olmim aman olmim derdim şimdi olmuyorum dimi kıymet bilmiyorum ki şekerim sositososito

bugun karar verdim madem olmuyorum yeni yıla hasta girmekten iyidir dimi hemen en hızlısındqan bir organizasyon patlattımmı amann bırak gelmesinnn senağlama

:))))) valla böle yapıp düzeni bozuyoruz halbuki bırak kendi haline dimi. yok olmuyo işte illa kurcalıcas.
e ama 3sene olcak be güzelim dile kolay 3sene. gelde stres yapma.

latife yapıyorum bakma sen bana
sağol canım bende senin samimiyetini bildiğim için yazdım

:))))) valla böle yapıp düzeni bozuyoruz halbuki bırak kendi haline dimi. yok olmuyo işte illa kurcalıcas.
e ama 3sene olcak be güzelim dile kolay 3sene. gelde stres yapma.

yapacak bişi yok tatlım 1 yıl daha denicem olmazsa dünyada çok evlat var annesiz babasız ben birinin annesi oda benim yavrum olur

canlarım ben çıkıyorum çok fazla muhabbet yapmayın bensiz sonra aklım sizde kalıyo iş üstündeyken malum Şeniz
öpt sizi görüşürüz inş yeni haberlerle iyi akşamlar iyi işler herkese:jeyyar:
opuyorumnanaktan

evet fatoşcum aynen öyle.. çok büyük sevap hem. benim bi tane oğlum var çok çok şükür binlerce kez.. 11 yaşında. 3senedir de olmuyo çok ilginç hiç bişi yok 3kez aşılama yaptırdım 3.de hamile kaldım ama düştü nasip deilmiş..

senay güle güle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…