Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Allah bağışlasın canım. ya doktorum bana birşey anlattı bakın sizlerlede paylaşim

bir hastası varmış 20 yıldır hamile kalamamış en sonunda 2 tane evlatlık almış geçen ay doktora gitmiş demişki sanırım menapoza giriyorum adet olamadım doktor bir muane edio ki hamile :lepi:
doktor bana hep şunu söleyor bir kadında yumurtalık ve rahim varsa eşindede sperm varsa olmaz diye bir şey yok belki geç olur zor olur ama olur

saol canım cümlemize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar..
evet mantık olarak dr.un çok doğru söylüyo ama duygusal olarak sabredemiyoruz sanırım.
ki benim teyzem 7sene sonra hamile kalmış k.validem 4yıl. kör müyüm neyim dimi :)))

kız benim annem 5 yıl sonra kalabilmiş yani bir düşük yapmış ama ben 5 yıl sonra olmuşum ne sabır dimi

Offf gerÇektende. Kader kısmet herŞey allahtan tabı ol derse oluverır.
Lafta bı sÜrÜ Şey bılıyoruz da ıcraat yok be gÜzelım:)))
yaza kadar beklıcem ben. Yoksa tÜp bebek denıcem. Hele bunuda denıyım sonradan keŞke demıyım yanı.
Sen ne kadardır beklıyosun yaŞın kaÇ

2,5 yıllık evliyim bekliyorum bir fiiil yaş 25 senin ?

haha fatoş biraz daha beklersen bhcg 753495748957 çıkacak... şakkıdı
"psikolojik hamile" delikafadulden:CüvCüv:

selam arkadaslar....benim gecen hafta idrar enfeksiyonum oldu ve doktora gittim bana antibiyotik verdi ama 3 gundur cok halsizim..antibiyotik halsizlik yaparmi bazende sanki biraz atesim cikiyor(

Benım yaŞ 34 :) 3sene falan olcak korunmayı bırakalı. Hemen hamıle kalırım sandım aynı oĞlumdakı gıbı yok olmadı ıŞte.

Benİm yaŞ 34 :) 3sene falan olcak korunmayı bırakalı. Hemen hamİle kalırım sandım aynı oĞlumdakİ gİbİ yok olmadı İŞte.

Hayırlısı olsun be tatlım allah oğluna sağlıklı uzun ömür versin. İnşAllah 2. meleğinede kavuşursun.
kız en azından sen doğura bilmişsin ben acaba kısırmıyım die geziom ortalıkta kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar, gebeliğim sonlandırıldıktan sonra adet düzenim değişti. 2-3 aydır düzene oturuyor. ama siklusum öncekinden farklı oldu önceden 26 günde bir olurdum. şimdi 28 oldu. asıl kafama takılan önceden adet olunca hemen kanamam olurdu. şimdi ise önce kahverengi lekelenme oluyor çok sürmüyor yarım gün falan sonra kanama başlıyor ve de adet bitiminde de aynı şekilde kesildikten sonra kahverengi leke gelmeye başlıyor 1-2 gün. bu bir sorunun işaretimidir.

tatlım bence doktora başvurmalısın. Adanada iyide doktorlar var şanslısın (adanalıyım)
sana cevap veremedim kusura bakma. neden gebeliğin sonlandırıl dı ki

fatoşcum senin kredin çok daha güzelim. hani öle strese girmene gerek yok. tedavi aşamasında bile deilsin henüz. ki inş. allah yaşatmaz o aşamaları. ama benim yaşım ilerliyor riskim artıyor. tedirginliğim bundan yana.. tüp bebeklede olmassa bilmiyorum devam edermiyim yaş 40 olana kadar uğraşıyomuşum ben :)))))

aren canım çok geçmiş olsun. senin tam aksine ben düşükten önce kahve akıntıyla başlayan ve biten adet görürdüm. düşükten sonra 3ay adet görmedim söktürücü ile adet oldum. ve adet periyodu 28güne düştü ve direk pembe kanla başlayıp kırmızıya dönüyo sonrada küt diye kesiliyo. 2aydır böyleyim. bi arkdşım dediki bu şekilde adet görmek sağlıklı yumurtladığı anlamına gelir.. kahve başlayıp biten adetlerde yumurtlama sağlıklı olmaz demişti.. bilemicem ne kadarı doğru canım.

tatlım bence doktora başvurmalısın. Adanada iyide doktorlar var şanslısın (adanalıyım)
sana cevap veremedim kusura bakma. neden gebeliğin sonlandırıl dı ki

11 haftalık hamileyken bebekte kafada su toplamış sonlandırılması lazım dediler.1ben dinlemedim doktoru birkaç doktor daha gezdim hepsi aynı şeyi söyledi. erken amniyosentez yapıldı birşey çıkmadı. ben biraz bekledim düzelir umuduyla. 15+3 haftalıkken zorunlu olarak gebeliğim sonlandırıldı malesef. 9 ay oldu hala tekrardan hamile kalamadım.

doktorada gittim her ay düzenli kontrole gidiyorum zaten kardeşim kadın doğumcu. herşey normal diyorlar. tüplere bakırmak için de rahim filmi çektireceğim p.tesi. sonrada aşılama düşünüyorum.

doktorada gittim her ay düzenli kontrole gidiyorum zaten kardeşim kadın doğumcu. herşey normal diyorlar. tüplere bakırmak için de rahim filmi çektireceğim p.tesi. sonrada aşılama düşünüyorum.

canım çok geçmiş olsun çok zor tahmin edebiliyorum.

İnşAllah tez zamanda hamiş kalırsın çok stres gerçekten çok çok etkliyorrrr

selam arkadaslar....benim gecen hafta idrar enfeksiyonum oldu ve doktora gittim bana antibiyotik verdi ama 3 gundur cok halsizim..antibiyotik halsizlik yaparmi bazende sanki biraz atesim cikiyor(

canım içtiğin ilacın yan etkilerini oku bakalım orda halsizlik yapar diye bir şey var mı yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…