evet fatoşcum aynen öyle.. çok büyük sevap hem. benim bi tane oğlum var çok çok şükür binlerce kez.. 11 yaşında. 3senedir de olmuyo çok ilginç hiç bişi yok 3kez aşılama yaptırdım 3.de hamile kaldım ama düştü nasip deilmiş..
senay güle güle canım
saol canım cümlemize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar..
evet mantık olarak dr.un çok doğru söylüyo ama duygusal olarak sabredemiyoruz sanırım.
ki benim teyzem 7sene sonra hamile kalmış k.validem 4yıl. kör müyüm neyim dimi :)))
Offf gerÇektende. Kader kısmet herŞey allahtan tabİ ol derse oluverİr.
Lafta bİ sÜrÜ Şey bİlİyoruz da İcraat yok be gÜzelİm:)))
yaza kadar beklİcem ben. Yoksa tÜp bebek denİcem. Hele bunuda denİyİm sonradan keŞke demİyİm yanİ.
Sen ne kadardır beklİyosun yaŞın kaÇ
ben Geldim HEYYYYYYY opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Adet Geçikmemin tam 19. gününüde devirmek üzereyim Ne mutlu bana kendi ki psikolojimi bozdum lülülülülülü
yeni test sonuçlarımı aldım biraz önce bhcg 1.20 yükselmiş kafamçokkarıştı
adet söktürücüm 6. günü bitti ama hala tık yok
doktor adet ol öle gel dio sıkıosa sen olsana :sm_cool: :sm_cool:
ben napcam yaaaaawwww sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
haha fatoş biraz daha beklersen bhcg 753495748957 çıkacak... şakkıdı
"psikolojik hamile" delikafadulden:CüvCüv:
haha fatoş biraz daha beklersen bhcg 753495748957 çıkacak... şakkıdı
"psikolojik hamile" delikafadulden:CüvCüv:
Benİm yaŞ 34 :) 3sene falan olcak korunmayı bırakalı. Hemen hamİle kalırım sandım aynı oĞlumdakİ gİbİ yok olmadı İŞte.
arkadaşlar, gebeliğim sonlandırıldıktan sonra adet düzenim değişti. 2-3 aydır düzene oturuyor. ama siklusum öncekinden farklı oldu önceden 26 günde bir olurdum. şimdi 28 oldu. asıl kafama takılan önceden adet olunca hemen kanamam olurdu. şimdi ise önce kahverengi lekelenme oluyor çok sürmüyor yarım gün falan sonra kanama başlıyor ve de adet bitiminde de aynı şekilde kesildikten sonra kahverengi leke gelmeye başlıyor 1-2 gün. bu bir sorunun işaretimidir.
tatlım bence doktora başvurmalısın. Adanada iyide doktorlar var şanslısın (adanalıyım)
sana cevap veremedim kusura bakma. neden gebeliğin sonlandırıl dı ki
doktorada gittim her ay düzenli kontrole gidiyorum zaten kardeşim kadın doğumcu. herşey normal diyorlar. tüplere bakırmak için de rahim filmi çektireceğim p.tesi. sonrada aşılama düşünüyorum.
selam arkadaslar....benim gecen hafta idrar enfeksiyonum oldu ve doktora gittim bana antibiyotik verdi ama 3 gundur cok halsizim..antibiyotik halsizlik yaparmi bazende sanki biraz atesim cikiyor(
canım içtiğin ilacın yan etkilerini oku bakalım orda halsizlik yapar diye bir şey var mı yerimseniben
fıstık sen nasılsın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?