iyiyim canımm sancılarım var heralde adet olacam :))
İnşAllah haöilesindir canım ama değilsende inşAllah tam gününde olup önüne bakarsın
işallah tatlım ya hayırlısı olsun zaten hamile değilsem diyete başlıycam tekrar pilates falan :)) kilolu değilim ama yine de kendimce vermem lazım bir iki kilo:)) sen de gelen giden yok mu canım yaa bi yerde okumuştum kekik suyu söktürüyomuş diye ama sen yine de deneme ne olur ne olmaz :))) zaten tövbelisin sanırım o tür şeylere :))
yaa ben çok korkuyorum burdaki düşük olaylarını,bebek alınması ile ilgili şeyler okuyunca inş. bi sorun yaşamam ve kimse yaşamaz inş..şu zamnlar hayrlı bi şeklde gecer inş. benm için de dua edin kızlar ya..burdaki olumsuz şeyleri görünce çok üzülüyorum ve kendimi tutamayıp aglıyorum ne zormuş bu işler yaa senağlama
canım benim evet haklısın insan okuyunca üzülüyor ve korkuyor ama sen öyle şeyler düşünme bak sonra etkilenirsinnlmaz: Allah korusun dualarımız seninle :Saruboceq: işallah hayırlısıyla bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın:1hug:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :jeyyar: kekikte duydum ama midem için içmiştim çok önce iyi gelmişti ama şimdi hiçbir şey sürmem ağzıma resmen zehirledi civanperçemi beni. mafoldumben
ogüzel duaların için çok teşekkür ederim,saol canım benm inş.sag salim şu 9ayı atlarım...Allah zor günler yaşayanların yardımcısı olur inş.. opuyorumnanaktan
canım ya kıyamam :teselli: demin okudum evet civanperçemi acıdır balla tatlandırılmalıdır fazlası kusturur yazıyordu sana da öyle oldu dimi( canım ya sen birşey içme boşver kendiliğinden gelmesini bekle kafanıda oraya şartlama..işallah hemen gelir ya şuna bak önce gelmesin diye dua ediyoruz şimdi de gelsin diye demekki Allah hiç birşeyi gereksiz vermemiş..
amin canım hepimizin yardımcısı olsun her gece dua ediyorum Allah'ım hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar ver kucağımızı boş bırakma,hamile olanlara da sağlıklı,hayırlı,kolay doğumlar nasip eyle Yarabbim diyorum :Saruboceq::Saruboceq:
ya kesinlikle o otu tavsiye etmem bal koydum limon koydum yok resmen çamaşır suyu neyse içtim ama ben normalde kusabilen biri dilim offfff diyorummm kesinlikle içmeyin derim
canım sen nasılsın olmadın dimi sende?
ayyy canımsın yaa,birbirimz için ettigimiz dualar daha çabuk kabul olurmuş...ne güzel herkes birbirne içten dualar ediyor...amiiiiinnn Allahım o güzel dualarını tez zamnda kabul eyler inş..iyi ki varsınız yaa hepinizi çok seviyorum ben... Şeniz
aminnn canım işallahhhhh :Saruboceq: sen de iyiki varsın canım benimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benimde 8 gün bitti..
çamaşır suyumu :)) tamam canım aklımızda olsun.. valla onu bunu iç derken midene zarar vericen canım boşver içme birşey işallah kendiliğinden gelir:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 özür dilerim bana katıldıgın için hiç şanslı dilsin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ya herkes adet oluo ben olamıyorum bide sen... delikafadulden
kendimi zombi gibi hissediyorum.. insanımsı görüntüm var ama aslında yaşamıyorum... :1shok:
dün uyurken ateş bastı eşim dioki sen yaşlandın iyice ateş basıyo sürekli bagırıp çağırıyon yaşlılığım çekilmicekmiş :asigim:
yaa tabi onlara demesi kolay :) bizim şu yaşadıklarımızı bi yaşasınlar bakalım onlar hiç çekilmez heralde :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?