Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:kedi:
Evet ya;ben ordayken en fazla Türklerden nefret etmiştim.Bir ırk bukadar mı kolay kaybeder kendini ve neidüğü belirsiz bir topluluk haline gelir.Keşke Amerikalı olabilseler,o zaman dersin ki bunlar 'Amerikalı,ne yapsa yeridir' ama bunlar Türk desen Türk değil Amerikalı desen hiç değil....Evet dostluk kavramı da çok zayıf malesef ve ne kadar dost olsan da insanın ana dilini konuşup yaptığı muhabbetin tadı olmuyor dialoglarda.Bir yerde tıkanıyor sözcükler ne kadar ingilizce bilsende.Çünkü bazen kelimeler değil duyguların kelimelere dökülmesi anlatır kişinin derdini,sevincini paylaşımlarda. :kedi:

Seni çok iyi anlıyorum.Ama işte doğdupun değil doyduğun yer demişler;elden ne gelir.

Butter'cım bak,Birmur'da bizimle artık :) fark etmişsinidr sen dikkatlisindir!
Canım fark ettim tabi Birmur'u hiç atlar mıyım opuyorumnanaktan
Ama benim pc açık ben başında değilim kıyamam sen de laf atmışsın bana sürekli kusura bakma canım
Smartcım sen nerden hesaplattın şu yerleşme günü falan yazmışsın.Ben de bi bakayım bari bir anda içime su serptin mafoldumben

Gebelik Takvimi, Gebelik Hesaplama Hafta Hafta Takip Hamilelik Hesaplama Takvimi

Mutlaka biliyorsundur bu siteyi sen de.Benim en son 19 kasımdı 32 günde bir oluyorum hesaplayıcı bugünü yerleşme günü olarak gösteriyor.Sonuçta mutlaka sapma olur ama genel şablonu çıkarmış

Seninki de aşağı yukarı böyledr diye düşündüm ondan söyledim bir hesaplat da yaz bana canımcım!
http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/gebelik_takvimi.asp

selam butterfly insallah burasi ugurlu gelirde hemencik hamile kaliriz

Mrb canım birbirimizden kopamıyoruz bak ne güzel kaydirigubbakcemile5
İnş uğurlu gelir diyeceğim ama bana bu ay pek uğurlu gelmedi ben yedim kırmızı kartı
:sinifsinif:
Ama pes etmek yok de mi :lepi:

Smartcım bugün benim reglimin 24.günü yani normalde 30-31 günde bir oluyorum ama geçen ay erken geldi ve siklusum yine değişti.Bu ay yine böyle 1 hafta önce lekelenme oluncaa dedim erken geliyoo yine herhalde.Ama hesaplamaya göre senin dediğinde olabilir...Olmayabilirde...Üff amann olur olmaz düşünmeyeceğim bekleyeceğim bakalım günümü:umursamaz:

aynen oyle canim kopamiyoruz ben diger siteye yazmasamda arada girip bakiyodum hamile olan varmi diye.uzulme canim onumuzdeki aya kismet olur insallah.bende kirmizi kart yiyecegim galiba sancilari cok olmamakla beraber hissetmeye basladim bile ama arada kayboluyo.kismet canim

Allah'tan umut kesilmez hiçbirimiz umutlu değiliz anladığım kadarıyla ama hala yarıştayız ; bu da bişey delikafadulden

Allah'tan umut kesilmez hiçbirimiz umutlu değiliz anladığım kadarıyla ama hala yarıştayız ; bu da bişey delikafadulden

Silmeyelim mi listeden diyosun yasakkelime Aman hayırlısı bee net belli olsun ben yine haber veririm güzelim.ama sen bu rahatlıkla valla çabuk gelir senin bebeğin.Eeeee bu işte ilk kural:Stressiz, sakin olabilmek.Bu da sende epeyce var maş:1rolleyes:
Hayırlısı hepimiz için

Smartcım ben test yapsam çok mu erken???Yerleşme sırasında idrarda belli olur mu acaba tabiki eğer yerleşme lekesi ise kafamçokkarıştı

ya kızlar bişey diycem size senağlama
ben bugün rutin kan tahlillerimi yaptırırken birde beta hcg yaptırdım ama sonuç koca bir SIFIR . gerçi adetim 22 si gibi gelecek ve çok fazla çalışamamış olsakta hayal kırıklığına uğradım işte. bundan sonra çalışsak ümit olur mu acaba :kedi: .

Canım yumurtlama gününü en iyi sen bilirsin.Ama bazı bayanlar ay sonuna doğru yumurtluyormuş.Eğer sende de böyle bir durum varsa neden olmasın...Keşke demektense çalış gitsin:1hug:

Tabiki silmeyelim yaaaa;tam belli olsun hele,listeler bizim nasıl olsa :))

Clemantine,üzülme canım yaaaa,herşeyin hayırlısı değil mi!Benimkide laf işte mutlaka üzülüyorsundur ama kastım ; kendini harap edecek kadar olmasın

Canım yumurtlama gününü en iyi sen bilirsin.Ama bazı bayanlar ay sonuna doğru yumurtluyormuş.Eğer sende de böyle bir durum varsa neden olmasın...Keşke demektense çalış gitsin:1hug:

ya ben anlamadım bu işten bi haftadır ateşimi ölçüyorum hep 36,5-36,6 gibi giderken bugün 37 çıktı. ben şimdi bugün mü yumurtladım.ayrıca 4-5 gündür müthiş bir gaz sancısı ve sol yumurtalığımda ağrı vardı bugün onlarda uçtu kayboldu

kizlar simdi lavobaya gittim ve lekelenme basladi bende asil gunum ayin 15 di ama garant olsun diye 16 yazdirmistim.bak buttterfly bende sana yetsitim bende kirmizi kart yiyorum

Eğer ateş takibi yapıyorsan vücudunu en ii sen bilirsin canım yaaa.Belki de yumurtladın bugün.Zaten kan tahlili için de çok erken bence

yazilmamla listede cikmam bir oldu valla.benim kadar hizlisida yoktur herhalde.ben niye uzulmuyorum artik onda anlamadim.herseyd bi hayir vardir diyorum hep.belkide alistim artik ondandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…