turk canim onunda turkiyede yasayan aile fertleri var oda pek sevmiyo amerikayi ama iste birikim olmadan gitmek zor burda bi duzenimiz isimiz var .oraya gelebilmek yeni bi duzen kurabilmek icin baya bi birikim gerekiyo.ama insallah su kriz biter ve gerekli birikimi yaparda doneriz benim butun ailem orda zaten.amerikada ki hayat filmlerdeki gibi degil biliyosun.hersey daha farkli .hayat ev ve is arasinda geciyo dogru durust dostluk yok .burda yasayan turkler bile artik amerikali gibi davraniyolarlar.sevmiyorum burayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Canım fark ettim tabi Birmur'u hiç atlar mıyım opuyorumnanaktanButter'cım bak,Birmur'da bizimle artık :) fark etmişsinidr sen dikkatlisindir!
Canım fark ettim tabi Birmur'u hiç atlar mıyım opuyorumnanaktan
Ama benim pc açık ben başında değilim kıyamam sen de laf atmışsın bana sürekli kusura bakma canım
Smartcım sen nerden hesaplattın şu yerleşme günü falan yazmışsın.Ben de bi bakayım bari bir anda içime su serptin mafoldumben
selam butterfly insallah burasi ugurlu gelirde hemencik hamile kaliriz
Allah'tan umut kesilmez hiçbirimiz umutlu değiliz anladığım kadarıyla ama hala yarıştayız ; bu da bişey delikafadulden
Allah'tan umut kesilmez hiçbirimiz umutlu değiliz anladığım kadarıyla ama hala yarıştayız ; bu da bişey delikafadulden
ya kızlar bişey diycem size senağlama
ben bugün rutin kan tahlillerimi yaptırırken birde beta hcg yaptırdım ama sonuç koca bir SIFIR . gerçi adetim 22 si gibi gelecek ve çok fazla çalışamamış olsakta hayal kırıklığına uğradım işte. bundan sonra çalışsak ümit olur mu acaba :kedi: .
Silmeyelim mi listeden diyosun yasakkelime Aman hayırlısı bee net belli olsun ben yine haber veririm güzelim.ama sen bu rahatlıkla valla çabuk gelir senin bebeğin.Eeeee bu işte ilk kural:Stressiz, sakin olabilmek.Bu da sende epeyce var maş:1rolleyes:
Hayırlısı hepimiz için
Canım yumurtlama gününü en iyi sen bilirsin.Ama bazı bayanlar ay sonuna doğru yumurtluyormuş.Eğer sende de böyle bir durum varsa neden olmasın...Keşke demektense çalış gitsin:1hug:
kizlar ben cikiyorum yarin gorusurz
ya ben anlamadım bu işten bi haftadır ateşimi ölçüyorum hep 36,5-36,6 gibi giderken bugün 37 çıktı. ben şimdi bugün mü yumurtladım.ayrıca 4-5 gündür müthiş bir gaz sancısı ve sol yumurtalığımda ağrı vardı bugün onlarda uçtu kayboldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?