tskler canim insallah sende hamile kalirsin opuyorumnanaktan
adet belirtilerim var canım göğüslerim patlayacak gibi kasıklarımda ağrıyor bakalım artık hayırlısı :)) benim de öne atar canım aynı senin gibi bu ay ama öne atmış hali 2 ocak :))
Hayatımda hiç gün aşırı ilişkiye girmedim ,girmeyi de düşünmedim,çok da saçma geliyo;ama b ay elimden geldiğince deneyeceğim.
ya önce hayırlı sağlıklı evlat tabi ama hem öyle olsun hem de kız olsun istyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Demekki hala yeterli değil okudukların ya da yaptıkların.
Hani,fakirin bir dilim ekmeğini paylaşması zenginin servetini dağıtmasından daha sevapmış ya,demek ki bişeyler eksik kalmış bizde 'ne olduğu bilinmeyen ama ekisk olan' diğerlerine göre.O da tamamlanınca olacak .Buna inan.Ben kendi adıma eminim bundan.
kızlar eşim benim dalmaya falan pek meraklıdır da...nefes alma tekniklerini öğretiyordu bugün bana. artık yoga yapıcaz her akşam ...süper bişiiii!
canımm ya mrakla snın zamanını bklıyorum sımdı...ınsallah guzl habrlrınl bızı mutlu drsın
Hayatımda hiç gün aşırı ilişkiye girmedim ,girmeyi de düşünmedim,çok da saçma geliyo;ama b ay elimden geldiğince deneyeceğim.
ya önce hayırlı sağlıklı evlat tabi ama hem öyle olsun hem de kız olsun istyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
insallah canım yaaaaa insallah gönlund ne varsa o olur....ayyy aglayacam sımdı yaa cok duygulandım...allahıım bu zor gunlrımı zde bız yardımcı ol n olur..
İnşallah hayırlısıyla seni şeref trübününe yazacağız yaaaaaaaaa...!Allah gönlüne göre versin canımcım.Geleceğim evine hayırlı olsuna eğer hamiş kalırsan. :)
dalış çok sevkli bişey ya;benim eşimde çok sever ve ben de bir defasında onunla dalmıştım;bu kadar mı keyfili olabilir bir dünya yaaa!
inanıyorum hatta ilk defa çok inançlıyım bi regl olim rahim filmini çektirim o ay hamiş olcam :lepi: :lepi: :lepi: o yüzden artık üzülmüyorum heee o zmn şeref tribünün en sırasını isterim amaaaa kaydirigubbakcemile5
A Ğ L A M A !!! O yasak;ağla diye konuşmuyoruz ki burda...Ah var yas enin hamileliğine nasıl katlancağız bilmem :) tekken bile böyleysen bir de can taşırken ne olacaksın sen gülüm yaa :)
arkadaşlar, sık ilşkiyle ne kadar bağlantılı olur bu bilmiyorum. kromozomlarım baskınlığı bu tamamen. bunu etkileyen faktörler var mıdır, tetikleyici unsurlar falan onuda araştırmak lazım...
smartcım bende kız çocuğu istiyorum çookk, umarım gönlümüze göre olur...
A Ğ L A M A !!! O yasak;ağla diye konuşmuyoruz ki burda...Ah var yas enin hamileliğine nasıl katlancağız bilmem :) tekken bile böyleysen bir de can taşırken ne olacaksın sen gülüm yaa :)
Şeref tribününü bile sana bırakırım ben beee....! :) hadi hadiiii....
valla esım bılıyo flakt oluyorum aaaa dese aglıyorum....olsun hamıl kalalımda hrsy olsun beeee....
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
İnşAllah Hepimiz Hamile kalacağızz en fazla 2 ay veriyorum bu topiğe.
ben yatıyorum sabah iş var yine uffflmaz:
Hepinize İyi Gcelerrrr
öyle demeyin yaa, duygusal oluyo insan...hemen gözleri yaşarıyo di mi:)) ama bunalım takılmayalım kızlr lütfennn...
yeni yılda neler yapıyorsunuz bakiim???
Hııı!Sen öyle san:)) Öin kvimine göre yaşını da belirledin mi :)) Bizde benzer şeyler sanıyorduk ama şaırdık kaldıık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?