Canımcım inşallah :) Benim çok var daha ama sana az kaldı :) hayırlısı olsun...Ben senden umutluyum!
Biz en samimi arkadaşlarımızla eğlenmeye gideceğiz :) oohhhh,kafam kıyak misali :))
sizler ne yapacaksınız?
Hehe ne şirinsin sen yaaa :) ben öyle durduk yere ağlasam biizm boşanma sebebimiz olur;eşinin kıymetini bil
bizde arkadaşlarımızla dışarda olucaz... güzel olucakkk!!
sanmam canım ya hamılykn butun hrseyı ckıyolar..bu arada sımarın sımarabıldıgınız kadarrrr super oluyo..Hehe ne şirinsin sen yaaa :) ben öyle durduk yere ağlasam biizm boşanma sebebimiz olur;eşinin kıymetini bil
bızım daha bır planımız bıle yooooookkkkk.cunku esım ızın yoooookkkk:jeyyar:
sanmam canım ya hamılykn butun hrseyı ckıyolar..bu arada sımarın sımarabıldıgınız kadarrrr super oluyo..
olsun tatlım ewdede eğlenilir, güzel bi sofra hazırla cocişine sen!!!!ohhh...
aa nasılmış ama ben bütün arkadaşlarıma yaşlarına göre baktım tutuyordu 26 yaşındayım bu arada :))
abartma o kadarda değildir sende!
sanmam canım ya hamılykn butun hrseyı ckıyolar..bu arada sımarın sımarabıldıgınız kadarrrr super oluyo..
başı su ozdek çekecek ocakta, arkadan ben gelicemmm...bir sürü hamişimiz olucak inşallah!!!!!!!!!!!!!!!!
Butterım hoşgelmişsin :) NAsılsın anlat bakaılm;bitti değil mi yumurtlama dönemi?Aktif çalışabildiniz mi?Hiç sesin çıkmadığıan göre ya çok aktif çalıştınız ya da hiç çalışmadınız :S
Suozdekime kıyamam ya,bu topiğe benden çok o sahip çıkıyo hakikaten!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?