Ahhh Smartcımm, işte doktora falan gittik sperm testi için ama çok şükür herşey yolunda.Çalışmalar son gaz devam ediyoorr valla.Sesim soluğum da misafirlerim falan vardı giremedim pek takip etmeye çalıştım ama bu sefer de siz uçmuşsunuz maş.
Hadi inş. güzel haberler alacağız bu yeni ayda:Saruboceq:
slm arkadaşlar ben geldimm :) nasılsınızz...?
canımsın benimmmmm bizim topiğimiz hepimizin topiği tabiki sahip çıkıcaz opuyorumnanaktan
Canımcım herşeyin yıolunda olmasına sevindim;uçtuk ki ne uçtuk sorma :sm_confused: Yeni alınan kararlaara göre İ;
--Artık yumurtlama dönemi mumurtlama dönemi sallanmayacak ve bir siklus boyu gün aşırı çalışılacak(tabi can dayanırsa :roflol:)
--Fırsatın varsa sabah çalışaılaca(ki bu bize zor)yoksa akşam telafisi mutlaka yapılacak
--Kaçmaya çalışan eşlere erotik baskı yapılacak ve günün başarıyla tamamlanması sağlanacak :)
--Erken merken belirti diye bişey yok;olsa da sallanmayacak
--Regl günü gelene ya da geçene kadar asla test yapılmayacak,yapılan da uyarılacak.
--Yapılan test negatif çıksa bile regl gelmedikçe potansiyel hamile adayı muamelsi yapılacak
--Tüm şartlar sağlandıysa eşlere bilgi verilecek ve ardından topikte coşkuyla paylaşılacak(öyle sönük 'Hamileyim' mesajları epki görüyo çünkü
Bir ayın özeti bu;buraya gelddiiiik :) ama artık bizi ihmal etme bak,toparlamak zor oluyooo :)
Slm canım, hoşgeldin sen nasılsın nasıl gidiyoo hamişlik:CüvCüv:
Canımcım herşeyin yıolunda olmasına sevindim;uçtuk ki ne uçtuk sorma :sm_confused: Yeni alınan kararlaara göre İ;
--Artık yumurtlama dönemi mumurtlama dönemi sallanmayacak ve bir siklus boyu gün aşırı çalışılacak(tabi can dayanırsa :roflol:)
--Fırsatın varsa sabah çalışaılaca(ki bu bize zor)yoksa akşam telafisi mutlaka yapılacak
--Kaçmaya çalışan eşlere erotik baskı yapılacak ve günün başarıyla tamamlanması sağlanacak :)
--Erken merken belirti diye bişey yok;olsa da sallanmayacak
--Regl günü gelene ya da geçene kadar asla test yapılmayacak,yapılan da uyarılacak.
--Yapılan test negatif çıksa bile regl gelmedikçe potansiyel hamile adayı muamelsi yapılacak
--Tüm şartlar sağlandıysa eşlere bilgi verilecek ve ardından topikte coşkuyla paylaşılacak(öyle sönük 'Hamileyim' mesajları epki görüyo çünkü
Bir ayın özeti bu;buraya gelddiiiik :) ama artık bizi ihmal etme bak,toparlamak zor oluyooo :)
asrewya canım benim hoşgeldinnnnnnn:)
Haklısın;sizler sayesinde tam hayal ettiğim gibi bi yer oldu burası!:) ne güzel acısıyla tatlısıyla paylaşıyoruz.farkında mıısna rtık insanlar topik açıyo soruları için cevap alamayınca dönüp bize yazıyooo aynı şeyi :))
harikasın canım çok güzel özetlemişsin valla kuralları kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin fıstık!Ya bak aklımdayken sorayım sizin cinsel ilişkileriniz nasıl gidiyor artık?isteklilliğinde bir azalma var mı?Etkiledi mi sizi hamilelik?Sanki beraber olsanız bebeğine zarar gelecekmiş gibi hissdior musun psikolojik oalra?Kaç gündür aklımda diğer kızlara da soracağım. :)
Süper olmuş canım, tşk ederim bana kısa bi özet geçtiğin için.Bencede çok güzel kararlar alınmış ve bence topic gerilmekten ziyade daha eğlenceli bir hale gelmiş...Bu ay valla ben de bebek için değil kendimiz için yaşadık, yaşıyoruz herşeyi.Kafadan atmanın tek yolu bu:kedi:
merhaba canım, biz iyiyiz, asıl sen nasılsın?????
Kızlar, ii muhabbetler yatıyorum ben..Grş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?