ayyy inş. canım benm yaa hep beraber birbirmize önerilerde bulunuruz ne güzel,artık bebişlere isim arama çalışmalarına gireriz hep birlkte inş... :Saruboceq:
kızlarrrrrrrrrr ben yatıyorum aklım burda kalıcak ama uykum geldi sabah okurum artık fazla kaynatmayın sonra oku oku bitmiyo kaydirigubbakcemile3 hepinizi öptüm kocamannnnnn :)) iyi geceler iyi sohbetlerrrrr:))
yok be canım ben burdayım... kociş yattııı, kalkmaz hayatta o şimdi...sabaha kaldı bizim iş!
9 ay devam diyor doktorlar vallahi.... :))))
iyi gecler canım benmmmmm,tamam çook fazla kaynatmayız:)) tatlı mışıl mışıl uykular sana bitanem opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Ben kız istiyooommmm;ismi de hazıııırr ama söylemem :) Çünkü söylersem topği okuyan çevremden kim olursa olsun ben olduğumu anlar,sürekli söylüyorum bu ismi çünkğ :))
Hmmm!yDün geceki konuşmada adam uyurken bile yanına gitse uyandırabileceğinin garntisini veren su'ydu değil mi :) sen değildin :))
Ben kız istiyooommmm;ismi de hazıııırr ama söylemem :) Çünkü söylersem topği okuyan çevremden kim olursa olsun ben olduğumu anlar,sürekli söylüyorum bu ismi çünkğ :))
ben değildim, benimki' uykum var yarın aşkım, yat hadi 'der bana...
Su'cum iyi geceler canımcım!Ben de yatacağıma rtık;dayanamıyorum çünkü her sabah 7 de kalkıp saatlerce derse girip burda da ekstra mesai yapmaya :)
Öpüyorum kızlar ben de sizi;muhabbet çok keyifli;keşke gündüz bunu çevirebilsek ama gece sohbetinin tadı nedense hep farklı oluyooo...
Evet Su'ydu ; o da uyumaya gidiyo;malum çalışmalrı da bitirdi oohhhh mis :))
Su'cum iyi geceler canımcım!Ben de yatacağıma rtık;dayanamıyorum çünkü her sabah 7 de kalkıp saatlerce derse girip burda da ekstra mesai yapmaya :)
Öpüyorum kızlar ben de sizi;muhabbet çok keyifli;keşke gündüz bunu çevirebilsek ama gece sohbetinin tadı nedense hep farklı oluyooo...
canım saat farkı yok mu aramızda bizim ya...
kız ben değildim :)) öyle birşey demedim belki çiçeğim demiştir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?