Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

:roflol::roflol:

Normal ama;e o kasdar fazla mesai yaptın ona saysın o da artık bu ayları;ön ödemeli kampanya kaydirigubbakcemile3

yaa aslında riskli bi hamilelik geçirmiyorsan bir problem teşkil etmiyor ama yinede insan korkuyor ister istemez işte :çok üzgünüm:

evet canım ama yine de insan birşey olacak psikolojisine kapılıyor dimi şimdiden hissedebiliyorum bunu:))

Ammiiiiinnnn!İnşallah hepimiz en ksa zamanda bebişlerimize kavuşur ve 9 ay sonrasının planarını yapmaya başlarız asrewya ve diğer arkadaşlarla birlikte :)

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

the_fts...........................10 ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
nnagihan.........27 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz.....................28 ARALIK Güzel haberlerinizi bekliyoruz :) )
maybebaby.................................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
lapaci...........................29 ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

beleney.......................30 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
Nazo............Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
osgeada.....................Aralık anne adaymızı tebrik ediyoruz :) )

Normal ama;e o kasdar fazla mesai yaptın ona saysın o da artık bu ayları;ön ödemeli kampanya kaydirigubbakcemile3

çok hoşsun canım benm yaa :roflol: :roflol: valla çocukcagızda baya emek harcadı,ameliyatlıyken bu bebegimiz için,onun için acı çekmeye deger diip yapıyodu garibim :roflol:

Buttercım gidiyoum dedin ama gidemedin di mi :) Artık var ya bu bizim kılar yüzünden sabahları tırnaklarımı kazıyarak kalkabiliyorum yataktan ıki goy goy yapıp yatayım diyorum ama o goy goy hiç ikiyle kalamıyo iki olan tek şey saat oluyoooo :))
Yaktınız beni kzılar :))))

çok hoşsun canım benm yaa :roflol: :roflol: valla çocukcagızda baya emek harcadı,ameliyatlıyken bu bebegimiz için,onun için acı çekmeye deger diip yapıyodu garibim :roflol:

Aman da ne acı!!! Geçeceksin bu işleri,kandırmış seni,erkekler için o faaliyet asla acı olamaz :) en istemeyeni bile ,en isteyen hatundan daha isteklidir :)

Eşime bugün dedim ki;'bak gün aşırı çalışmamız lazım ancak olma ihtimali artar ,olur 'diye konuştuk kızlarla.'Biliyorum bize zor ama elimizden geldiği kadar işte takılırız' dedim ne dese beğenirsiniz ;hiç yapmadığımzı şey olduğu halde;
'Tamam canım ne var gün aşırıda normal;yaparız vereliniortak' Şok oldum;ya bu adam hakikaten ciddi ciddi çocuk istiyoooo ya da ben kocamı tanımamışım :uhm:

Son düzenleme:
Ammiiiiinnnn!İnşallah hepimiz en ksa zamanda bebişlerimize kavuşur ve 9 ay sonrasının planarını yapmaya başlarız asrewya ve diğer arkadaşlarla birlikte :)

ayyy inş. canım benm yaa hep beraber birbirmize önerilerde bulunuruz ne güzel,artık bebişlere isim arama çalışmalarına gireriz hep birlkte inş... :Saruboceq:

:roflol: :roflol: walla canım hepimiz için öyle oldu bu topik...bagımlılık yaptı resmen giremedigim zaman şimdi neler neler kaynatılıyordur diyorum içim içimi yiyor uzak kalınca yaa delikafadulden :roflol:

kızlarrrrrrrrrr ben yatıyorum aklım burda kalıcak ama uykum geldi sabah okurum artık fazla kaynatmayın sonra oku oku bitmiyo kaydirigubbakcemile3 hepinizi öptüm kocamannnnnn :)) iyi geceler iyi sohbetlerrrrr:))

Aman da ne acı!!! Geçeceksin bu işleri,kandırmış seni,erkekler için o faaliyet asla acı olamaz :) en istemeyeni bile ,en isteyen hatundan daha isteklidir :)

kız Allah iyiligini versin gülmekten kopuyorum burda,eşim acınası hal diip gülüyor bana:)) walla çok haklsıın onlar için ne zamn olursa olsun güzeldir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…