Kızlar, ii muhabbetler yatıyorum ben..Grş
Evet evet :) erilmek bana göre değil yaaa,kasarım ben öyle sonra tüm topik toplansanız bi daha açamazsınız :))
Bak pembeyle çiçeğim de olsa şimdi ne muhabbetler dönerdi burda,acayip kafa onlar da,bizim akşamcı tayfa bu saydıklarım.Ama muhtemelen çalışıyorlar yine :))
Bu kadar ÖSS'ye çalışılsa herkes ODTÜ'lü olurdu yaaakaydirigubbakcemile2
hoşbulduk bitanem :)) yaa walla 3-4gündür hiç istemez oldum,midemi bulandırıyor artık:)) maalesef etkiledi canım yaa..evet psikolojik olarak o düşünceye ögrendigimden beri büründüm zaten,belkide o uzaklaştırdı beni,eşimden kaçmaya çalışıyorum valla :roflol:
ben de en çok onu düşünüyorum bebeğe zarar verir düşüncesii(
yaa aslında riskli bi hamilelik geçirmiyorsan bir problem teşkil etmiyor ama yinede insan korkuyor ister istemez işte :çok üzgünüm:
evet canım onu ben de farkettim :)) önceden ben de öyle bazı topiklere yazardım ama sorum yarım kalırdı tam cevap alamazdım tıkanır kalırdı konuama artık benim yuvam burasıı iyiki bulmuşum ben de bu topiği:) Allah nazardan korusun işallah
Ammiiiiinnnn!İnşallah hepimiz en ksa zamanda bebişlerimize kavuşur ve 9 ay sonrasının planarını yapmaya başlarız asrewya ve diğer arkadaşlarla birlikte :)
Normal ama;e o kasdar fazla mesai yaptın ona saysın o da artık bu ayları;ön ödemeli kampanya kaydirigubbakcemile3
evet canım ama yine de insan birşey olacak psikolojisine kapılıyor dimi şimdiden hissedebiliyorum bunu:))
çok hoşsun canım benm yaa :roflol: :roflol: valla çocukcagızda baya emek harcadı,ameliyatlıyken bu bebegimiz için,onun için acı çekmeye deger diip yapıyodu garibim :roflol:
Ammiiiiinnnn!İnşallah hepimiz en ksa zamanda bebişlerimize kavuşur ve 9 ay sonrasının planarını yapmaya başlarız asrewya ve diğer arkadaşlarla birlikte :)
:roflol::roflol:
Buttercım gidiyoum dedin ama gidemedin di mi :) Artık var ya bu bizim kılar yüzünden sabahları tırnaklarımı kazıyarak kalkabiliyorum yataktanİki goy goy yapıp yatayım diyorum ama o goy goy hiç ikiyle kalamıyo iki olan tek şey saat oluyoooo :))
Yaktınız beni kzılar :))))
yaa aslında riskli bi hamilelik geçirmiyorsan bir problem teşkil etmiyor ama yinede insan korkuyor ister istemez işte :çok üzgünüm:
kızlarrrrrrrrrr ben yatıyorum aklım burda kalıcak ama uykum geldi sabah okurum artık fazla kaynatmayın sonra oku oku bitmiyo kaydirigubbakcemile3 hepinizi öptüm kocamannnnnn :)) iyi geceler iyi sohbetlerrrrr:))
Aman da ne acı!!! Geçeceksin bu işleri,kandırmış seni,erkekler için o faaliyet asla acı olamaz :) en istemeyeni bile ,en isteyen hatundan daha isteklidir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?