Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyi gidiyor canm çok şükr biraz hasizlik,baş agrısı,bulantı haricnde hersey iyi:)) bebiş ii teyzesi 5ocakta kontrole gidicem inş. kalp atışlarını duymak için..

uyyyyy yrım onun kalbını...ayyy snın ıcın coookk mutlu bırgun olur canım yaaaa ..tuylerım dıkn dıken oldu sımdıdn..allah saglıklı kucagına almayı nasıp etsın..

kızlar bende gideyim artık, kocacağızımı yalnız yatırıyorum gecelerdir...yarın görüşürüz, güzel haberler alalım yarın nasıl motive ediyor hamişler bizi....

uyyyyy yrım onun kalbını...ayyy snın ıcın coookk mutlu bırgun olur canım yaaaa ..tuylerım dıkn dıken oldu sımdıdn..allah saglıklı kucagına almayı nasıp etsın..

:)) ewet canım heyecanla bekliyorum walla,çok merak ediyorm,Rabbim sorunla sıkıntıyla karşılaştırmaz inş.çok korkuyorum yaa...Allah razı olsun canım inş. sizede nasip eder en kısa zamnda... :Saruboceq:

ee artık bende çıkayım,kimsecikler kalmadı yaa kızlar lütfen çok kaynatmayın yarın oku oku canım çıkıyor walla:)) :roflol: :roflol: hepinizi öpüyorum...

iyi geceler kızlar. sanırım kimsecikler kalmadı. ben ayın 2 sinde test yaptırcam yaaa. daha fazla sabredemiyorum.

Günaydın Güseller opuyorumnanaktan
Hazır kimsecikler yokken dün neler kaynatmışsınız bakayım

Son düzenleme:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Süper yaaaa, bayıldım, inşallah bunların hepsini söyleriz hepimiz... Ay şimdiden heyecanlandım.... :Saruboceq:

Kızlar benim bu sabah yumurta akı kıvamındaki akıntım ilk olarak geldi, kaç gün sürer acaba yaa fisfisfis daha dün gece çalıştık ama :bbo: acaba diyorum bikaç gün ara vermeden her gün mü yapsak, ne dersiniz :kedi: ay ben çok kaptırmaya başladım kendimi gene yaa mafoldumben
Bi de bu gece rüyamda bi erkek bebeğim olmuş, onu ilk emzirmemi gördüm kızlar, göğsümden sütler fışkırıyodu resmen, öyle güzel emiyodu ki bebeğim, çok etkilendim yaa, bu bi işaret mi acaba dedim, çin takvimine baktım, bu ay olursa erkek oluyomuş ayyyyyyyyyyyyyy deliricem yardım edin bana nolur , Allahım sen büyüksün yarabbim... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Kızlar ben bi çay içip geleyim, ozamana kadar burası da kalabalıklaşmış olur umarım, hadi bekliyorum hepinizi :içelim:

günaydın canım.. dr.lar günaşırı beraberliği öneriyolar biliyosun. hem sperm sayısı hemde kalitesi için.
rüyann hayırlara çıksın canım inşallah istediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…