iyi gidiyor canm çok şükr biraz hasizlik,baş agrısı,bulantı haricnde hersey iyi:)) bebiş ii teyzesi 5ocakta kontrole gidicem inş. kalp atışlarını duymak için..
sn bıraz rahatlamıssındır dımı dınlnırsın artıkın..
ben bu hafta daha rahatım, 2 günden 3 güne çıkıyo cinsel perhizlerimiz. napiiim ay benimkide can. bünye kabul etmiyo u kadarını:teytey:
aman yter zatn canımcım adetın duznlıyse yumurtlaman sona ermıstır coktan..bundan sonra sanmıyorum..yorma artık kendını...dınlen acıkk
uyyyyy yrım onun kalbını...ayyy snın ıcın coookk mutlu bırgun olur canım yaaaa ..tuylerım dıkn dıken oldu sımdıdn..allah saglıklı kucagına almayı nasıp etsın..
kızlar bende gideyim artık, kocacağızımı yalnız yatırıyorum gecelerdir...yarın görüşürüz, güzel haberler alalım yarın nasıl motive ediyor hamişler bizi....
adetimde düzenli, bu sefer eşim peşimi bırakmıyo...alıştırdık ya..kaydirigubbakcemile
:)) ewet canım heyecanla bekliyorum walla,çok merak ediyorm,Rabbim sorunla sıkıntıyla karşılaştırmaz inş.çok korkuyorum yaa...Allah razı olsun canım inş. sizede nasip eder en kısa zamnda... :Saruboceq:
ıyı gclr demk zorunda kalıyorum bend kızlar kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakıııııınnn
düşünsene canım ya
-angell
ben hissediyordum zaten bişeler ama kestirememiştim
pembedana
boşunamı çalıştık bak tutmuş
çiçeğem
oğlucum sayesinde stres yapmayn kızlar bakın bana şipşak iki dk da
bayankarasu
cinsel perhiz işe yaradı
the fts
bitki çaylarına devam
suozdek
ben gayet sakindim relax olun kızlar
nane şekeri
biz durmadan çalıştık durmadık hiç
smart
ya ben hala inanamıyorum nasıl oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?