bendım canım bendım..dun aksamda 3 te uyandırdıııımmmm
iyi geceler suozdegıım ve smartcıgııım kocaman öpüyorum sizi...
:roflol::roflol::sm_cool:
ıyı gecleerrrrrrrr kıslaaaarrr uzuldum bak sımdı calısanlaraaa.
bak smarta kaçtı resmen ismini söylemedi. ay çok merak ettim ben!Çok üzgünüm çoook
iyi geceler canım...ewet yaaa bizim için hava hoş yazık onlar hem iş hem ev Allah yardımcıarı olsun yaa...a.s.
napıyım amaaaaaaa cok calımamız lazım dgılmıdır soylyın banadelikafadulden
iyi geceler canım...ewet yaaa bizim için hava hoş yazık onlar hem iş hem ev Allah yardımcıarı olsun yaa...a.s.
ewet yaa kandırdı bizi...walla bende çok merak ettim zorlada olsa onu söylettirelim :roflol:
doğru söylüyorsun, ben çalışrken 11 i bile zor yapardım. offf, paralıyor insan kendini işte...delikafadulden
doğru söylüyorsun, ben çalışrken 11 i bile zor yapardım. offf, paralıyor insan kendini işte...delikafadulden
napıyım amaaaaaaa cok calımamız lazım dgılmıdır soylyın banadelikafadulden
kim anlıcak ki, hoş tanısalar ne olur allah aşkına... ben çok kafama takmam böyle şeyleri ama prensip meselesi tabii.
senın hamıslık nasıl gıdıyor canım..bbısın nasıll...
evet canım , çok çalışmalıyız hatta bu hafta senin için kıymetli olsa gerek :)) devam et yawrucum sen...:roflol::roflol:
çiçeğim, dün akşam anlattığım kırmızı kart olayını, eşime anlattım bugün, nasıl geyiğini çevirdiğimizi...alıcam bi nick giricem aranıza diyor :)) mavi dana olucakmış oda, aman dikkatkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?