Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın şekerciklerimmmmmmmmmm....

tatlım her gün çalışın 4-5 gün hergün yapın... sositososito
hergün... :jeyyar::lepi:

Günaydın BeReN35 , nasılsın canım? Bugün de yaptın mı ovulasyon testinden? Hala çift çizgi mi???
Bu arada hoşgeldin topiğimize :1hug:

öyle olmuyormuş işte,bir de çin takvimi yaşın varmı;tam doğu tarihini söylersen sana yaşını söylerim :))

Canım gece çıkmak zorunda kaldım.21.11.1983 doğum tarihim bak bakalım neymiş ??? ben pek inanmıyorum takvimlere ama merak ettim yinede :))

Ay kızlar hala rüyamın etkisindeyim yaa :sinifsinif:
rüyada bile olsa o duyguyu yaşamak öyle güzelmiş ki anlatamam, kimbilir gerçeğini yaşadığımda neler hissedicem, düşündükçe ağlamak geliyo içimden, Allahım inşallah tez zamanda hepimize o güzel duyguyu yaşatır kızlar... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ya benim burda hamile arkadaşım var... çin takvimine göre kız çıktı... fakat oğlu olcak... yalan yani inanmayın...yerimseniben

bayan karasu hayırdır inş baktınmı rüya tabirlerine canım
geçende suozekde söylüyordu sütle alakalı bi anlam
hadi bakta bizede söyle

kızlar günaydııııııııııııınnnnnnnnnn
kusura bakmayın sayfaları okuyodum ancak gelebildim bol hamişli bir gün olsun inşallah

kızlar hoşgeldiniz. opuyorumnanaktan akşam çok kaynatmışlar bende oku oku gözlerim şaşı oldu resmen :bbo:

bayan karasu hayırdır inş baktınmı rüya tabirlerine canım
geçende suozekde söylüyordu sütle alakalı bi anlam
hadi bakta bizede söyle

Günaydın tatlım, hoşgeldin :1hug: baktım rüya tabirlerine ama bebekle ilgili bişey değilmiş anlamı, yine de hayır olsun inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…