Kızlar benim bu sabah yumurta akı kıvamındaki akıntım ilk olarak geldi, kaç gün sürer acaba yaa fisfisfis daha dün gece çalıştık ama :bbo: acaba diyorum bikaç gün ara vermeden her gün mü yapsak, ne dersiniz :kedi: ay ben çok kaptırmaya başladım kendimi gene yaa mafoldumben
Bi de bu gece rüyamda bi erkek bebeğim olmuş, onu ilk emzirmemi gördüm kızlar, göğsümden sütler fışkırıyodu resmen, öyle güzel emiyodu ki bebeğim, çok etkilendim yaa, bu bi işaret mi acaba dedim, çin takvimine baktım, bu ay olursa erkek oluyomuş ayyyyyyyyyyyyyy deliricem yardım edin bana nolur , Allahım sen büyüksün yarabbim... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
tatlım her gün çalışın 4-5 gün hergün yapın... sositososito
hergün... :jeyyar::lepi:
herkse günaydııınnnnnnnnnn a.s.
öyle olmuyormuş işte,bir de çin takvimi yaşın varmı;tam doğu tarihini söylersen sana yaşını söylerim :))
herkese günaydın bu arada :)))
Canım gece çıkmak zorunda kaldım.21.11.1983 doğum tarihim bak bakalım neymiş ??? ben pek inanmıyorum takvimlere ama merak ettim yinede :))
İşte burdan bak bakalım yerimseniben , galiba kız seninki :ecrin_bebek:
teşekkür ederim öğretmenim :)) ben bunu biliyordum ama smart girl arkadaşımız bana çin takvimine göre yaşınıda hesaplaman gerek deyince bak demiştim yinede saol aman kız olmuş erkek olmuş ne önemi var evlat ayrımı olurmu hiç sağlıklı ve hayırlı evlat olsunda geri hikaye opuyorumnanaktan
İşte burdan bak bakalım yerimseniben , galiba kız seninki :ecrin_bebek:
teşekkür ederim öğretmenim :)) ben bunu biliyordum ama smart girl arkadaşımız bana çin takvimine göre yaşınıda hesaplaman gerek deyince bak demiştim yinede saol aman kız olmuş erkek olmuş ne önemi var evlat ayrımı olurmu hiç sağlıklı ve hayırlı evlat olsunda geri hikaye opuyorumnanaktan
Tabi canım yaa, sağlıkla kucağımıza alalım yeter ki, hepsi melek
bayan karasu hayırdır inş baktınmı rüya tabirlerine canım
geçende suozekde söylüyordu sütle alakalı bi anlam
hadi bakta bizede söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?