Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yazilmamla listede cikmam bir oldu valla.benim kadar hizlisida yoktur herhalde.ben niye uzulmuyorum artik onda anlamadim.herseyd bi hayir vardir diyorum hep.belkide alistim artik ondandir

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Bunu kabul etmiyorum ben!

Üzülme canımcım ya,bir kaç güne kalmaz yanındayım... :S

Smartcım canım san 1 sayfa önce bişey yazmıştımm test yapsam mı yoksa erken mi diyee???Karasız kaldım acaba yerleşmeyse bu eğer bu dönemde idrarda çıkar mı sence???

kaçırmışım ben onu kusuruma bakma ya....

Hayıııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canımcım yaaa,sakın yapma.Daha bizim test için 6 günümüz var.Kızmızılar ikimize de gelmezse pazar yapacağız birlikte.Anlaştıkmı... :1hug:

işin kötü yanı ben bu ateştir yada yumurtlama tarihiymiş bunları yeni öğrendim. çünkü yeni bebek sahibi olmaya karar verdik. bu yüzden çalışmalara çok geç başladık.
ayrıca kızlar ben 2 sene önce yaklaşık 10 cm büyüklüğünde çikolata kistinden açık ameliyat geçirmek zorunda kalmıştım. yani benim durumlarda kötü. kısırlık dahil. her ne kadar doktorum ultrasonla yumurtalıklarımın sağlam olduğunu söylesede

Clemantine,ya canım gerçek şu!hiçkimse yıllardır bu bilgileri bilmiyor.Herkes aynı senin ya da bizim gibi bebiş olayına kalkışınca araştırmak,okumak gereği hissediyor ya da sormak ve bu gibi şeyleri öğreniyor.Yani bunun için kendini suçlu hissetme.

Kısırlığa gelince;ama gülüm sen yarışa illa da 'bir sıfır yenik başlayacağım ' diyorsun doktorun 'hayır' herkesle aynı çıkkış noktan dese de.

bence sen önce üzerindeki şu karamsarlığı atmalısın ne o öyle;yarışmazsan kazanamazsın.Psikloloji bu işte yeri geliyor yumurtalıklardan bile ön planda rol alıyor unutma bunu.

Birmur'cum silmiyorum seni yaaa,daha kuurmadı bile mürekkebin.Sen yarında bir durumuna bak da ona göre hareket edelim olurmu...

Aman belirsizliği sevmiyorum yaaa biran önce yapıp öğreneyim sonucu diye dedim.Peki canım gelmezse eğer seninle birlikte yapalım vereliniortak

haklısın bende herkese moral önemli diyorum ama kendime gelince uygulayamıyorum çünkü çok karamsarım. bu ay geçti de gelecek ay çok çalışacağım derslerime. yılmak yok :dance:

Kim seviyorki sanki belirsizliği;ama bir de olması,beklenmesi gereken zaman var. :S
Ama istersen erken gebelik testlerinden alabilirsin;5 gün kala %59 4 gün kala 65-70 ... 1 gün kala 98 doğu sonucu verenler var.ya da kan testi ama bence hiiçççç gerek yok.

HERKES SIKI ÇALIŞSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:
Tembellik istemiyoruz :))

Ya bak,ocak ayının onu eşimin doğum günü ve ben de isterdim ki bu ay hamile kalsam ve ona doğum günü hediyesi olarak bir zıbın takımı alsam;nasıl şok olur ve aynı zamanda da mutlu.Çünkü o geldiğinde benim ovulasyon dönemim bitti sanıyordu öyle söyledim ona;hani olursa süpriz olsun diye.

E,bakıyorum kendime,olacak gibi değil.Planlarım da güzeldi ama olmayınca olmuyor ,ne yapayım şimdi karalar mı bağlayyaım. :S Gün kıtlığı yok ya,bebişi nasıl söyleyeceğimi nasılsa belirledim.Bir gün gelir Allah uygulamayı da nasip ederse,ne kadar beklemişiz çok da önemli değil;ama şu aşılamaymış,tüp bebekmiş beni korkutuyor hep yaa...Yatmak çok zor o masalara

ben çocuk olayını rafa kaldırdım bir ay denedik olmadı şansına küssün kariyerre devam:) 7 ocak regli günüm demiştim ama artık silebilirsiniz bi önemi yok:)

inşallah canım umarım en kısa zamanda hayallerini gerçekleştirirsin. bazen ben eşimede böyle karamsar konuşunca o da bana üzülme hiç yoksa tüp bebek var diyo ama dediğin gibi o masalara birde zırt pırt yatması var :1no2: allah herkese doğal yoldan hamile kalmayı nasip etsin inşallaaaaaaaahhhhhh alkisalkisalkis

Nerdesin sen yaaa :uhm:;gözüm çok aradı seni

canım selam haftasonu misafirlerim vardı giremedim yorgundum bugün okudum kaldığım yerden hamilelerimizi tebrik ettim çok sevindim gerçekten..sen nasılsın canım seninde az kaldı işallah güzel haberlerini bekliyorummmm

ben çocuk olayını rafa kaldırdım bir ay denedik olmadı şansına küssün kariyerre devam:) 7 ocak regli günüm demiştim ama artık silebilirsiniz bi önemi yok:)

canım aynen bende senin gibi bu ay son denemem olucak :) olmassa eğer bende rafa kaldırıyorumm :umursamaz:

canım bunları hıc kafana takma..bır tanıdıgım hem kıs amelıyatı oldu hemde yumurtalıgı alındı catır catır 3 tane dogum yaptı..tıpta hersyın cozumu var..ıcını ferah tut.

canım bunları hıc kafana takma..bır tanıdıgım hem kıs amelıyatı oldu hemde yumurtalıgı alındı catır catır 3 tane dogum yaptı..tıpta hersyın cozumu var..ıcını ferah tut.

ya ne güzel. inşallah bende ileride birgün çocuklarımı gördükçe ve bu üzüntülerimi hatırladıkça , gülerim kendime sırnaşık şey

ya ne güzel. inşallah bende ileride birgün çocuklarımı gördükçe ve bu üzüntülerimi hatırladıkça , gülerim kendime sırnaşık şey

oda aynı senın gıbı moralı sıfırdı..bıde etraftakıler( ozellıkle kaynansı kendısı yengem olur..)senın yumurtalıgın yok cocugun olmaz dıye kızın basının etını yıyorlardı kııııı o ay hamıle kaldı..sımdı yengeme dıyorum nolldu yenge moral mozmaya degermı..o zaman destek olman gerekıyodu dıyorum..gulup gecıyoruz..allah ınsala senın de yuzunu guldurur bebısını kucagına almayı nasıp eder ınsallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…