- 27 Haziran 2009
- 317
- 19
- 643
İnşallah canımcım!Hoşçakal... :)
yazilmamla listede cikmam bir oldu valla.benim kadar hizlisida yoktur herhalde.ben niye uzulmuyorum artik onda anlamadim.herseyd bi hayir vardir diyorum hep.belkide alistim artik ondandir
Smartcım canım san 1 sayfa önce bişey yazmıştımm test yapsam mı yoksa erken mi diyee???Karasız kaldım acaba yerleşmeyse bu eğer bu dönemde idrarda çıkar mı sence???
kaçırmışım ben onu kusuruma bakma ya....
Hayıııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canımcım yaaa,sakın yapma.Daha bizim test için 6 günümüz var.Kızmızılar ikimize de gelmezse pazar yapacağız birlikte.Anlaştıkmı... :1hug:
Clemantine,ya canım gerçek şu!hiçkimse yıllardır bu bilgileri bilmiyor.Herkes aynı senin ya da bizim gibi bebiş olayına kalkışınca araştırmak,okumak gereği hissediyor ya da sormak ve bu gibi şeyleri öğreniyor.Yani bunun için kendini suçlu hissetme.
Kısırlığa gelince;ama gülüm sen yarışa illa da 'bir sıfır yenik başlayacağım ' diyorsun doktorun 'hayır' herkesle aynı çıkkış noktan dese de.
bence sen önce üzerindeki şu karamsarlığı atmalısın ne o öyle;yarışmazsan kazanamazsın.Psikloloji bu işte yeri geliyor yumurtalıklardan bile ön planda rol alıyor unutma bunu.
Nerdesin sen yaaa :uhm:;gözüm çok aradı seni
ben çocuk olayını rafa kaldırdım bir ay denedik olmadı şansına küssün kariyerre devam:) 7 ocak regli günüm demiştim ama artık silebilirsiniz bi önemi yok:)
işin kötü yanı ben bu ateştir yada yumurtlama tarihiymiş bunları yeni öğrendim. çünkü yeni bebek sahibi olmaya karar verdik. bu yüzden çalışmalara çok geç başladık.
ayrıca kızlar ben 2 sene önce yaklaşık 10 cm büyüklüğünde çikolata kistinden açık ameliyat geçirmek zorunda kalmıştım. yani benim durumlarda kötü. kısırlık dahil. her ne kadar doktorum ultrasonla yumurtalıklarımın sağlam olduğunu söylesede
canım bunları hıc kafana takma..bır tanıdıgım hem kıs amelıyatı oldu hemde yumurtalıgı alındı catır catır 3 tane dogum yaptı..tıpta hersyın cozumu var..ıcını ferah tut.
canım aynen bende senin gibi bu ay son denemem olucak :) olmassa eğer bende rafa kaldırıyorumm :umursamaz:
ya ne güzel. inşallah bende ileride birgün çocuklarımı gördükçe ve bu üzüntülerimi hatırladıkça , gülerim kendime sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?