Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım kafana takma hiç bende 10 ayda hamile kalabildim hiç bi sorun olmamasına rağmen herşeyin bi zamanı var zamanı gelince oluyo merak etme canım. böyle takıntı haline getirme canım hem adetlerin düzensizleşir hem kendini yaıpratırsın canım. :teselli:

fıstık sen nasılsın nasıl gidiyo annelik :hulya:[/QUOTE]

annelik iyi gidiyo canım allaha şükür bi sorunuuz yok. sen ne yapıyosun gittin mi doktora

fıstık sen nasılsın nasıl gidiyo annelik :hulya:

annelik iyi gidiyo canım allaha şükür bi sorunuuz yok. sen ne yapıyosun gittin mi doktora[/QUOTE]

gittim canım tam 5 tane doktora gittim :asigim: beklicez adet olmamı oda gelmiyo işte bugün tam 20 gün oldu geçeli

annelik iyi gidiyo canım allaha şükür bi sorunuuz yok. sen ne yapıyosun gittin mi doktora

gittim canım tam 5 tane doktora gittim :asigim: beklicez adet olmamı oda gelmiyo işte bugün tam 20 gün oldu geçeli[/QUOTE]

çok garip gerçekten kan testi yaptırdın mı canımcım.

gittim canım tam 5 tane doktora gittim :asigim: beklicez adet olmamı oda gelmiyo işte bugün tam 20 gün oldu geçeli

çok garip gerçekten kan testi yaptırdın mı canımcım.[/QUOTE]

2 defa 1. cisi 0,5 2cisi 1,20 çıktı kesin değilim yani

çok garip gerçekten kan testi yaptırdın mı canımcım.

2 defa 1. cisi 0,5 2cisi 1,20 çıktı kesin değilim yani[/QUOTE]

biraz yükselmiş ama ne zaman yaptırmıştın kistlerin vardı onların tedavisine başladınız mı peki. onlar mı geciktiriyor acabaCADIARZU

merhabalar....
işe zor geldim
yattım 11 e kadar 3 gündür acaip sancım var bu ay çok üşüttüm kendimi sanırım
umarım sizler iyisinizdir...

2 defa 1. cisi 0,5 2cisi 1,20 çıktı kesin değilim yani

biraz yükselmiş ama ne zaman yaptırmıştın kistlerin vardı onların tedavisine başladınız mı peki. onlar mı geciktiriyor acabaCADIARZU[/QUOTE]

evet yükselmi görünce şok oldum ama 0-5 arası erişkin demekmiş

kistlerden olamıyorum evet. adet söktürücü kullandım bekliyorum öle

merhabalar....
işe zor geldim
yattım 11 e kadar 3 gündür acaip sancım var bu ay çok üşüttüm kendimi sanırım
umarım sizler iyisinizdir...

hoşgeldin canım iyiyiz..adet döneminden önce üşütünce çok sancılı oluyor aynen benimde öyle özellikle ayakları sıcak tutmak lazım..

hoşgeldin canım
geçmiş olsun dikkat et kendine

hoşbulduk :)

hoşgeldin canım iyiyiz..adet döneminden önce üşütünce çok sancılı oluyor aynen benimde öyle özellikle ayakları sıcak tutmak lazım..
hoşbuldum...
çok üşütmüşüm
şimdi çıkıyor acısı...

geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine

bu ay ederim inşallah
bu ay ben kendimi hiç düşünmedim bu ay kötü geçti benim için...
neyse yeni yıl yeni ay inşallah iyi bakıp bebiş sahibi olacağımmm
hep birlikte hamile hamile takılacağız inşallah

14. günden itibbaren çift çizgiyi göreceksin inşallah canım :Saruboceq: sen çalışmalara devam et, ümidini kesmek yok, biz yanındayız :teselli:

çok teşekkür ederim canım hepinize çok teşekkür ederim böle rahat rahat dertlerimiz anlatmak çok güzel.inş beraber hamiş kalırız o zaman bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…