HOŞGELDİN CNGEMN
buraya girebilmemnin tek şartı adet bitiminden diğer adet tarihine kadar çalışmak boş durağını göndriyoruznaniknanik
yakında banda yol görünecek tembelliğe devam edrsem
:roflol::roflol::roflol: ayy canım yaaa aslında bizim öle bi gün şartımız yok canımız ne zamna isterse diğer türlü insan kendini kötü hissediyo.ama tabi durmak yok çalışmak lazım hemde çokkk.
hoşgeldin canım. çok geçmiş olsun dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut.:1hug:
selam sekerlrrr bugun nasılsınızz..amaaaaan bugun ıs mıs yapmıyom yaa....oturdum pc basına....
bende geldimmmmmm :))
Merhaba kızlar benim regl günüm 1 ocaktı bılıyosunuz ama benım bu sabah leke gelmeye basladı regl olucam hıssedıyorum nerden bılıyosun yerlesmedır belkı dersınız ama her ay adet öncesı leke gelır benden sonra regl olurum ordan bılıyorum smart gırl de çok ıyı bılır zaten benı haber vereyım dedım sızlere kısmet degılmıs üzgünüm ama yapacak bişide yok Allah sabır versın sadece onu dılıyorum ınsallah en kısa zamanda ısteyen herkes kavusur meleklerıne görüşürüz kızlar
Merhaba kızlar benim regl günüm 1 ocaktı bılıyosunuz ama benım bu sabah leke gelmeye basladı regl olucam hıssedıyorum nerden bılıyosun yerlesmedır belkı dersınız ama her ay adet öncesı leke gelır benden sonra regl olurum ordan bılıyorum smart gırl de çok ıyı bılır zaten benı haber vereyım dedım sızlere kısmet degılmıs üzgünüm ama yapacak bişide yok Allah sabır versın sadece onu dılıyorum ınsallah en kısa zamanda ısteyen herkes kavusur meleklerıne görüşürüz kızlar
sende hoşgeldiiin canım:teytey:
hoşbulduk canımmmm opuyorumnanaktan
eeee çalışmalar nasıl gidiyo ayın kaçı senin günün canım
merhabalar kızlar ben geldimm,nasılsınız bugün...???
merhabalar kızlar ben geldimm,nasılsınız bugün...???
hoşgeldinnnnn!!!nasılsın bakalım... bebiş nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?